Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
miércoles, 22 de junio de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Alzira millora les instal•lacions esportives

"Millores que esperem redunden en una millor qualitat en el servei que prestem als i les esportistes ja que algunes d’elles s’han fet per tal de donar resposta a les peticions dels clubs i usuaris"


 

.-000403

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira, en els últims mesos ha realitzat treballs de millora de diverses instal•lacions esportives municipals. “Són millores que esperem redunden en una millor qualitat en el servei que prestem als i les esportistes ja que algunes d’elles s’han fet per tal de donar resposta a les peticions dels clubs i usuaris”, ha dit la regidora Aida Ginestar.

 

Concretament, han estat les següents:

- Millores en l’accessibilitat del Camp d’Esports Venècia, que han estat sufragades amb diners de l’Ajuntament.

- Canvi de les llums del Pavelló Pérez Puig per bombetes led.

- Finalització de la il•luminació de la pista de cross del Poliesportiu Jorge Martínez “Aspar”.

Estos dos últims projectes van ser inclosos per l’Ajuntament a la llista de les obres que han estat finançades des de la Diputació de València amb el Pla d'Inversions Sostenibles del 2016.

 

La regidora d’Esports, Aida Ginestar, ha manifestat també que “estes actuacions han pretés abordar dos qüestions que són molt importants per a l’equip de govern: per una banda, millorar l’accessibilitat de les instal•lacions municipals, i per altra millorar l’eficiència energètica que té dos efectes fonamentals, un major respecte pel medi ambient i l’estalvi econòmic que es produeix.”

Així mateix la regidora ha comentat que “estes actuacions se sumen al treball realitzat des d’este equip de govern en quant a les instal•lacions esportives com per exemple:

- Pintura de l’exterior del Pavelló Fontana Mogort.

- Col•locació dels seients a les graderies i pintura dels carril de la pista d’atletisme del Poliesportiu Jorge Martínez “Aspar”.

- Reforma i adequació a la normativa vigent de les piscines descobertes.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 


 

               
.-000025                                                      .-000143

 

               
.-000401                                                        .-000126



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesInstalaciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Alzireña - 22/06/2016
Que pasa con la pintura del Palau d´Esports?, es lamantable, las paredes llenas de pintadas y sucias. Espero que la Señora Aida se pase y compruebe el estado actual, y hagan un esfuerzo para que este edificio luzca como se merece.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal