Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.898 Fotografías: 108.884 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 21 de septiembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

 Sonia Álvarez, de Carlet, guanya el 4t concurs nacional de cartells dels Moros i Cristians “Vila d’Alzira”

En esta edició s’han presentat 16 obres, provinents del País Basc, Navarra, La Rioja, Barcelona i les tres províncies valencianes


 

. -000211
f#issribera1020130305

La carletina Sonia Álvarez Vanaclocha ha estat la guanyadora del 4t concurs nacional de cartells organitzat per l’associació de Moros i Cristians d’Alzira. Álvarez és la primera riberenca que s’endú este premi, compensat enguany amb 300 €, després que en les altres edicions els guanyadors foren d’Ador (La Safor), Vigo i Betxí (Castelló).

En esta edició s’han presentat 16 obres, provinents  del País Basc, Navarra, La Rioja, Barcelona i les tres províncies valencianes.  

La carletina presentà l’obra Figures emblemàtiques on es representen un moro i un cristià amb figures de plastilina creades per ella mateixa. Les obres participants estan exposades al claustre del pati porticat de la Casa de la Cultura fins al 3 d'octubre.

Posteriorment l’associació va presentar els seus càrrecs festers, Na Violant d’Hongria, encarnada per Lola Juan Dasí i el Sultà Moro, Víctor Boscà Cárcel. La Capitana Cristiana 2012, Concha Morales Carrasco va fer el “traspàs de poders” entregant-li el sable musulmà.

El president, David Chordà, va demanar a l’equip de govern que tractaren d’aconseguir subvencions europees i estatals per salvar el Palau de Cassassús, edifici del segle XVIII, que és inhabitable pel seu perill d’enderrocament, per a poder utilitzar-ho com a seu de la festa.

“Ens enorgulleix contar a altres poblacions que fem l’ambaixada de la Conquesta d’Alzira en unes Muralles que tenen 1.000 anys d’existència i ens satisfaria poder dir que la nostra seu està molt a prop de la casa on va viure i morir Jaume I”.

MIC
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

Sin lugar a dudas…

La más completa información de la comarca en El Seis Doble Temático

 

 

  

 

 



                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188
                          
 .-000206                                                                                                                                 .-000079
                           
.-000179                                                                                                                                           .-000065

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaArtes Plásticas
FiestasVarias
SeccionesCarteles de Alzira

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bernat Iborra - 23/09/2013
Enhorabona a Victor i Lola i a cadascun dels caps d'escuadra de les diferents filaes de la festa Moro-Cristiana Alzirenya.
Per a i la noticia es la Presentació del cárrecs i en segón llòc el la guanyadora del Cartell 2013. Enhorabona a ells també i a cadascún dels participans en el IV concurs Nacional de cartells anunciadors de la festa.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal