Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 2 de febrero de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La falsa paritat

Sixto Ferrero | L’opinió d’un taciturn, articles per a la reflexió cívica


 

.-000249

Tothom sabia que per molt que el senyor Zapatero s’esforcés en allò de la igualtat entre dones i homes no seria un èxit prolongat en el temps. És a dir que tot allò de nomenar el mateix nombre de dones que d’homes ministres només era una bona intenció,un bon propòsit, amb el qual fer-se la fotografia, i poca cosa més, no canviaria d’un dia per l’altre la mentalitat dels homes (i lamentablement de moltes dones) i quasi quedà en el recurs útil per a tots els polítics quan volen llançar proclames: fotografia i a volar!

Igualment tothom sabíem que en arribar el Partit Popular al Govern, tot allò de la paritat cauria en l’oblit, perquè no s’ho creuen o no volen creure-s’ho, ells, «estan en el govern per a coses més importants», declararen en el seu dia. No obstant, també és cert que a totes les administracions s’hi fan campanyes per la paritat, la igualtat d’oportunitats de les dones i els homes, en definitiva projectes que són necessaris i si no només cal recórrer a les xifres de la violència de gènere la qual fa feredat o la diferència salarial, per tan queden justificades, almenys al meu parer. Però també cal dir que la societat no acaba de veure el missatge clar, en conjunt. Casos aïllats són els que en tenen consciència de la igualtat entre sexes, i més aïllats encara si alcem la vista i ens mirem tot el món. I un bon exemple que encara avui vivim en una societat, mundialment masclista, ens ve avalada en l’últim frau electrònico-teconològic. Fa uns dies els mitjans ens advertien, als homes, que anàrem amb compte amb una suposada aplicació que ens arribaria via «whatsapp». L’aplicació, adreçada exclusivament als homes, ens animava a baixar un vídeo eròtic de la companya sentimental del futbolista Neymar, però els tècnics informàtics havien advertit que realment era una mena de troià bancari que intentava usurpar-nos dades personals. A més a més el vídeo (l’enllaç) està en portuguès, però els tècnics advertien que com que a nivell mundial hi ha tant d’interès pel futbol, era molt probable que el missatge del «whatsapp» arribés a altres països (incident en Espanya)

O les dones són més cautes i per això no envien un vídeo eròtic d’un home per tal de fotre-li les dades, o com es veu, els homes seguim sent uns viciosos de l’erotisme i a més a més seguim portant els comptes econòmics a casa. I que no s’emprenye ningú, ja sabem que hi ha excepcions, no tothom és masclista, també tots neguem que mirem porno.

Sixto Ferrero

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 
 
 


                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000189                                                                                                                                 .-000084

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasSixto Ferrero
Opinión

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal