Martes, 23 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.227 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
miércoles, 2 de diciembre de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 Presentació Nou Bàsquet Alzira temporada 2015-2016 davant de l’afició

La família del bàsquet alzireny continua creixent




.-000374

Un any més les graderies del pavelló Pérez Puig d’Alzira s’ompliren en la vesprada del diumenge 29 de novembre, per a veure desfilar a tots els jugadors del club en la presentació dels equips del Nou Bàsquet Alzira per a la temporada 2015-2016.

Amb la incorporació enguany de l’equip de xiquets i xiquetes Prebenjamins el club  suma un nou conjunt al planter respecte a la darrera temporada, per a fer un total de catorze equips i un total de cent quaranta-cinc.

Desprès de que tots els jugadors foren presentats davant l’afició, i com es costum, el Club va aprofitar per premiar als jugadors i conjunts més destacats de la darrera temporada.  En la categoria individual de jugador amb millor progressió, el premi que va ser per a Laura Gómez del Sènior Femení per la seua capacitat d’esforç i millora malgrat haver estat molts  anys fora de les pistes. Miquel Sanjuán, jugador fonamental de l’equip Junior Base Sportleader, i que va debutar amb actuacions destacades amb el Sènior Masculí, va ser el guardonat amb el diploma de millor jugador de l’NBAlzira 2014-2015. El seu equip, el Junior Base Sportleader NBAlzira 14-15 ha sigut nomenat com millor conjunt del Club, per la dificultat de la seua categoria i el bon balanç de victòries i derrotes en una temporada quasi perfecta en la que van quedar a tan sols una victòria de disputar la Fase d’Ascens a Categoria Autonòmica. La regidora d’esports de l’Ajuntament d’Alzira, Aida Ginestar, va ser l’encarregada d’entregar el guardó.

El punt més emotiu aplegava amb l’homenatge a un dels jugadors més benvolguts del bàsquet alzireny. Amb la seua retirada aquesta temporada després de més de 20 anys al servici dels nostres colors, Fèlix Lahoz va veure com molts dels seus companys de batalles a la pista acudien al pavelló, vestits amb les camisetes de molts dels equips amb els que han compartit tantes temporades, per fondre’s en una abraçada i immortalitzar el moment en una instantània per a l’historia del nostre Club. Per tots els anys d’esforç i compromís, però sobre tot, per ser un exemple per a tots els jugadors, Felix Lahoz bé s’ho mereixia.

Per finalitzar, el nostre president José Borrull va dirigir unes paraules al públic destacant “...la missió dels pares i aficionats de transmetre valors als jugadors, tant als entrenaments com als partits, així com de la imatge que donen com a club en la província...” Per la seua part Aida Ginestar, regidora d’esports, començà el seu parlament fent referència al primer discurs del Conseller Vicent Marzà davant les Corts Valencianes “...destacant l’esport com a eina de gran valor per a la integració i la igualtat de les persones, independentment de la seua raça, procedència, religió o cultura...” També va destacar el recolzament total del nou Consistori cap a l’esport de base.

Per acabar l’acte, tots els jugadors, entrenadors i membres de la directiva es feren la tradicional foto de família.

El Club agraeix a totes les persones que s’han acostat per donar-nos el seu suport en un dia tan especial, a tots els familiars, amics i socis. També a tots els jugadors i exjugadors que han respost a la crida per fer de l’homenatge a Félix Lahoz un acte singular. Als nostres patrocinadors, Base Sportleader, Talleres Autos Leal i Tintoreria Centronet pel recolzament. I com no a les persones que han treballat de valent per fer possible aquest humil espectacle.

Nou Bàsquet Alzira

  
 
 
 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 



.-000388

 .-000398

.-000399

 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesBàsquet

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Fran - 02/12/2015
Muy buena presentación para estar preparada en tan poco tiempo. Por fin el sonido fue perfecto.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal