Jueves, 16 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.250 Año: 18 Noticias: 46.044 Fotografías: 109.045 Comentarios de usuarios: 125.649
EL SEIS DOBLE
jueves, 20 de agosto de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La paella per als valencians és més que un plat | Cartes al director

Per molt que s'encaboten els catalans i catalanistes


 

La paella per als valencians és més que un plat, com diu Eugeni Alemany en el vídeo que vos envie amb esta carta indignada. Una amiga m'ha passat una foto d'un plat preparat de paella que es ven en l'estranger i posa que és paella catalana. No s'hi val a què ens xafen el que és el nostre, és com si ara diguérem que la sardana és valenciana. Què passa? Què ara ens anem a haver d'engolir tot en català? Fins han volgut dir que Cristobal Colón és català. Este missatge va per als catalans i per a tots els empeltats de catalanisme que reneguen dels el nostre i que cada vegada hi ha més com si fóra açò una plaga. LA PAELLA ÉS VALENCIANA, és més que un plat, per molt que s'encaboten els catalans i catalanistes. La paella és més que un plat i més que un sentiment, que no ens la toquen i, per favor, que no li posen pésols, xoriço i botifarra, que és un pecat mortal.

JVG

 

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



.-000356 

 .-000137


.-000084


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Cartas al director

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

no mos hareu catalinos! - 20/08/2015
Blaveros entrant al joc en 3...2...1...
pep - 20/08/2015
Mare meua que aburrit estas JVG, quines preocupacions tens i quines ganes de buscar-li els 47 peus al gat. Jo preferiria estar orgullos de viure a una terra prospera i no tindre que indignarme o sentir vergonya per la de xoriços que l'han gobernada. La paella que cadascçu la faça com mes li agrade, amb xoriço o sense. Igual que la tortilla de querailla si t'agrada amb seva ficali seva.

Pero no queda ahi la cosa, el tema es traure a relluir la suposada i absurda idea de la catalinitzacio, utilitzant un producte segurament produit, envasat i etiquetat per francesos de L'Ille, Bretanya... Al menys l'etiqueta esta en frances, ara que tambe podria ser un producte argeli, de la Martinica o ves a saber d'on... Pero queda millor dir que estos catalans ens volen furtar la paella. Com esta el pati!
Sant Bernat - 20/08/2015
La paella es catalana, tantmateix la fideuá, Vicent Blasco Ibañez, ............oi que sí???!!!!
alziro - 20/08/2015
Pep, fa alguns anys la Generalitat Catalana va promoure una web sobre la cultura catalana que incloïa, entre atres coses, la paella o les falles com a elements propis. Inclús arribaren a dir que la muixeranga valenciana era còpia dels castellers catalans, quan finalment admeteren que era just al contrari. I lo mateix passa en la llengua i en tot.
Indignat - 20/08/2015
Clar q la paella es valenciana, per a ser mes exacte, de Cotes, i no consentim que cap alzireny es fasa l amo.
Si algu no enten l ironia, que ho diga, perque ja es veu que es de curtets fer sang amb estes tonteries per despistar al personal l
Indignat - 20/08/2015
Clar q la paella es valenciana, per a ser mes exacte, de Cotes, i no consentim que cap alzireny es fasa l amo.
Si algu no enten l ironia, que ho diga, perque ja es veu que es de curtets fer sang amb estes tonteries per despistar al personal l
pep - 20/08/2015
Alziro, te contaré el que me passa amb el vei del pis de dalt.

Fa un temps em van tocar uns dinerets a la loteria, no molt pero lo suficient para comprar-me un ferrari i com que no m'arribava para la cotxera el tinc aparcat a la porta de casa. El vei va dient per tot el barri que el ferrari es seu, ha publicat fotos on apareix dret al costat del cotxe, s'ha comprat una gorreta de ferrari que sempre porta ficada, tots els dies es queda plantat mati i vesprada al costat del cotxe amb la gorreta i un llaveret de ferrari en les mans para que qui pase pense que es seu...

Molts veins del barri me pregunten si no li he dit res, com es que el deixe anar dient que el cotxe es seu... Creus que me molesta? Creus que per molt que ho diga el ferrari acabara sent seu? Me'l furtara de tant repetir que es seu? Creus que vaig a ficar-me al portal de casa amb un cartellet dient que no es seu, que es meu? NO, se que el cotxe es meu per molt que se'l atribuixca, qui el disfruta soc jo, els veins a estes altures ja saben massa be de qui es i ja saben que el vei es un "cantamañanas". Sense necesitat de fer-me mala sang, despotricar, entrar en el joc del vei i si algu fa el ridicul es ell.

I si parlem de coses inmaterials com es la cultura la cosa de que te la vullguen furtar encara resulta mes absurda. Esta molt be defensar i mantindre viva la cultura propia pero em sembla un destrellat els debats que vos monteu.
Bisentico - 20/08/2015
Jeeee tuuu espabilaooo!!
Quí diu que Cristòfol Colón era català xeee!??
Colón era de l'Ènova!!!
Se penseu que ho sabeu tot i sou uns incults i uns ignorants!!
Ciudadana - 20/08/2015
No comprendo como pueden quejarse por este anuncio de la paella. Siempre diciendo; si los valencianos somos los mejores que los catalanes, y si los catalanes mejores que los valencianos. ¡Somos españoles! y debemos de estar unidos, que manera de crear conflictos y desavenencias. Un español catalán es un español de nuestra nación, un español valenciano es un español de nuestra nación. Pregunto ¿Por que no le damos nuestra mano a nuestro vecino catalán con amor y paz? ¿Tanto cuesta estar unidos? Que mas da que pongan anuncios catalanes, que mas da que hablemos el catalan en mas del valenciano, somos todos hermanos españoles y debemos de tolerarnos y amarnos.El orgullo no debe de existir, puede que venga una catástrofe natural el día de mañana, un terremoto una riada, y los valencianos necesitemos ayuda de ellos, o ellos ayuda de los valencianos. Por favor tratemos de estar unidos, somos españoles de la misma nación.
Ciudadana
pep - 21/08/2015
Bisentico, que la paella siga de Cotes no ho negue pero Tòfol Colom de cap de les maneres es de l'Ènova. Com tot el mon sap era Mallorquí, de Felanitx!!
https://www.youtube.com/watch?v=8sGtVGQiifs

Ciudadana, y porque no nos dejamos de cualquier tipo de nacionalismo rancio? Tanto huelen unos como otros nacionalismos, antes que valencianos, catalanes o españoles lo que somos es personas. Personas como los franceses, chinos, congoleses... Somos mejores por ser españoles? no deberiamos tender la mano igual a cualquier persona sea de donde sea?

De verdad que no se como se puede criticar a otro por ser nacionalista cuando uno mismo esta usando el mismo tipo de argumento.
Pep - 25/08/2015
Pero si els catalans son els que son valencians i no al revés, la valenciana es una llengua melossa i no lo que diuen hui català ques una llengua escabrossa. ¡No si ara ademés de la paella les falles tamé seràn catalanes! ¡Aixó no pòt ser!
Pep,Pepe, Josèp - 28/08/2015
Sempre afonant i apropiant-se de lo valensià, pero no d'ara, al llarg de tòta l'Història. ¡Vixca Valensia! ¡Vixca la Paella¡ ¡Vixca Les Falles! ¡Vixca Christòfol Colom! ¡Vixca tòt lo valensià!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal