--> Els regidors de Compromís per Alzira fan balanç dels 2 anys de legislatura del PP - elseisdoble.com


Viernes, 24 de septiembre de 2021 Edición diaria nº 5.285 Año: 15 Noticias: 39.524 Fotografías: 100.258 Comentarios de usuarios: 118.826
EL SEIS DOBLE
jueves, 4 de abril de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

 Els regidors de Compromís per Alzira fan balanç dels 2 anys de legislatura del PP

“No tot val en política”
“L’atur afecta greument a la ciutat d’Alzira”
“Esta manera d’actuar del PP no és més que l’estat d’esgotament en el que es troba l’equip de govern”

 
s#ierra20130211

El grup municipal de Compromís ha fet un balanç este matí del meridià de l’actual legislatura.

Han estat presents el portaveu de Compromís per Alzira, Diego Gómez, els regidors Adelaida Pau i Paco Gimeno i el ex regidor i responsable de política municipal per Compromís, Carles Aranda.

Tres han sigut els punts en que s’ha dividit la roda de premsa dels regidors de Compromís; la manera en que l’alcaldessa i el PP actuen als plenaris municipals i a les comissions informatives; la denuncia de situacions concretes que afecten a la nostra ciutat i, per últim, la política urbanística portada endavant pel PP, i més concretament el PAI de la Garrofera.

 

Incompliments del programa electoral i principals preocupacions de Compromís

Diego Gómez com a portaveu ha estat l’encarregat de desgranar els temes que han anat desenrotllant els demés ponents. Per la seua part ha deixant patent la manca de inoperància i imaginació per resoldre els problemes actuals que té la ciutat per part del equip de govern.

Un altra de les denuncies passa pel incompliment de part del programa electoral del PP, en concret ha fet referència a la ‘Brigada Express’, que es suposava devia arreglar els desperfectes produïts a la ciutat en un màxim de 72 hores.

Gómez ha comentat que les preocupacions principals que ara mateix més preocupen al seu grup polític són l’atur que afecta greument a la ciutat d’Alzira i també la gent que no te recursos per poder fer front a la seua hipoteca.

 

Actitud de l’alcaldessa i del PP als plenaris

El regidor Paco Gimeno ha mostrat el desacord de Compromís amb la manera d’actuar de l’alcaldessa als plenaris. Segons Gimeno, la màxima autoritat es vota tots els reglaments establits a l’hora de incloure les mocions dels grups de l’oposició als plenaris “Bastidas no està al marge de la llei”.

El silenci al que pretén portar el PP les propostes de l’oposició ha estat un altre dels punts als que Gimeno ha mostrat el seus descontent i ha aplegat ha dir que “els membres de l’equip de govern s’excedeixen del temps a l’hora d’exposar les seues propostes mentre als grups de l’oposició es reclama la màxima celeritat quan estan en poseció de argumentar les seues propostes. Com exemple ha posat l’últim plenari en el que segons Gimeno “es traspassaren tots el límits intentant emmudir la nostra veu amagant el nostre treball”.

Gimeno s’ha mostrat convençut que “esta manera d’actuar del PP no és més que l’estat d’esgotament en el que es troba l’equip de govern”.

 

Una ciutat necessitada de millores

Adelaida Pau ha sigut l’encarregada de esmentar algunes de les actuacions portades endavant a la nostra ciutat.

Pel que fa al pas de vianants de l’Hospital de la Ribera, s’ha felicitat per que siga una realitat i ha recordat que es una actuació reclamada durant molt de temps per part de Compromís.

Un altre dels temes considerats com a resolts passa per l’eliminació dels contenidors dels llocs prop dels passos de vianants que obstaculitzaven la visibilitat als conductors.

Ha reclamat l’eliminació de la via pública de les casetes d’obra que encara no s’han retirat i que ja no tenen cap funció.

L’estat d’abandonament de la infraestructura per dotar de llum la carretera de Carcaixent ha estat un altre del punts esmentats per Pau, així com la proposta de que els panells del Pla Confiança que s’han utilitzat per anunciar la tamborada siguen utilitzats no sols per l’Ajuntament si no també per altres entitats i col·lectius que tinguen alguna cosa que publicitar a la ciutadania.

Ha fet referència als graffitis que embruten les muralles o la manera en que l’Ajuntament col·loca els cartells anunciadors en aparadors de tendes tancades o en parets de la ciutat no habilitades per a esta finalitat; des de Compromís es reclama la creació d’uns panells per a poder fer-los servir per a tal finalitat.

Adelaida Pau, per últim, ha reclamat “l’ús responsable i lliure per escollir metge i hospital” a col·lació de les últimes declaracions del Conseller de Sanitat, Manuel Llombart, en les que proposava l’estalvi de vint milions d’euros al any en l’Hospital de la Ribera.

 

PAI de la Garrofera

Este fallit pla urbanístic ha sigut un altre del temes tractats a la roda de premsa d’este matí. Carles Aranda responsable de política municipal de Compromís ha estar l’encarregat de donar detalls de la situació actual del urbanisme a la ciutat d’Alzira. Més informació sobre este assumpte al següent enllaç, clic ací.

Salva Roses

Hayack (fotos)

 
Document sonor

Resum de la roda de premsa d’este matí

Per a escoltar l'àudio en telèfons mòbils o tablets, clic ací

 


                           
          .-000185                        .-000132   .-000113                                                                .-000184
                              
.-000177                                         .-000019                .-000081                                               .-000151

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Indisnado - 05/04/2013
Me encantaría que los comunicados del grupo fueran a cerca de brillantes propuestas, más allá del populismo, que la alcaldía no haya tenido en cuenta.
¿Qué opinan de la tamborada? mójense.
¿Qué propusieron Ud en previsión de la contaminación de las aguas? ¿Qué proponen como salida?.
Hay gente que les lee. Ver un panfleto de descalificaciones una vez es reconfortante. Dos es aburrido. La tercera vez, el electorado desconecta.
Creo que no son conscientes del favor que le hacen al PPSOE al manifestar falta de iniciativas e ideas por miedo a que les plagien y se lleven el mérito.
Propongan cambios.
Ciudadana - 05/04/2013
Sr Gómez usted si que esta agotado!!!!!. ¿Propone algo?......
El Sr. Del pañuelo en la cabeza también podía aportar algo...... Perdonad pero no se ni como se llama este señor....
Ciudadana - 05/04/2013
Después de escuchar la rueda de prensa de estos señores de Compromis, en ningún momento he oído hablar aceca de la oficina de reclamaciones de hosteleros de Alzira que han habilitado en su sede. ¿NOs pueden informar como van estas quejas como consecuencia de la tamborada?
desperta ferro - 06/04/2013
Propostes moltes, però mentre el PP siga com el gos del moliner que ni menja ni deixa menjar, poc de futur te Alzira. Eleccions anticipades ja.
tambor - 06/04/2013
Ciutadana, tens raó, els hostalers estan molts contents amb el resultat de la tamborrada. Mira que dir els de Compromís que no vingueren més de 30.000 visitants a Alzira i que no es passaren treballant dia i nit els bars i els forns. Sols qui no visita la Vila no va veure les cues de gent esperant per a poder menjar i beure. Tot un èxit, com anaven a anar a reclamar els hostalers, es que estos de Compromís tenen cada idea. I que dir dels veïns amb una música que convidava a dormir, agraïts estan i demanant una tamborrada a la setmana.
per als votants del PP - 06/04/2013
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jmuhP-n-wZI
alzireño - 06/04/2013
para despertar ferro, elecciones anticipadas!!, prefiero el pp antes que el resto de políticos que no saben ni donde están los problemas, solo saben criticar al pp y de ahí no salen, de verdad quieres que nos gobiernes esos políticos que copian declaraciones, compran agua con pepitas de oro o no saben donde esta el problema que mas importa?

desperta ferro - 06/04/2013
alzireño, ja vindran les eleccions quan toque però el demanar anticipades es pel be de tots, dels peperos inclosos, ja que cada dia que passa el PP va destruint dia a dia el futur dels valencians. Espere que els votants del PP que han vist com els seus liders han utilitzat el programa electoral i la constitució com a paper per al water, heu tinguen en conter en les properes eleccions. De totes les maneres no esta de més recordar-los que tot lo que esta passant des del deute fins al retall en drets de les persones es per culpa de haver votat lo que votaren, son culpables son de tot lo que esta passant i espere que la consciencia no els deixe tranquils fins purguen la culpa en les properes eleccions.
jose - 06/04/2013
alzireño, esta claro que el PP tiene claro donde estan los problemas, son los unicos que saben donde han metido la mano.
Hayack - 06/04/2013
Entiendo alzireño que como palmero te moleste que se critique al PP, pero resulta que en una democracia la labor de la oposición es la de fiscalizar la actuación del gobierno ya que un poder sin fiscalización ninguna es un foco seguro de corrupción. Es dificil hacer esa labor con las maneras que tiene el PP de entender las instituciones, pero se hace como mejor se sabe. Por mucho que te joda ;) Y mira que yo con Compromís tengo muuuchas discrepancias.
alzireño - 09/04/2013
ningún partido desde el blanco al negro, pasando por el arco iris a cumplido el programa electoral, no se a que viene esto, sin dar ideas y solo criticar, los políticos deberían dar soluciones y mas los de la oposición, y no estar quien se sentara en la próxima legislación, ideas ideas.
y me da igual quien gane, cobrare lo mismo, me joderán igual unos y otros, sean verdes o azules pasando por el rojo.
Hayack - 09/04/2013
Estoy de acuerdo contigo, alzireño, en que a Compromís le ha faltado proponer más y criticar menos... O no criticar menos, sino ser propositivos, una crítica, una propuesta. No obstante, que todos son iguales es lo que quiere que creas el PPSOE para que todo siga igual, nada cambie, y la casta siga parasitando de la ciudadanía. Decir que "todo son iguales" para que no te sientas tan mal cuando los de siempre, los de la casta, te meten la mano en la cartera.
casa del pueblo - 09/04/2013
Hayack, sin querer te sale el corporativismo o partidismo, pero tu tranquilo que todos los caminos del cambio tienen un mismo destino: Compromís. Donde lo importante son las personas no los dogmas del partido o lo que mande el señor en el caso del PSOE y el PP.
Hayack - 09/04/2013
Si expresar una opinión "del pueblo", es hacer corporativismo... Apaga y vámonos.

PD: Para militar en un partido no hace falta dejar el cerebro de fianza. Se puede tener opinión propia. Y la mia para con compromís es esa... Que vende muy bien la crítica pero la propuesta no llega tanto como debería. Por eso los trolls tienen la crítica facilona de que son unos criticones sin más. Pero mejor no digo nà, que si digo lo que pienso soy un sectario, partidista y como niños crudos cada mañana para desayunar.
casa del pueblo - 10/04/2013
Hayack, tu tranquilo que hay muchos a los que nos acusaban de lo mismo antes de que tu nacieras, con la salvedad de que ahora estamos en Compromís, donde para tu conocimiento, ya que por tus comentariosv parece que lo ignoras, además de hacer una critica constructiva tambien hacen muchas propuestas, algunas recogidas (con pinzas) por el gobierno del PP. Todo sea por el bien de Alzira y sus vecinos. Por cierto, creo que tu concejal estara de acuerdo al 100% de las criticas sobre la falta de participación, pero tu a lo mejor no te has enterado.
derronyador - 10/04/2013
Hayack, estas segur que no vos fan un llavat de cervell. Per que sols hi ha eixa explicació en la teua postura front a la gent de Compromís, que mal te poden haver fet, en que diferiu respecte a l´Alzira que voleu? En fí, tu voras. Com a persona tot el meu respecte.
Hayack - 11/04/2013
Yo contra Compromís no tengo nada derronyador. Aunque quizá deberías preguntarle a alguna gente del Bloc por qué les tengo tanta manía. Preguntales cuando intentaron "metérmela doblada" o aprobecharse de mi trabajo y el de otra gente que estaba en otras asociaciones. Yo no tengo nada en contra de Paco Gimeno (con el que me llevo de categoría, Diego, Pep, etc. Pero hay determinados elementos en el Bloc que me producen urticaria. Así de simple. Al margen del partido en el que milite y al margen de las puñaladas traperas de iniciativa en Valencia.
Pero parece que a vosotros os importa una mi**da lo que diga. Solo os importa vuestro querido Compromís. Pues bien, todo para vosotros.
Ciudadana - 11/04/2013
Hayack no me puedo creer que el bloc te la intentara meter doblada.......

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿Qué abunda en el desierto? Arena, agua, gas o árboles
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

ComentarioAntes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.
*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal
Página optimizada para navegadores Mozilla Firefox, Internet Explorer y una resolución mínima de pantalla 1024 x 768 px.