Domingo, 8 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.365 Año: 18 Noticias: 46.670 Fotografías: 109.750 Comentarios de usuarios: 126.033
EL SEIS DOBLE
martes, 5 de mayo de 2015
Clic en la foto para ampliar

Ximo Candel i Francisco Cerveró
Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 Entrevista a Francisco Cerveró, candidat a l’alcaldia d’Alzira i Ximo Candel, secretari d’organització d’Iniciativa per Alzira

“Busquem tractar de desfer el bipartidisme establert i que els ciutadans participem activament en la presa de decisions que ens afecten a tots”


 

Millorar la vida dels alzirenys és el nostre principal objectiu, descartar els grans projectes i potenciar projectes reals.

Aplicar la màxima transparència, consens i respecte tant als alzirenys com a totes les formacions que els representen.

Som una alternativa creïble, sòlida, moderna, jove, transparent, fiable, honrada, dialogant, independent, solidària, amb actitud i ganes de treballar.

-QUI ÉS IPA? gent treballadora preocupats per la situació política actual de mal gastaments, corrupció, deixadesa, i grans diferències socials. Ciutadans a la recerca d'una Alzira real i no imaginària.

-QUÈ PENSA IPA?: que el sistema actual no funciona, hi ha un alt descrèdit dels polítics.

-QUÈ PRETÉN IPA?: Ser compromissaris, interlocutors, intermediaris de les idees que ens proporcionen els ciutadans. Transmetre que les coses es poden fer millor. Que Alzira siga un referent en el canvi de fer política

-PERQUÈ IPA VOL FER-HO? És necessari una renovació en el mandat d'un govern esgotat, vell, i gastat. La ciutadania no està d'acord en la situació actual i les propostes i descontent del carrer han de ser transmeses directament a l'ajuntament.

-COM IPA REALITZARA LA RENOVACIÓ?

Aplicant el nostre programa electoral particIPA; un programa viable, complet i sòlid. Un programa per a una futura acció de govern. I, de no ser així, la base que utilitzaria per a exercir la seua labor d'oposició. Un projecte jove, fresc, amb idees noves i perfectament realitzables. El nostre objectiu és introduir en l'ajuntament propostes del ciutadà del carrer. El nostre objectiu és tindre un Ajuntament més participatiu, més pròxim al ciutadà, més familiar, menys polititzat.

Volem una política diferent de l'oferida pels partits tradicionals, amb unes prioritats i una escala de valors diferents.

Iniciativa per Alzira

 

 

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Personajes AlzireñosEntrevistas
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

pepito - 05/05/2015
Se nota que no son politicos, pero hablan de corazon, y lo que mas me gusta que miran por el interes del ciudadano y no por las siglas politicas.
Piensan en quitar pagos, quitar a los amigitos y hacer trabajar a los funcionarios. Y lo que me gusta mas que el colon es el parking municipal.
U Consevol - 05/05/2015
Anim
es mereixeu una oportunitat
Sort.
FORA PP
soy de Alzira - 05/05/2015
después de escucharos, creo más en vosotros, no he visto ningún síntoma de fanfarronería, ni grandes proyectos que queráis vender. Las pocas cosas que habéis comentado, son de las que solemos quejarnos todos y cada uno de lo alzireños, inclusos los votantes del PP.
Animo y a ver si podéis ser la voz de los ciudadanos de a pie.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal