Una eina de treball global i participatiu de tota la comunitat educativa, regidors, associacions i entitats col•laboradores
L'alcalde d'Alzira, Diego Gómez, ha sigut l'encarregat d'introduir la presentació de l'Agenda Educativa, una eina de treball global i participatiu de tota la comunitat educativa, regidors, associacions i entitats col·laboradores, el regidor d'Educació i Infància, José Grau, junt a les tècniques d'Infància s'han encarregat de comptar les particularitats de l'agenda.
Preseguix diversos objectius, entre els que destaca fer arribar a l'alumnat, al professorat, a les mares i pares, i també a qualsevol ciutadà interessat, les activitats i propostes que des de la Regidoria d'Educació i Infància s'oferixen, així com les activitats que els mateixos centres docents han sol·licitat o suggerit.
L'agenda disposa d'una sèrie de fitxes on fàcilment es poden consultar les activitats presentades, tant en valencià com en castella. Cada fitxa detalla la descripció de l'activitat, l'objectiu que seguix, els destinataris a qui va dirigida i el responsable d'organitzar-la.
Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia
Aquí seguimos con las faltas de ortografía. Menos mal que es la regidoría d'educació
A mi lo que m'agradaria es que s'utilitzara llenguatje no sexista, i s'escribira en masculí i femení. Si en la universitat a mi se m'exigia, l'ajuntament també pot fer-ho
Entonces tú Marta fuiste miembra de una universidad no sexista, ¿no?... ché per favor! ja estem en boberies d'eixes!... el mal es que quan la paraula acaba en "a", els homens callen i no escomençen en boberies de sexisme ni coses per l'estil.
En mi opinión yo creo que no hay nada peor para la igualdad de géneros, la tolerancia y el respeto, que cuando en defensa del feminismo se radicalizan las cosas tan insignificantes como que una letra sea "o" en lugar de "a"... por cierto, aunque estadísticamente sea mucho menor, los hombres también pueden sentirse ofendidos cuando en las noticias dicen la palabra "maltratadores" y no dicen "maltratadores/maltratadoras" como a ti te gustaría y te exigían en la universidad, ¿a que en la universidad esa palabra te la hubieran perdonado si no la ponías en ambos sexos?, ¿a que no se utiliza la misma vara de medir en ese caso?, hablando claro ¿a que en ese caso, que nunca dicen esa palabra en ambos sexos no te quejas?
Hay cosas mucho más importantes por las que deben luchar las mujeres para conseguir una igualdad de verdad, empezando por los sueldos y también otras que beneficiarían a los hombres, para que la igualdad, no perjudique así a las mujeres, como es igualar la baja de maternidad al mismo tiempo que las mujeres y HACERLA OBLIGATORIA, así a ninguna mujer se le podrá negar nunca un puesto de trabajo por el riesgo de ser madre.
Añadir un comentario