Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 8 de marzo de 2017
Clic en la foto para ampliar

Foto: Nou Bàsquet Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Contundent victòria del Nou Bàsquet Alzira davant Jovens del Grao (97-37)

La pròxima jornada Alzira visita la pista del CB Mislata, en busca d’una victòria que pot significar un pas endavant decisiu per aconseguir l’anhelat ascens


 

 .-000437

El NB Alzira sembla arribar als moments crítics de la temporada en gran estat de forma com ho va demostrar en la matinal de diumenge davant Jovens del Grao. La victòria era indispensable per mantindre el matalàs de punts sobre els seus perseguidors però els jugadors d’Alberto Lahoz no es conformaren tan sols en aconseguir-la sinó que des del primer minut a l’últim i malgrat l’ampli avantatge al marcador lluitaren com si cada baló fora el decisiu.

Davant la dificultat de contindre el joc dels seus pivots i evitar les ràpides penetracions dels jugadors exteriors, els del Grao intentaren una zona tancada que també va resultar destrossada amb els llançaments de 6,75 on Dani Pelufo va estar especialment encertat transformant 3 triples només en la primera meitat.

La diferència al descans ja era significativa (49-19) però els alzirenys no afluixaren en la represa, mantenint la serietat defensivai realitzant ràpides circulacions de baló en atac que contínuament desequilibraven la defensa dels visitants, incapaços de contindre el vendaval que se’ls venia damunt i d’impedir que els locals duplicaren l’avantatge de la primera meitat i acabaren guanyant per 60 punts que reflectienla diferència en el joc i la motivació en que els dos equips havien afrontat el partit.

La pròxima jornada Alzira visita la pista del C.B. Mislata, un dels seus perseguidors, en busca d’una victòria que pot significar un pas endavant decisiu per aconseguir l’anhelat ascens.

Nou Bàsquet Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 


.-000065
.-000100

.-000295

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal