Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
jueves, 14 de abril de 2016
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 S’aprova la constitució d'una assemblea consultiva per a l’organització de les festes d'Alzira

A les reunions podran assistir aquells ciutadans i veïns que ho desitgen i també un representant de cada una de les entitats festives de la ciutat


 


.-000373

Fa tan sols uns mesos la vicealcaldessa i regidora de Festes, Isabel Aguilar, va transmetre la intenció de constituir una assemblea consultiva per a l’organització de les festes locals. Ahir dimarts, la Junta de Govern Local va aprovar la pròxima constitució de l'esmentada assemblea consultiva, per tal de complir amb els objectius marcats des de la Regidoria de Festes i perquè els ciutadans, representats per diverses associacions i col•lectius, puguen participar i donar la seua visió respecte a les festes de la seua ciutat.

A les reunions podran assistir aquells ciutadans i veïns que ho desitgen i també un representant de cada una de les diferents entitats festives de la ciutat, com ara la Junta Local Fallera, la Junta de HHCC, la Junta Coordinadora de Festes de barris i partides, l’Associació Cultural de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira, el Consell de la Joventut, el Consell de Xiquets i Xiquetes, la Reial Confraria de Nostra Mare de Déu del Lluch, la Reial Confraria de Nostra Mare de Déu de la Murta i de la Arxiconfraria de Sants Patrons.

Així mateix, estaran representades les associacions de veïns inscrites en el Registre Municipal d’Associacions i els clubs de jubilats de la localitat. També hi assistirà un representant de cada grup polític municipal.

Amb este document es fa el primer pas cap a una proposta complida que, segons Isabel Aguilar, “Ens apropa a les opinions de tots els ciutadans i a poder conèixer, de primera mà, quines són les inquietuds i prioritats d'aquells que han de disfrutar de les nostres festes. Grans i menuts estaran representats en les diverses reunions que se celebren, així com en les campanyes d’informació, enquestes o sondejos que puguen realitzar-se. Seguirem treballant perquè este primer pas que hem fet es transforme en un camí de llarg recorregut”.

 

Nota de premsa del departament de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

               
 .-000003                                                                     .-000004 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallasSant BernatSemana SantaVarias
SocialGeneral

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Anticorrupta i farta d politics com aquests - 14/04/2016
Gracies per tindre idees participatives i dialogants, en el q es deixe participar al ciutada. Per fi, es veu un poc d coherencia en el consistori.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal