Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.948 Fotografías: 108.939 Comentarios de usuarios: 125.614
EL SEIS DOBLE
viernes, 8 de junio de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
Noi d’or, noia maragda

Un recull de relats fascinants de la Xina actual que revelen mons estranys i familiars


 

.-000025

L’obra

Yiyun Li ens presenta en aquest volum un conjunt de relats plens de bellesa, profunditat i suspens que mostren com la història, la política i la cultura tradicional s’entrellacen amb l’essència de la condició humana, a la Xina actual.

Així, coneixem una ex professora que concerta una cita entre el seu fill de mitjana edat i una estudiant sense considerar els sentiments de cap dels dos; una reportera de Shangai que viatja a una ciutat de províncies a fer un reportatge sobre la presó i descobreix la història, molt més interessant, d’una anciana

propietària d’una botiga que acull dones i fills de presos; o un grup d’amigues que munten una agència d’investigació per a descobrir marits infidels.

Noi d’or, noia maragda revela al lector occidental un món que sembla alié, però que resulta alhora familiar, ja que demostra que els sentiments humans són universals. La confrontació a la Xina entre la cultura tradicional i la modernitat crea en aquests relats una atmosfera peculiar, vibrant i captivadora, un retrat versemblant del que és la vida mateixa.

 
L’autora

Yiyun Li (Pequín, Xina, 1972) es va traslladar als Estats Units el 1996 per estudiar medicina. Els seus relats breus i els seus assajos han estat publicats en The New Yorker, entre altres.

El seu debut literari, el conjunt de relats A Thousand Years of Good Prayers, va ser guardonat amb premis com el FrankO’Connor, el Whiting Prize al millor llibre de l’any i el Guardianal millor debut literari.

 
Destaquem

A Bromera ha publicat també Les portes del paradís, la seva primera novel·la traduïda ja a 20 llengües, en què Yiyun Li demostra el seu talent havent aconseguit emergir amb una veu única dintre de l’univers narratiu de tradició oriental.

 

Fitxa tècnica

Autora: Yiyun Li

Traductora: Ainara Munt

Col·lecció: “L’Eclèctica”

Número: 214

Pàgines: 208

Format: 15 x 23’2 cm

ISBN: 978-84-9824-909-5

Preu: 19’95 €

 
 

 

                          
 .-000018                                                                                                                                  .-000137

                          
 .-000147                                                                                                                                 .-000120

                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000021

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal