Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 18 de abril de 2017
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cartes al director
'Volem agrair públicament la instal·lació del Skatepark'

Així ho manifesten els patinadors i patinadores, així com skaters, rollers, scooters i bikers juntament amb les asociacions Roller & Skate Crew i Alzira Patina


 

 .-000079

Els patinadors i patinadores, així com skaters, rollers, scooters i bikers juntament amb les asociacions "Roller & Skate Crew" i "Alzira Patina", volem agrair públicament a la regidoria de cultura i esports a l'Ajuntament d'Alzira i a Aida Ginestar, l'instal·lació del "skatepark" fa un parell de setmanes a la plaça de la Generalitat. Entenem aquest avanç com un esdeveniment positiu en la consolidació d'un projecte que des de fa anys estava reclamant el col·lectiu de patinadors/es del nostre municipi. No entenem que en pobles com: Sueca, Alginet, Massanasa, Silla, Xàtiva, Picanya, Fortaleny, Torrent, Almussafes ... tinguessin aquest tipus d'instal·lacions i a Alzira, que som la capital de la Ribera Alta, no les gaudíssim. Si és veritat que estem molt contents de poder gaudir per fi d'unes instal·lacions dignes, homologades i segures, que fomenten l'esport, el companyerisme i hàbits de vida saludables entre persones de diferents edats.

Durant aquesta setmana, han visitat les instal·lacions, joves d'altres poblacions com: València, Torrent, Alcúdia, Carcaixent, Algemesí ... Han gaudit del patinatge, i el més important, de la nostra ciutat. Esperem que aquest "skatepark" no se'ns quedi xicotet per a un futur pròxim i es tingui en compte la viabilitat i ampliació d'aquest tipus d'instal·lacions, perquè Alzira compti al mapa dels Skateparks de la Comunitat Valenciana. Gracies.

Patinadors #SkatePlaçaAlzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

.-000427
.-000260
 
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Lector - 18/04/2017
Quina vergonya de carta al director. Qui us ha enviat la carta? Si utilitza les mateixes expressions que la nota de premsa de l'ajuntament!!! "instal·lacions dignes, homologades i segures"?
Jose - 18/04/2017
Totalmente de acuerdo con el señor Lector. Esto es una nota de prensa del ayuntamiento sin mas. Aida sabes donde esa el parque de la Alquenencia? pues allí mismo ya existen instalaciones para patinadores. Leyendo esto poco menos que parecíamos una pueblo anclado en el pasado por no disponer de una espacio como este cuando no es cierto. Disponíamos de ese espacio pero quizás no este tan céntrico y no salga tan bonito en la foto. Por cierto me ha parecido ver al tripartibus lleno de turistas chinos visitando la nueva gran atracción de toda la Ribera Alta.
joana - 18/04/2017
lector, acabes de passar la setmana santa amb molt de colp al pit i el dimarts de pasqua ja t´has olvidat.
riberenc - 18/04/2017
Detectamos varias personalidades con este correo e IP. Por favor, envía un correo interno y elige un nick definitivo y concreto para seguir comentando. Gracias.
Patinador - 18/04/2017
La carta l'hem elaborat entre uns cuants joves i persones que patinem. Voliem aclarili al senyor Jose que lo que hi ha al parc d l'alquenencia no es un skatepark, ni es pot patinar ni es pot fer res. Encara que si vol un dia anem a patinar alli i el primer q s'obriga el cap guanya. Jo no se cuants skateparks haura xafat voste, pero sembla que poquets. Hem volgut agrair aquesta iniciativa xq durant 12 anys ho hem estat demanant a l'anterior equip de gobern, i esta vegada sense demanaro s'ha fet x a sorpresa de tots/es. Elenita ens reunia amb ella un parell d mesos abans de les eleccions per a dirmos que si que anaven a fer el skatepark, vamos, les tipiques promeses que mai arriben a cap lloc. Si no saben ni de que parlen val la pena callar un poquet y no fer semblar que ses un ignorant. Novament, gracies al consistori i a la concejalia
Atleta,músic i patinador,tot a una - 18/04/2017
En primer lloc agraïr de nou a tot lo món que ha participat amb aquest projecte,en segon lloc,vosté podria clavarse un poquet la llengua en el cul,ja que sembla un poquet ignorant lo qie està diguent,aquesta carta l'hem fet amb el millor propòsit i sempre està el típic subnormal que li possa pegues a tot,aquesta carta ha sigut escrita per xavals,i si no li agrada no la llisca,però no done pel cul!!Bon dia,bones pasqües i gràcies de nou als que han treballat amb el projecte
Carlos - 18/04/2017
No vi a nadie quejarse de la "estacion de autobuses". Las pistas para patinar del parque de la alquenencia no sirven para patinar. Jose, eso no es ninguma carta de prensa del ajuntamiento, esta hecha por los patinadores
Carlos - 18/04/2017
Si les pistes les hagueren fet el PP segur que no criticarieu tant
ciudadan - 18/04/2017
Carlos, ¿que no viste a nadie quejarse de la estación de autobuses?. Pues como dice el atleta, músic i patinador, dieron poco por culo!!!!!!!!!!. Se nota que estabas de Pascua en aquella época.
Micalet - 18/04/2017
En el 2011 els patinadors i patinadores ja van dir als polítics de torn que les pistes en el parc de l´Alquenencia no reunien les condicions adequades, i fins ara no els havien fet cas.

http://www.elseisdoble.com/vernoticia/7807/un_grupo_de_patinadores_de_alzira_reclaman_pistas_para_poder_practicar_skate_y_rollerblade
Alfonso - 18/04/2017
Vaya Micalet! Me alegra saber que algunos teneis memoria. Aun asi, habiendolo solicitado en 2011, ya habeis visto el caso que hizo el ayuntamiento.
Lector - 18/04/2017
Vaja, dec haver dit alguna veritat, per haver cabrejat tant a la gent. La pregunta, queda per contestar: qui ha enviat la carta al diari? No em voldreu fer creure que qualsevol dels exaltats que heu contestat sense saber ajuntar coherentment dos paraules heu redactat un text on es fan servir paraules com "homologades" o "gaudíssim". Per cert, si eres qui crec, "atleta, músic i patinador", el primer que hauries de fer abans de demanar respecte al proïsme és aplicar-te en tindre'n tu. Si no eres qui crec, igualment fes-te mirar això i la possible homofòbia.
Alfonso - 18/04/2017
Senyor lector, la carta l'hem enviat els patinadors que ja gaudim d les instal.laccions. el convide a vindre a patinar amb nosaltres i de paso fermes el examen de dialectica. El respecte l'ha faltat voste posant en dubte la procedencia de la carta d'agraiment.
Remigio - 19/04/2017
Si la pista es buena para patinar y hay unas personas agradecidas ¿dónde está el problema?¿qué importa la procedencia del texto?¿cómo es posible esa crispación y malos modos de tantos por tan poco? un saludo y sed un poquito más flexibles y educados, que cuesta lo mismo y es más interesante.
consuelito - 19/04/2017
Esas pistas deberían tener un horario y cerrarlas de noche porque no hay derecho q de madrugada estén dando por el saco a los vecinos que queremos descansar.
ciudadan - 19/04/2017
Tranquila Consuelito, ahora irá la concejal de turno y hará guardias allí.....
Santi - 19/04/2017
Consuelito ni se te ocurra decirles nada o tendrás problemas porque te vas a encontrar con bastante maleducados que no saben respetar las mínimas normas de convivencia
Lector - 19/04/2017
Alfonso, disculpa, però no puc creure que les mateixes persones que escriviu per ací d'aquesta manera, amb faltes d'ortografia com "d", "instal.lacions", "de paso", "fermes", "dialectica" heu sigut capaços de redactar aquest text. Simplement aplique la teoria de la navalla d'Ockham: en igualtat de condicions, l'explicació més senzilla sol ser la més probable. En aquest cas, que una gent que no sap ni redactar ni evitar faltes d'ortografia envie aquest text no és l'explicació més senzilla. L'explicació més senzilla és la que ja he exposat, que aquest text té tota la marca d'una redacció per part d'algú de l'ajuntament... El problema Remigio, a banda del que ja et contesta consuelito és que em sembla poc ètic per les parts implicades. Però bé, si voleu creure que els burros volen, allà vosaltres, però no ho vulgueu fer creure a la resta de la gent, perquè no som tan bledes.
Ciudadana - 19/04/2017
Que gente más negativa y tóxica, son el perro del hortelano que ni comen ni dejan comer. Estas instalaciones son utilizadas por gente joven y ya está todo dicho, no hacen daño a nadie
afectado - 24/04/2017
He leido este post unos días tarde, me gustaría decir que me parece perfecto todo lo que fomente el deporte y me parece bien que hayan hecho unas instalaciones para patinar, pero en primer lugar creo que el sitio no es el adecuado y en segundo lugar hay gente que utiliza esta rampa que es enormemente maleducada e incívica, se pueden pasar hasta las 3 o 4 de la mañana todos los días de la semana, molestando a todos los vecinos que tenemos la habitación hacia la plaza y sin dejarnos dormir, aunque la culpa de esto no es de esos maleducados incívicos, sino de los irresponsables e ineptos del ayuntamiento que han decidido poner esta rampa en un lugar concreto sin ningún tipo de precaución y sin ninguna norma ni control para evitar los problemas que está generando, además cuando se les consulta para que den una solución se pasan la pelota de un departamento a otro como si nadie supiese nada, la sensación que da este ayuntamiento es de mucha descordinación, falta de comunicación entre departamentos y muy poca o nula capacidad de resolución de problemas, si para resolver un problema tan sencillo de resolver como este les cuesta la vida no quiero ni imaginar que pasaría con problemas de mayor complicación. En fin... mucha desidia
Pere Peres - 24/04/2017
Efectvament afectado: la pràctica del skatepark és una activitat profundament molesta en generar un soroll semblant al que produeix la descàrrega d'un camió de navel·lines i que sona més o menys així: croock! splasshh, pumbaaa i catacroccckss! També resulta ben molest el consabut rierol d'orins que en pocs dies brollarà pudent des de qualsevol racó dels voltants.
Aquest artilugi deuria de ser desmuntant i traslladat a un lloc més adecuat com ara el recinte firal o, si voleu, allà on brama la tonyina. Encara que això produiria una disminució en la afluència d'usuaris perque entre els patinadors com entre els fallers reina la premisa de que per a divertir-se cal molestar bona cosa i si no és així es perd l'eròtica del fer la mà.
Una mostra de la inveterania de la Regidoria. Encara sou a temps d'adobar-ho.
Salutacions

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal