Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.948 Fotografías: 108.939 Comentarios de usuarios: 125.614
EL SEIS DOBLE
domingo, 2 de diciembre de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
Últimes existències

Una mirada incisiva i reveladora sobre la crisi recorre la trama d’Últimes existències



.-000025

L’obra

Els culpables de la crisi econòmica recorren la trama d’Últimes existències. Però també ho fan les víctimes. Així, entre el malaltís interès especulatiu del mag de les finances estatunidenc Bernard Madoff i la xarxa de corrupteles que envolten Silvio Berlusconi, trobarem unes altres històries ben diferents: eIs personatges reals i ficticis ens acompanyen per diversos països i, des de diverses perspectives, queda al descobert l’univers d’aquells que han estat assotats per la supèrbia dels mercats.

A través dels relats interconnectats que articulen l’obra guanyadora del Premi de Narrativa Ciutat de València 2011, esdevindrem testimonis de la perenne crisi japonesa, de la fallida grega, d’una potencia alemanya erigida com a sentinella i de l’hegemonia innegociable del capital i d’un sistema basat, per damunt de tot, en el consum. Un consum que amb el temps ens ha convertit també a nosaltres en productes excedents, fora d’estoc.

 
L’autor

Jovi Lozano-Seser (Ondara, 1979) és periodista i escriptor. La seva producció literaria s’ha centrat principalment en la narrativa curta, tal com ho demostren els nombrosos guardons que ha rebut. Alguns d’aquests relats premiats han estat inclosos al volum recopilatori Sis contes i una novel·la incerta (2010). El 2010 guanyà el Premi Soler i Estruch de Narrativa amb el recull de contes Efectes secundaris (2011). El seu relat Rossa!, Premi de Narrativa d’El Puig 2011, ha estat adaptat al cinema per Aarón García Sampedro (Chanel nº 5), D’altra banda, des del 2012 manté el bloc Calcetins desparellats. Amb Últimes existències ha estat distingit amb el Premi de Narrativa Ciutat de València 2011.

 
Destaquem

Premi de Narrativa Ciutat de València.

Una mirada incisiva i reveladora sobre la crisi recorre la trama d’Últimes existències.

 

Fitxa tècnica

Títol: Últimes existències

Autor: Jovi Lozano-Seser

Col·lecció: “L’Eclèctica”

Número: 215

Pàgines: 208

Format:15 x 23,5 cm

Enquadernació: Rústega

Preu sense IVA: 19’18 €

PVP: 19’95 €

ISBN: 978-84-9026-049-4

 

 

                          
 .-000149                                                                                                                                  .-000079
                          
.-000021                                            .                                                                                                .-000065
                            
.-000140                                                                                                                          .-000074

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal