--> Fins el 12 d'abril es poden sol·licitar les ajudes extraordinàries a l'estudi - elseisdoble.com

Sábado, 16 de enero de 2021 Edición diaria nº 5.034 Año: 14 Noticias: 37.805 Fotografías: 97.932 Comentarios de usuarios: 114.385
EL SEIS DOBLE
lunes, 20 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fins el 12 d'abril es poden sol·licitar les ajudes extraordinàries a l'estudi

Per a l'exercici d'activitats formatives que s'estiguen realitzant o que s'hagen realitzat al llarg del curs 2016/17

 

.-000402

L'Ajuntament d'Alzira, des de la Regidoria d'Educació, informa que hui s'ha publicat en el BOP la  convocatòria de les ajudes extraordinàries a l’estudi. L'objecte és "la concessió d'ajudes de caràcter extraordinari, en règim de concurrència competitiva, per a l'exercici d'activitats formatives que s'estiguen realitzant o que s'hagen realitzat al llarg del curs 2016/17, o en l'estiu de 2016, en els mesos de juliol i agost", segons ha assenyalat Pepe Grau, regidor de l'àrea educativa.

El termini de la primera fase és des del 14 de març fins al 12 d’abril de 2017. Tot el procediment està publicat al web de l’Ajuntament, al catàleg de tràmits d’educació i cultura.

Les activitats per a les quals es podran demanar este tipus d’ajudes seran: cursos de formació universitària o postgrau en altres comunitats autònomes (en el cas que no n’hi haja a la Comunitat Valenciana). Cursos de formació universitària o postgrau en l’estranger. Cursos complementaris a les ensenyances de règim específic. Cursos, tallers i altres activitats formatives per a l’estiu (juliol i agost) de 2017, complementàries a la formació reglada.

Grau recorda que "podran acollir-se a estes bases i ser beneficiaris de les ajudes previstes en estes les persones menors de 30 anys, residents a Alzira, amb insuficiència de mitjans econòmics per a realitzar l’activitat proposada, que complisquen els mèrits suficients per a ser beneficiaris i en concurrència amb alguna de les condicions següents: especial capacitat o rendiment del demandant en relació amb la matèria de què es tracte. Interés del projecte de formació presentat. No es podran rebre més de dos ajudes, en anys consecutius o alterns".

Les sol•licituds de subvenció contindran la documentació següent:

-Instància en model oficial (www.alzira.es, Portal de la Ciutadania - Educació i Cultura).

- Fotocòpia del DNI de la persona sol•licitant.

- Currículum, amb la documentació que estime convenient com a justificació de les dades aportades (acreditació documental de la titulació acadèmica i altres mèrits que s’al•leguen).

- Projecte de l’activitat per a la qual es demana l’ajuda, en què consistix l’activitat formativa concreta, matrícula i programa oficial de l’activitat on s’indique el cost de l’activitat, dades de la realització, lloc, pressupost detallat i qualsevol altra informació complementària que es considere necessària.

- Document en què un/a professional de prestigi relacionat/da amb l’àrea justifique l’interés de l’activitat en relació a la trajectòria formativa del sol•licitant i l’especial capacitat i rendiment en l’àrea formativa de què es tracte. Este document ha d’anar firmat i amb el segell de l’entitat.

- Justificació dels ingressos personals i familiars: a l’efecte d’estes ajudes, s’entendrà per renda familiar la suma de les rendes de l’últim exercici de tots els membres de la unitat familiar que obtinguen qualsevol classe d’ingressos. El Departament d’Educació sol•licitarà via telemàtica les dades econòmiques a l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT). Per este motiu, el sol•licitant i la resta de la unitat familiar han de firmar l’autorització expressa perquè el Departament d’Educació puga sol•licitar estes dades.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 

 

 


.-000079
.-000331

.-000065
.-000100

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿Qué abunda en el desierto? Arena, agua, gas o árboles
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.