Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
miércoles, 30 de mayo de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de la Ribera Alta continua a Alzira la seua tasca informativa i de denuncia de les mancances

A més convida a la comunitat educativa de la Ribera a seguir en les mobilitzacions


 

Les organitzacions que representem la Plataforma de l’Ensenyament Públic STEPV, CCOO PV,UGT PV, FAPA Valencia, FAPA Ribera Alta, l’Associació de directors de Secundària, l’Associació de Directors de Primària i Escola Valenciana vam fer el passat dilluns una nova assemblea informativa. A la mateixa acudiren el professorat i les famílies de diferents escoles i instituts d’Alzira, Algemesí, Carcaixent i Llombai. Al llarg de l’assemblea informativa s’explicà la situació del sistema educatiu, les conseqüències de les mesures autonòmiques i estatals que s’estan prenent i executant en contra del servei públic, en concret l’ampliació de les ràtios i l’augment de les hores lectives i la incidència que l’aplicació d’aquestes mesures sobre la qualitat educativa i sobre l’estructuració de les línies que l’escola pública ofereix en cada localitat. 

A l’assemblea acudiren trenta persones que intervingueren en un debat obert per a manifestar la seua preocupació sobre l’eliminació del bo-llibre, la reducció anunciada de les ajudes de llibres de text, la incertesa respecte a les beques de menjador per al curs vinent i la possibilitat de què alguns menjadors escolars es vegen forçats a tancar si disminueixen el nombre d’alumnes becats i el nombre de demandants en general del servei. També es va abordar el problema del fracàs escolar i les dificultats que suposarà per a millorar aquesta situació la reducció del professorat de cada centre i l’ampliació del nombre d’alumnes per aula.

L’assemblea acordà continuar treballar conjuntament amb una sola veu que agrupe a famílies i professorat per a lluitar per una escola pública de qualitat amb les inversions suficients, únic model de progrés, equitatiu, integrador i igualitari.

 

A més es plantejaren les següent propostes

Demanar als Consells Escolars Municipals que demanen a les Comissions d’escolarització de cada localitat que es manifesten en contra del Decret d’ampliació de ràtios.

Vetllar per a que es compleixi de manera estricta els terminis per a cursar les sol·licitud de canvi de centre, especialment en referència a les peticions que hagen pogut rebre els centres concertats de primària a partir del passat 16 de maig.

Denunciar públicament les característiques dels centres públics o concertats que no tenen espais i infraestructures en les seues aules per a admetre 30 alumnes per aula en infantil i primària, 36 alumnes per aula en secundària i 42 en batxillerat.

Plantejar a tots els centres educatius que denuncien a través de FAPA Valencia i de les organitzacions sindicals la mancança de professorat substitut en les aules per a que alhora aquestes organitzacions eleven la denuncia al Síndic de Greuges.

Recolzar la convocatòria de l’encontre de Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de caràcter estatal a realitzar en Madrid el 16 de juny participant a través de la representació que es designe en la PDEP del País Valencià.

Participar en l’aplec de Plataformes en Defensa de l’Ensenyament Públic de caràcter autonòmic a realitzar en València el proper 17 de juny i donar suport a la convocatòria del mateix.

Donar suport i convidar al professorat i les famílies de la Ribera a la festa lúdico-reivindicativa del proper 2 de juny al parc Navarro Daràs de Carcaixent organitzada per la coordinadora d’AMPES de Carcaixent.

Emplaçarnos per a fer una nova reunió amb la coordinadora d’AMPES d’Alzira abans d’acabar el mes juny.

Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic de la Ribera Alta

 

 

                          
 .-000112                                                                                                                                  .-000079
                          
.-000021                                            .                                                                                                .-000065
                           
.-000140                                                                                                                          .-000072




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal