Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 4 de octubre de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto: IDEA
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira aprova la segona edició del Pla d'Ocupació Juvenil «Formació+Ocupació»

Per a joves desocupats amb contractes d’un any


 
 .-000403 

L'Ajuntament d'Alzira, a través de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus i IDEA, ha aprovat la nova convocatòria del Pla d'Ocupació Juvenil per a joves desocupats/des que no tenen formació. En la primera edició se’n beneficiaren 20 joves que finalitzen aquest mes d’octubre, i se li ha donat continuïtat per al 2017-2018. Aquesta iniciativa ha estat aprovada pel Consell Econòmic i Social de la ciutat i se suma al Pla de Joves Qualificats que ha contractat a 15 joves qualificats/des durant el 2017, després d'haver finalitzat altres 15 joves qualificats en el 2016.

Segons explica Ivan Martínez, regidor de l’àrea: «aquest Pla està destinat a aquells joves desocupats/des que es troben en situació d'atur i no hagen finalitzat la formació d'ensenyament obligatori. A més de ser contractats per l'Ajuntament en distints departaments durant un 75% de la jornada, la resta l'hauran d'invertir en formació, tant en cursos professionals d'IDEA com en mòduls d'FP de l'Institut Luis Suñer. Els contractes seran de formació, retribuïts, i durant un any. Volem agrair la implicació tant de les treballadores i treballadors municipals i del centre públic L. Sunyer que ha fet possible donar oportunitats a la ciutadania».

El Pla d’Ocupació Juvenil té una dotació pressupostària de 350.000 euros en el 2017. A més a més, se suma als contractes d’un any que ha fet l’Ajuntament, de 43 joves d’un any, amb el projecte T’Avalem, i el taller d’ocupació en matèria forestal, que ha permés la contractació anual de 10 persones, amb un pressupost finançat per fons europeus de més de 700.000 euros.

Finalment, des de la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus també es vol destacar que és un pla pioner, amb un fort component social; s'ha realitzat un esforç pressupostari i per part dels tècnics important, que procura fomentar la formació i la inserció laboral, amb contractes que trenquen la temporalitat.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 ._000496

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
EconomíaEmpleo
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal