Lunes, 16 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.373 Año: 18 Noticias: 46.718 Fotografías: 109.799 Comentarios de usuarios: 126.053
EL SEIS DOBLE
miércoles, 6 de noviembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cartes al director
Protocol o capritxos de la senyora Elena

“O van ser uns mal educats el dissabte o es va fer malament el diumenge”



. -000211
.-000202

Este cap de setmana el món faller d’Alzira ha tingut  dos dels actes oficials més importants del calendari festiu, les presentacions de les falleres majors d’Alzira i la imposició de bandes a les representants de les comissions falleres del nostre poble. El Gran Teatre es vist de gala i els fallers i les famílies de les protagonistes omplin el mateix fins a la bandera. Tota una festa on el dissabte per a rendir homenatge a la nostra fallera major van acudir les màximes representants de les fogueres d’Alacant, de l’horta de Múrcia i d’altres poblacions, i per a sorpresa dels presents la senyora Alcaldessa i els regidors del PP es van quedar assentats mentre el Gran Teatre es posava de peu, no se si per una falta de coneixement del protocol, cosa que dubte ja que la senyora Elena estava acompanyada per l’actual regidor de festes que ha sigut president de Junta Local i pel senyor Eliseo, gran coneixedor també del món de les falles. Però no van cessar ahí els menyspreus cap als fallers ja que van continuar assentats mentre pujava la fallera major d’Alzira 2013, acte en què per costum els fallers i falleres  li rendeixen homenatge per ultima vegada , alçant-se tot el món. Cal reconèixer que els regidors de l’oposició, més coneixedors tal vegada de les falles o per respecte a la Junta Local i a les persones que s’havien desplaçat des de les seues poblacions si que es van alçar. En un principi vaig pensar que la senyora Alcaldessa i els regidors del PP estaven fent el correcte i que seguien el protocol establit per l’Ajuntament per a estes ocasions, però per a sorpresa meua, el diumenge en la presentació de la fallera major infantil d’Alzira, l'alcaldessa i els regidors del PP es van alçar en totes les ocasions. Pense que una ciutat com Alzira que es gasta tants diners en assessors de la senyora Alcaldessa, gabinets de premsa i protocol, no es pot donar esta imatge a les autoritats i màximes representants festives de les ciutats invitades per la segona potència en falles de tot el món. Ja que o van ser uns mal educats el dissabte o es va fer malament el diumenge, però no es pot anar a un acte oficial sense directrius i seguint els capritxos de la senyora Elena.

Esperem que el president de Junta Local es pose en el seu lloc i demane a la senyora Alcaldessa explicacions pel seu comportament i falta de respecte a les falles i als seus invitats. Si no es aixi, deuria dimitir, però ja.

Un faller fallat


Nota: l’autor d’este correu ha preferit ocultar públicament la seua identitat. Com sí s’ha identificat davant de la nostra redacció i el text guarda les formes i correcció requerides, ho publiquem i respectem la seua llibertat d’expressió.

 
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 

 

 

                           
.-000187                                                                                                                          .-000100
                           
.-000197                   .-000213
.-000246

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Cartas al director
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Trapichamerdes - 06/11/2013
El que ha de fer la Junta Local Fallera, és anar pensant en canviar el protocol perquè ja titlla de ranci, pesat, antiquat. Bé se m'acaben els adjectius.
S'ha convertit amb el pas dels anys en una festa traçada en un quadern quadriculat. I enfocada no se sap a què.
faller fallat - 06/11/2013
tota la raó Trapi...... , però asi es comenta d´uns representats de l´Ajuntament d´Alzira que no van seguir ningun criteri de protocol propi, no te res a vore en el protocol de la Junta Local.
desire - 06/11/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.
sisi - 07/11/2013
eso es una alcaldesa como toca, haber si el presidente de junta piensa que ha a levantarse o sentarse según le venga a él en gana.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal