Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
sábado, 19 de octubre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 De NOU claudicant

Sixto Ferrero | L’opinió d’un taciturn, articles per a la reflexió cívica



.-000196
.-000202

Tenia un bri d’esperança en que la nova RTVV fos allò que ells mateixos prometeren, pública, imparcial, austera, correcta en l’ús de la llengua, plural... però no. Tornen a claudicar. Unes setmana després de la posada en escena ja han obeït la primera orde. Ja han acceptat com a bo que la Conselleria d’Educació no deixe, censurant i prohibint fent-se servir d’absurdes respostes, participar a dos veteraníssims docents en una tertúlia, evidentment, sobre educació (sobre el PISA d’adults)

Però un periodista, per formació professional, no hauria d’anar allà on està la notícia o la font? No s’adonen que acceptant les ordes del govern fan notícia allò que no ho és (no hauria de ser-ho)? No veuen que els nostres impostos estan servint per al caciquisme, la corrupció i la censura i que ells com a periodistes claudiquen de la seua vocació i professionalitat i queden en prou deficient situació?

Ja van aconseguir, i els primers responsables foren els governants populars, que la inviabilitat econòmica s’endugués per endavant l’antic Canal 9, i ara com si això fos gratuït, tornen pel mateix camí, però què no veuen els índex d’audiència?, la manera més fàcil de comprovar, si el producte és consumit pel públic al qual va dirigit. I el responsable polític, no veu, tampoc, que acceptant descaradament aquestes censures i prohibicions, no fa més que quedar en evidència i refermar l’arxiconeguda manipulació i control polític que fan de la televisió pública valenciana? Sí que ho veuen, i tant que ho veuen, però tant els fa perquè els votem igualment, per molt que ens arruïnen, que ens endeuten, que no demanen el finançament (evidentment, ningú mossega la mà que li col·loca la poltrona) que ens estafen amb el Nòos, Gürtel, Brugal, açò i allò,... els votem igualment per sinèrgia.

De nou, en NOU, veiem caciquisme, segregació, censura, manipulació, ús del valencià-patués-iber,... de nou, el NOU, claudicant.

Sixto Ferrero

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 

Hornos y Pastelerías en Alzira    Moda (tiendas de ropa, confección...) en Alzira
 
Motor (coches, motos y talleres) en Alzira    Salones de banquetes en Alzira
 

 

 

 



                          
 .-000190                                                                                                                        .-000130
                           
 .-000191                                                                                             .-000221
                            
.-000115                                                                                      .-000182

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ArticulistasSixto Ferrero
Opinión

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal