Jueves, 18 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.222 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.570
EL SEIS DOBLE
jueves, 28 de diciembre de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El Nou Bàsquet Alzira tanca l’any amb una àmplia victòria (81-51)

La competició no es reprendrà fins al 13 de gener en que el Nou Bàsquet Alzira visitarà la pista d’un altre rival directe, el C.B. Silla


 

.-000462

Després de les cinc derrotes consecutives patides pel Nou Bàsquet Alzira, el partit de la jornada 12 contra el C.D. Sagrado Corazón de Godella, última de l’any 2018, era una autèntica final. Una nova derrota contra el cuer del grup havera posat als alzirenys en una situació més que delicada, motiu pel qual només calia pensar en la victòria per tal de recuperar la moral de l’equip i allunyar-se dels llocs de descens.

Els de la Ribera començaren l’encontre dubitatius, amb el contratemps afegit de la lesió de Bernat Cases als dos minuts de joc, compensada a les acaballes del primer quart amb la lesió també d’un rival. El marcador va marxar molt igualat, amb lleugers avantatges per als visitants fins que en els dos últims minuts, els triples de Rubén Aparisi i Dani Pelufo aconseguien posar Alzira 4 punts per davant a la fi del quart (15-11).

En la continuació els blaugrana recuperaren la defensa pressionant i el joc directe que havia caracteritzat l’equip en els primers partits a casa de la temporada i encomanant-se a l’encert anotador d’Alfred Andres, autor de 9 punts en 3 minuts, començava a posar distàncies en el marcador als 5 minuts del quart (29-16) que amb les rotacions introduïdes per l’entrenador Pepe Borrull per mantindre els seus jugadors frescos i amb la màxima intensitat, alcançaven els 16 punts quan arribava el descans (41-25) després que els visitants aconseguiren un triple de llarga distància sobre la botzina.

Els de Godella tingueren un bon inici després del pas per vestidors, aconseguit un parcial favorable de 0-6 per reduir la diferència a 10 punts i mantindré encara intactes les seues opcions. Els alzirenys recuperaren el bon criteri en la circulació de baló per atacar l’anella contraria, tornaren el parcial de 6-0 i ampliaren encara més el seu avantatge fins acabar el tercer acte 59-39 i amb el partit pràcticament sentenciat.

La superioritat local va continuar en l’últim quart, amb protagoniste anotador per part de dos jugadors exteriors, Dani Pelfo i Luis Borja, autor de tres triples, dos en este últim quart. A falta de dos minuts els de Borrull abastaven la màxima diferència de l’encontre (81-46) que els visitants aconseguiren reduir fins arribar al 81-51 final que reflectia la diferència que havia existit a la pista entre tots dos equips.

D’esta manera els jugadors del Nou Bàsquet Alzira aconsegueixen acomiadar l’any amb una victòria vital per a assegurar la permanència i anar-se’n de vacances amb certa tranquil·litat, ocupant el vuitè lloc a la classificació del grup C de Preferent. La competició no es reprendrà fins al 13 de gener en que el Nou Bàsquet Alzira visitarà la pista d’un altre rival directe, el C.B. Silla. Confiem en que l’any nou comence de la mateixa manera que va acabar el vell.

Nou Bàsquet Alzira  

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal