Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.052 Fotografías: 109.053 Comentarios de usuarios: 125.652
EL SEIS DOBLE
viernes, 12 de julio de 2013
Clic en la foto para ampliar

Foto: Arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 Programa complet de les Festes de Sant Bernat d’Alzira

Des de hui divendres, 12, fins el dimarts, 23 de juliol


 

l#abodegueta20130226
 a#lquilershopalzira20130226

Divendres 12 de juliol

Plaça del Carbó a les 22 hores.

Festival de bandes 2013.

Unió Musical d’Alaquàs i Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira.

 

Dissabte 13 de juliol

Gran Teatre d’Alzira, a les 20:30 hores.

Aplec de Danses Populars d’Alzira.

Organitza: Grup de Danses d’Alzira.

 

Dijous 18 de juliol

Plaça Major d’Alzira a les 22 hores.

Actuacions de Art i Dansa, i concert de pop-rock a càrrec de La Banda del Foro.

 

Gran Teatre d’Alzira, a les 22:30 hores.

Concert de la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Alzira. Entrada lliure.

 

Divendres 19 de juliol

Gran Teatre d’Alzira, a les 22 hores.

Musical Maestro SLU presenta, “La gran noche del bolero”, amb la música i veu de “Els Parrandboleros”, i com a artista convidat Francisco. Més de trenta artistes en escena. Cançons de sempre interpretades per una vintena de veus magistrals: les dels Parrandboleros; al mateix temps, cordes i percussió llatina i metalls. La Gran Noche del Bolero ja ha tingut grans artistes en diverses ciutats i escenaris, com Pastora Soler, Tamara, Moncho, Núria Fergó i ara, per a nosaltres, Francisco. Entrada única: 16 euros.

 
Plaça Major d’Alzira

A les 19:30 hores, concert infantil de La Pandilla del Drilo. Gran xou musical, ple de ritme i energia, a càrrec de La Pandilla de Drilo, uns dels grups musicals punters en el panorama nacional infantil i que recentment ha firmat per Warner.

A les 22:30 hores, exhibició Cantes o Balles? i a continuació concert de The Riversides. Grup musical de la Ribera que recrea les cançons més rellevants d’estils com ara rock, soul, blues, pop, etc., creant una atmosfera adequada per a la diversió de diverses generacions i donant un toc personal a cançons conegudes per tots, de les quals hem disfrutat en algun moment de la nostra vida. En el seu repertori podràs trobar versions de grups com els Rolling Stones, Prince, Stevie Wonder, Eric Clapton, Jimi Hendrix, The Eagles, The Beatles, Johnny Winter, Otis Reading i altres músics famosos. The Riversides són: Amadeo Adell, Felip Santandreu, José Arocas i Lucas Ibáñez.

 

Recinte Tulell. A les 23:30 hores. Actuació del grup Limbotheque. Una banda que pot anar del pop al jazz passant pel swing més divertit, pel country, o pel so fronterer tex-mex, la chanson francaise amb aroma de Cabaret, tocs gitanos d'Europa de l'Est i, fins i tot, donar un lleugera volta pel soul o, perquè no, ficar-se de cap en el més genuí so de banda municipal del poble “de tota la vida”. A continuació, Macrodiscomòbil.

 

Dissabte 20 de juliol

Gran Teatre d’Alzira a les 20 hores. Espectáculos Fotasi presenta Vesprada Lírica I Màgica amb Lucila Duarte, Jandro, Verónica Lozano, Jammes Garbó i Shall We Dance. Entrada amb invitació.

 

Plaça de la Generalitat. Durant tot el dia.

Rally Humorístic de Junta Local Fallera

Matí: concurs de proves. / A les 20h: cavalcada amb cotxes disfressats. / Nit: concurs de playback.

 

Plaça Major d’Alzira a les 22:30 hores. Actuació de l’espectacle Festa Major, amb el actors de l’Alqueria Blanca Noelia Zanón, Carme Juan, Inma Sancho, Paco Sarro, Nelo Gómez i Manolo Maestro. Direcció de Carles Chova. La història esta ambientada en un entorn rural, en els llocs típics de qualsevol poble: l'església, el bar, la casa... Tot això articulat i guionitzat amb música original i recuperant les cançons populars de la tradició valenciana (la Tarara, la Manta al coll, Mareta, Xumba, Maredeueta, entre d’altres).

 

Parc Pere Crespí a les 22:30 hores. Actuacions musicals a càrrec d’Emilio Solo, Tania Celaya, Mª José Navarro i Selu XL.

 

Recinte Tulell. A les 23:50 hores. Macrodiscomòvil.

 

Diumenge 21 de juliol

Gran Teatre d’Alzira a les 20 hores. Espectáculos Fotasi presenta, Vesprada Cançó Espanyola amb Lucila Duarte, Marillo, Nicolás Bayón (Rafael Farina) i Reyes Molina (Antonio Molina).Entrada amb invitació.

 

Parc Pere Crespí a les 22:30 hores. Actuacions musicals a càrrec de Yaco Lara, Alba, Carlos Luna, Sonia Armela i Ballet

 

Plaça Major d’Alzira a les 22:30 hores. Espectacle d’humor i cançó, a càrrec de Manolo Sarriá, Paco Arrojo, Flash Back, Flip Flap i Selu XL.

 

Recinte Tulell. A les 23:30 hores. Macrodiscomòvil

 

Dilluns 22 de juliol

Gran Teatre d’Alzira a les 20 hores, Eventfama presenta The World of ABBA. Des de la seua estrena a l'agost del 2009, un quart de milió de persones continuen vibrant amb The World of ABBA. La gran cantant Rebeca, coneguda en estos moments per les seues aparicions televisives, junt amb Lorena Jamco, Agustin Guerrero i Antonio Tomás. Un consell final: el millor remei anticrisi... oblidar-se d'ella amb el millor antídot: The World of ABBA. Mamma Mia, Dancing Queen, Waterloo, Chiqutita... i fins a 16 temes més conformen este espectacle musical. Una hora i mitja amb el somriure als llavis. Paraula d'honor!

Entrades: venda anticipada: 20€ (més despeses de distribució) / En taquilla (mateix dia): 25 euros (més despeses de distribució).

 

Parc Pere Crespí a les 22:30 hores. Associació cultural Grup de la Cançó Melòdica i Espanyola d’Alzira i la Ribera, amb les actuacions de:Els Tenors de la Ribera, Iván Zayas Donato, Estefania Albelda, Leo López, SBC Sin Normas, María José Lopez, Jimisue i Vanesa Besso.

 

Plaça Major d’Alzira a les 22:30 hores, concert de l’Orquestra Montecarlo. Magnífic espectacle de llum, imatge i so que, junt amb una gran qualitat musical, ens faran passar una nit màgica plena de diversió, música i molta festa.

 

Recinte Tulell. A les 23:30 hores, Macrodiscomòvil.

 

Dimarts 23 de juliol

Plaça Major a les 23 hores, La Unión en concert. Després de quasi 30 anys de carrera musical, La Unión torna a la carretera amb la seua nova gira Hip-Gnosis. Hip, de l'anglés, que significa moda, tendència. Gnosi, paraula grega que es referix al coneixement en la seua accepció més espiritual, l'essència en si mateixa. És este concepte el que dóna vida al nou treball de La Unión, publicat en la primavera de 2013.

En finalitzar el concert, castell de focs d’artifici a la plaça del Regne.

 

Fira d’atraccions infantils i paradetes del 14 al 24 de juliol al carrer Gabriela Mistral

 

Informació facilitada pel departament de Comunicació de l'Ajuntament d'Alzira


El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.



                          
.-000155                                                                                                                    .-000168

                           
     .-000170                                                                                                      .-000135

                           
.-000048                                                                                              .-000157


 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSant Bernat

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Torero - 12/07/2013
Fita, echo de menos los toros. Te has cagao en los pantalones.
Merse - 12/07/2013
buenoooo de tot un poquet, apanyadet, vinga va.....
Alzireño - 12/07/2013
Che Fita no hi han tamborets donant pel cul, açò si que està bo. Parla en Fabregues i arregleu-ho encara hi ha temps
tramus - 12/07/2013
De forment ni un gra. Molta pallorfa
Lowtruk - 15/07/2013
Madre mia ni toros hay para correr...como sois tan XXXXX de no ponerlos? Ya no que nos dais unas fiestas dignas, darnos algo a los jovenes para distraernos un rato en nuestras fiesta ! Que seguro que a las 3 se nos acaba la discomovil, seguro que pinchada por Bernat Camarasa...Otro año igual no ? xD Era de esperar.
Pomponio Flato - 15/07/2013
Fiestas? Alguien se acuerda en que honor son? ni lo sabéis El pobre pare S. Bernat ahí esta pasando sin pena ni gloria. A todos estos que son tan jovenes y con ganas de disfrutar estas fiestas religiosas y locales. Por que no van a la PROCESIÓN? nunca se les ven, pues, les informo que gracias Sant Bernat tienen 1 día local de fiesta (pagado) y con puente incluido. Y a los que quieren toros desde cuando van a Sant Bernat a pedirle protección, a la hora de hacer el burro con el toro, como en los San Fermines. Que poca categoría tenemos. Queremos fiesta, pero nunca hemos tenido claro que tipo de fiesta. Eso si! La procesión siempre, que de eso se trata pero para una minoría.
Bernat Iborra - 16/07/2013
Açò son festes industrials que no tenen res a vore amb el sentiment del poble Alzireny. Sembla mes una programació ordinaria. Alzira es un POBLE que dona pena.
i els Bous , per a mi ,no pinten res a Alzira .
_. que pasa amb les cordaes.? fa nays que no en veig cap, ni la mascleta de Sant Bernat. Estes festes deurien desapareixer o juntarse amb les de la Patrona i fer unes bones festes Patronals.
SI PATRONALS incloent la programació religiosa junt la civil no amb un cartell a banda.
obey - 16/07/2013
I el tira i arrastre? Caguendei!
Indignación máxima con la petición de toros - 16/07/2013
Lo de pedir toros en una fiesta local me parece lo más triste del mundo. ¿Es necesario maltratar a un animal para que os lo paséis bien? Por favor, ¿vivís en este mundo o vivís o en la época medieval? Que luego bien que sois modernos para lo que os interesa. Fita, gracias por no contar con el maltrato animal.
Pomponio Flato - 17/07/2013
jajajaja Vista la programacio em ve a la memòria aquella festes de barri dels 70 recordeu Sant Roc les del carrer La Pau, la de les Barraques. I de pas ..... el llibre de la programació eix mes car que la festa segur.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal