Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 29 de mayo de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís va a presentar mocions instant a la Conselleria de Sanitat a que controle i fiscalitze la gestió de l’empresa Ribera Salut

“Per tal que no es produïsquen retalls de serveis sanitaris al Departament de La Ribera”


 

L’empresa Ribera Salut oblida que el motiu principal de la seua creació era la gestió per concessió administrativa d’un departament sanitari, però en lloc de complir amb aquesta finalitat es dedica a ampliar el seu negoci. D’aquesta manera els plans de xoc, els pacients derivats d’altres departaments i de companyies asseguradores van unflar el seu volum de negoci i els seus beneficis durant aquests anys.

Ara, amb les mesures del Consell de no enviar malats de fora del departament i el retall dels plans de xoc va a produir-se una caiguda d’estos ingressos afegits i, conseqüentment, en els beneficis previstos.

La Conselleria de Sanitat ha de complir amb el seu deure i vigilar que la pèrdua de beneficis de l’empresa per la disminució d’ingressos en l’assistència a pacients d’altres departaments no ho compensen retallant cartera de serveis als ciutadans de la Ribera ja que, llevat que ens demostren el contrari, no han patit disminució en els ingressos per prima per càpita, que actualment son més de 600 euros per ciutadà i un total 160.000.000 euros anuals.

Des de Compromís volem denunciar que aquesta empresa, que segons el PP es puntera en la bona gestió d’un departament de salut, està demostrant davant de les dificultats (a l’igual que al 2003 en que va ser rescatada per la Conselleria de Sanitat per que la empresa al·legava que no podia seguir gestionant per falta de beneficis) que el seu principal i únic interès es traure beneficis per als seus socis capitalistes. Ara que deuria adaptar-se a la situació econòmica actual i prioritzar donar al servei abans que traure beneficis, la seua direcció va a demostrar la seua vocació mercantilista volent obtindre beneficis a costa dels treballadors -retallant en salaris i en condicions de treball del mateixos- cosa que va a suposar indirectament una pèrdua de  la qualitat assistencial que van a rebre els ciutadans i ciutadanes de la Ribera.

L’altra partida on poden estalviar per augmentar beneficis en el retall de la cartera de serveis als ciutadans, i és on demanem que la Conselleria assumisca la seua responsabilitat exigint allò pactat en el plec de condicions de la concessió administrativa. El mateix plec de condicions que, amb independència de les condicions econòmiques, obliga a la Conselleria a pagar a l’empresa privada allò pactat en concepte de per capità, per això, no poden retallar serveis que estan cobrant.

BLOC-Compromís de La Ribera Alta

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal