Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 24 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats Bromera | Rosy & John

Autor: Pierre Lemaitre. Ha consolidat una trajectòria literària brillant amb un èxit excepcional de crítica i públic


  

 

.-000025
 
Títol

Rosy & John

 
Autor

Pierre Lemaitre

 

Traducció: Albert Pejó

Col·lecció i núm.: «L’Eclèctica», 258

Pàgines: 168

Format: 150 x 222 mm

Enquadernació: rústega

Preu: 16,90 €

ISBN: 978-84-9026-583-3

 
L’OBRA

Una detonació fa saltar totes les alarmes a París. Ben aviat, el responsable s’entrega a la policia. Jean Garnier ho ha perdut tot: la feina, després de la misteriosa mort del seu cap; la parella, que també va morir en un estrany accident; i la mare, empresonada fa poc. Amb un aplom desconcertant, Jean anuncia a la policia que ha deixat set bombes amagades per tota la capital, preparades perquè exploten cada 24 hores. El jove només posa una condició per a evitar-ho: que alliberen la mare. Si no, les explosions diàries continuaran. Camille Verhoeven s’enfronta al dilema més gran de la seua carrera. És una amenaça creïble? És Jean un veritable perill nacional o tan sols un individu solitari i patètic que ha vist massa televisió? Mentre el comandant intenta desxifrar què s’amaga al darrere d’aquest jove tranquil, el rellotge avança perillosament per a centenars de víctimes potencials.

 
L’AUTOR

Pierre Lemaitre (París, 1951) ha consolidat una trajectòria literària brillant amb un èxit excepcional de crítica i públic. Així, per Ens veurem allà dalt (Bromera, 2014), va obtenir el Premi Goncourt, la distinció més elevada de les lletres franceses. Convertida en un fenomen social i literari, l’obra ha suposat un punt d’inflexió en la seua carrera. De fet, amb mig milió d’exemplars venuts a França, s’ha traduït a més de quinze idiomes i ha rebut nombrosos premis. A Bromera ha publicat també Irène i Alex, els dos títols que precedeixen Rosy & John dins de la sèrie protagonitzada per l’inspector Camille Verhoeven.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal