La companyia alzirenya Engrata Teatre va participar solidariàmente en la gala

" />

Miércoles, 15 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.249 Año: 18 Noticias: 46.035 Fotografías: 109.036 Comentarios de usuarios: 125.648
EL SEIS DOBLE
jueves, 15 de mayo de 2008
Clic en la foto para ampliar

"Un altre objectiu fou difondre entre els assistents la nostra llavor diària i conscienciar-los de la necessitat de fer-se socis, o d´oferir sa casa com a llars d´acollida"
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Associació Protectora d’Animals Lacua celetbrà una gala benèfica a Alzira

La companyia alzirenya Engrata Teatre va participar solidariàmente en la gala


El passat 11 de Maig, al Gran Teatre d´Alzira, al voltant de les 17:00 hores, l´Associació Protectora d ´Animals Lacua (antigament anomenada Apad´al) resident a Alzira, organitzà una gala benèfica per a recaptar fons necessaris i imprescindibles per a poder donar assistència sanitària als animals, alimentar-los i pagar els costos de Residència d´aquests.

La mancança d´un refugi i d´ajudes econòmiques que no rebem per part de cap organisme públic fan que les despeses de la protectora siguen considerables. Sols la protectora subsisteix amb els diners que té estalviats , de la bona voluntat dels socis i de donacions de gent anònima. Aquesta situació fa que siga necessària la realització d´events i campanyes per a recaptar diners ja que són insuficients.

Un altre objectiu fou difondre entre els assistents la nostra llavor diària i conscienciar-los de la necessitat de fer-se socis, o d´oferir sa casa com a llars d´acollida.

S´ubicà un stand informatiu on la gent podia fer-se soci i a més col-laborar comprant tot tipus de merchadising en benefici de la protectora, com samarretes i xapes.

La gala començà amb unes projeccions per a presentar oficialment la protectora i informar la gent del que ha aconseguit en estos últims mesos. I, a continuació, es va representar l´espectacle “Pista” pels artistes d´Engrata Companyia de Teatre els quals col-laboraren i participaren solidàriament en la gala.

Per al tancament de l´acte es convidà als assistents a un berenar al rebedor del Gran Teatre amb menjar cassolà el-laborat per membres de la protectora Lacua i per forns col-laboradors.

Tots els assistents a l´event quedaren molt satisfets per l´acte i remarcaren per majoria que fou un èxit.

Els col-laboradors en aquest event foren : Ajuntament d´Alzira, José Carlos Soto i Rosana Mira d´ Engrata Companyia de Teatre, Patricia Aranda, Vicenta Vergara, Perruqueria Capritxo, Maquillatge Sara Hernández,  Bodegas Pérez, Forn Raquel Sierra, Forn Francisco Bria, Forn i Pastisseria Neus, Casa Gascó, Matutano distribuïdora d´Alzira, Grupo Soler, El Kanguro Rojo, Natura clínica veterinaria, Alzivet clínica veterinaria y Punto Gráfico Impresores- Husse.

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialAnimales (Protección)

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal