Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.845 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 11 de julio de 2015
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Ada Colau, de la precariedad a 80.115 euros al año

La viñeta de Bouet & Doblet


 

 


               
.-000113                                                                   .-000366
              
.-000271                                                         .-000019



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasBouet & Doblet
Pasatiempos, Curiosidades, Humor...

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ciudadana - 11/07/2015
Esto si que es lamentable y más lamentable aquellos que la han votado.
Ahora nadie tiene nada que decir ni que opinar
xd - 11/07/2015
Vaya tela! Que mente mas ingeniosa.
¿ Recordamos cual eral el coste al erario publico de la que hasta hace poco era nuestra alcaldesa ? Ojo! para una ciudad de unos 50.000 habitantes.
Luego tachan a Colau, Manuela, o Iglesias de populismo. ¿ Y esto que es ?
Pere Peres - 11/07/2015
Bouet i Doblet han fet bo aquell conegut axioma del periodisme: "que la realitat no et llance a perdre un bon titular" i aviat han trobat qui vinga a riure'ls la gràcia amb les orelles com ara ciudadana/o pepera/o que encara deu d'anar buscant la seva identitat sexual.
Bcomú no ha pogut treure en davant la seva anunciada rebaixa dels sous dels regidors ja que ha contat amb el vot en contra de CIU, PSC, C's i PP, forces que sumen 22 regidors (la majoria absoluta està en 21) d'això se'n diu governar en minoria i és una forma de govern absolutament encomiable ja que obliga a consensuar les decissions. Repetesc: CIU, PCS, C's i PP han votat en contra de les retallades salarials als regidors de l'ajuntament de Barcelona impedint la reforma salarial presentada per Bcomú.
Ada Colau i la resta de regidors de Bcomú ingressaran mensualment els 2.200 € anunciats en campanya (el 27% menys que el seu antecesor socialista i el 50% menys que Barberà-Caloret) i destinaran la resta del seus emonuments a causes socials la qual cosa contrasta brutalment amb l'actitud d'aquella alcadessa pepera que feia facturar a l'erari públic el paquet de rosquilletes del berenar.
juan Carlos - 11/07/2015
Toma zasca en todo el careto de los expalmeros peperos. Ahora resulta que encima son incultos y no saben leer las noticias, o las interpretan a su modo, claro. Sólo agradecer a Pere Peres su encomiable trabajo de destapar la verdad y en este caso, resulta que, lejos de lo que el articulista nos quiere vender, son los propios peperos, junto con los de CIU,PSOE y Ciutadans los que bloquean los sueldos para que no puedan ser rebajados, a instancia de Bcomú. Tiene bemoles la cosa.
alziro - 12/07/2015
Ayyyy que fàcil és ser solidari en els diners dels demés. Lo que deuria d'haver fet Colau és renunciar als vora 4.000 euros de diferència, dixar-los en la caixa de l'ajuntament i que el consistori decidira democràticament en que s'han de gastar, i en els 2.200 euros que se li queden de jornal com va prometre, que done a causes socials el que li parega. Això sí que seria solidaritat de veritat. És lo mateix que la gent que diu que vinga a Espanya qui vuiga sense limitacions ni restriccions pero no vol dur-se a ixa gent a sa casa, donar-los treball i mantindre'ls en el seu sou, vol que es faça en els diners de tots. No senyor, qui vuiga ser solidari i s'ho puga permetre, avant, pero baix la seua responsabilitat i buchaca.
Per no parlar del fet que Colau haja colocat al seu home d'assessor. Ells no són casta, són castanyà...
Pere Peres - 12/07/2015
alziro-Anglada, els demòcrates encara estem celebrant-ho. Si a les municipals de 2011 els partidaris de fomentar l'odi racial suposaveu tendència, a 2015 s'heu consolidat com excrecència: 4 regidros a tot Catalunya, una opció absolutament residual que sols ha aconseguit els sufragis dels quatre nostàlgics de "la solució final" i del Ziklon B que hi ha allà on vagis...
Dit açò em cal fer-te una reflexió alziro-Anglada, hi ha un canvi polític de facte, tant que hem passat de denunciar quan robaven a l'erari públic els regidors electes d'abans de maig, a parlar d'on van a destinar, altruísticament, part del seu sou els actuals. Pel que a mi em fa, desitjaria que els regidors de Bcomú contribuieren econòmicament a les associacions d'immigrants. Jo els suggeriria, entre d'altres aquestes: "Asociación de Mujeres E'Waiso Ipola", "Asociación de Jóvenes Argelinos en Catalunya" i "Amics de Diakha Madina" entre d'altres, així i, de passada, estarien contribuint a que l'úlcera d'algun racista portara les sigles de BC.
Salutacions.
alziro - 14/07/2015
Pere Peres, te tornes a equivocar. Del seu sou, Colau no dona ni les ganes, els 2.200 euros que va prometre que cobraria, es queden intactes. Podries predicar en l'exemple i començar a donar part del teus diners a les associacions d'immigrants. Ah no, que la pela pròpia és sagrà i ya se sap lo que pensa la gent com tu: "lo meu és meu, i lo teu és de tots." Per cert, veig que no has dit res de la colocació a dit del marit de la Colau... ben fet, si és que qui més parla és qui més té que callar.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal