Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de septiembre de 2015
Clic en la foto para ampliar

José Grau
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ja està en marxa el XX Concurs Escolar de Dibuix a Alzira

La data de finalització per a presentar els treballs és el pròxim 16 d'octubre


 

.-000025

L'Ajuntament d'Alzira organitza, un any més, el Concurs Escolar de Dibuix dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira, un concurs que enguany aplega a la seua XX edició.

Les bases del concurs ja estan publicades, i en estes es marca la data de finalització per a presentar els treballs, el pròxim divendres 16 d'octubre de 2015.

 L'objectiu d'estos premis és donar a conéixer-los entre la població amb edat escolar, tant d'Educació Primària com de Secundària, i pot participar tot l'alumnat dels centres públics, concertats i privats de la comarca.

José Grau, regidor d'Educació, considera que el lema d'enguany "L'ofici d'escriure" és un lema clar i senzill a l'hora d'inspirar els alumnes a plasmar-lo als seus dibuixos.

Els premis es lliuraran el dimarts, 27 d'octubre, en el saló d'actes de la Casa de la Cultura, i posteriorment es farà una exposició formada pels treballs guardonats i destacats, que estarà oberta des de el mateix dia del lliurament i fins al 2 de novembre.

Per a la presentació de treballs s'han establert diverses categories: primer, segon i tercer cicles d'Educació Primària; Educació Secundària Obligatòria; Batxillerat i Cicles Formatius; o Educació Especial.

Hi haurà dos premis per a cadascuna de les categories, un primer premi de 30 euros, i un segon de 20 euros, en vals de compra per a material escolar o dibuix a les botigues d'Alzira.

També, com a complement del Premis literaris Ciutat d'Alzira, enguany és el primer any que s’inclou dos sessions d’animació lectora a la Biblioteca Municipal, una per a mares, pares i fills/es el dissabte 24 d’octubre (11.00-13.00 h), i una altra per a mares i pares, el dimecres 28 d’octubre (18.00-20.00 h).

 

Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


               
.-000025                                                      .-000143

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Merce - 01/10/2015
Cuan estarán apunt de tornar els 100€ dels llibres
De moment beig el concurs este I damunt en premis economics

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal