Sábado, 20 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.224 Año: 18 Noticias: 45.859 Fotografías: 108.846 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 24 de abril de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6

 Prop d’un centenar de riberencs anàrem en bici a la Trobada

Ens acompanyà la Creu Roja i els municipals d’algun poble, a tots els quals agraïm la seua col•laboració


 

Amb un dia esplèndid i un paisatge verd i viu, el passat diumenge recorreguérem la comarca prop d’un centenar de riberencs i riberenques, amb adolescents i nanos inclosos que, per cert solen ser els que més gaudixen de l’excursió. Un passeig molt agradable per a participar en la Trobada d’Escoles en Valencià, enguany amb els actuals i necessaris lemes de “Sí al valencià” i “No a les retallades”.

De pas, nosaltres reivindicàrem també la mobilitat sostenible, una xarxa de carrers/camins/carrils per a bicis i vianants, millores en el transport col·lectiu, l’ús racional de l’automòbil, reduir les emissions de CO2 per reequilibrar el clima, el foment del turisme comarcal, el respecte amb l’entorn, etc.

La marxa va transcórrer amb total normalitat, sense preses, pels camins rurals plans. Amb alguns companys que vingueren de València i els que recollírem pel camí a Carcaixent i Alberic, on s’afegiren a la marxa. Ens acompanyà la Creu Roja i els municipals d’algun poble, a tots els quals agraïm la seua col·laboració. Els únics incidents, insignificants realment, varen ser una punxada en anar, una altra en tornar i un xiquet que es va esgotar a la tornada i hagué de pujar a mitjan camí a la furgona de recolzament.

Anècdotes: la d’uns companys que arribaren tard a l’eixida i en seguir-nos pergueren el camí i tingueren que acabar per carretera i, una altra, que quasi ens passem sense vore als companys de Carcaixent perquè anàvem parlant mentre pedalejaven, és el que té anar sense preses i de passeig...

Pel camí veiérem els tarongers en flor i també alguns amb molta fulla seca, conseqüència de les gelades d¡aquest hivern que en algunes zones de la comarca han fet molt de mal. No hi hauran ajudes per als nostres camperols?

En arribar a Antella, trobàrem ja la Trobada en marxa, amb un ambient festiu i alegre. Allí tinguérem sucs i aigua, i ficàrem la nostra taula, una més entre les del centenar de centres i grups participants, amb els llibrets de La Ribera en Bici i les samarretes que estrenàvem eixe dia.

Desprès dinàrem a la vora del riu, veiérem la Muixeranga, l’arrossegada dels troncs amb cavalls i els collverds surant en l’Assut.

En resum, passàrem un bon dia, entretinguts i amb bona companyia; que esperem repetir, i al qual invitem a tots, en els anys vinents.

La Ribera en Bici

 

 

.-000019

 

 

 

 



                            

  .-000110               .-000070                .-000129                              .-000131


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal