Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
viernes, 10 de octubre de 2014
Clic en la foto para ampliar

Joan Olivares
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
El metge del Rei

A les acaballes de la vida, el metge Lluís Alcanyís fa un repàs a la seua existència



.-000025

L’obra

«Pocs dies abans que jo haguera nascut, l’àvia somià que la meua vida seria plena de grans honors fins que un dia deixaria de ser-ho...». A les acaballes de la vida, el metge Lluís Alcanyís recorda la seva infantesa a Xàtiva, un temps d’amistat i aprenentatge, però també de dubtes sobre si preservar la religió jueva dels avantpassats o confirmar la fe cristiana en què l’han educat.

Després d’estudiar a Nàpols, d’haver estat un dels metges més destacats de la Corona, fundador de l’Estudi General de València –la futura universitat–, escriptor, amicde prínceps, reis, bisbes, i papes... ara, les flames de la Inquisició l’amenacen perillosament.

 

L’autor

Joan Olivares (Otos, 1956) compagina la feina de professor d’ensenyament secundari amb dues passions: els rellotges de sol i la literatura. A més d’El metge del rei, XIX Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià, en aquesta mateixa col·lecció ha publicat les novel·les històriques Vespres de sang, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira, i Pananegra, Premi de Narrativa Ciutat de València, així com les novel·les Dies de verema i Pell de pruna, ambdues guanyadores del Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida.

 

Destaquem

Joan Olivares recrea un moment clau de la nostra història a través de la mirada sàvia d’un dels seus protagonistes. Un metge que dubta i estima, que valora la llibertat de pensament per sobre de tot i que, precisament per això, patirà amb cruesa l’embat de la intransigència.

 

Fitxa técnica

Títol: El metge del rei

Autor: Joan Olivares

Col·lecció: «L’Eclèctica»
Número: 239
Pàgines: 240
Format: 15 x 23,5 cm
Enquadernació: rústega
Preu sense IVA: 19,18 €
PVP: 19,95 €
ISBN: 978-84-9026-272-6

XIX Premi Enric Valor de Novel·la en Valencià 2013

Data de publicació: 15/10/14
 
 
 
 
 


 

                          
  .-000006                                                                            .-000276
                            
.-000290                                      .-000291

.-000213

 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal