Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
viernes, 20 de abril de 2012
Clic en la foto para ampliar

El cuatripartito de Alginet dedica un parque a la República
Foto: Vicent Pastor (Levante-EMV)
Ver imágenes de esta noticia
1

 NOTICIAS DE LA RIBERA - ACTUALIZACIÓN CONSTANTE
Algemesí acollirà este dissabte una concentració internacional del cognom Girbés

Moción del PSPV de Carcaixent sobre la recogida de animales
El cuatripartito de Alginet dedica un parque a la República
Iberdrola abre un nuevo punto de atención al cliente en Sueca
L’Alcúdia celebra la IV Fiesta de la donación de sangre
Ni Real es de Montroi ni tiene nada que ver con la realeza
“Un cuento chino” en la Casa de la Cultura de Montserrat
Manel Arcos presenta mañana en Carcaixent “Acabaren com Camot”
1ª Mitja Marató Alcàntera de Xúquer
Y más noticias del día recopiladas en este espacio
Actualización durante todo el día
Toda la actualidad de la comarca de La Ribera a un solo clic


 

Compromís de la Ribera organitza una jornada sobre residus per al dissabte, "Què fem amb el fem?"

 Juan Ponce, Carles Arnal, Carlos Arribas, Paco Sanz, Joan Puchol o Maria Josep Ortega intervindran en la jornada. Demà dissabte 21 d'abril tindrà lloc, a Algemesí, una Jornada sobre residus organitzada per Compromís de la Ribera que serà presentada pel regidor de Més Algemesí Josep Bermúdez.

 La jornada, que estarà conduïda per la regidora de Carlet Maria Josep Ortega, se celebrarà, a partir de les 10:00 del matí, al Casino Lliberal d’Algemesí situat al número 24 del carrer de la Muntanya.

 Les distintes ponències tractaran distints temes d'actualitat relacionats amb els residus en general i amb la situació a la Ribera en particular. Així es parlarà tant de la recollida com del tractament i gestió dels residus i les alternatives a l'actual model. Intervindran, en aquest apartat el diputat de les Corts Valencianes Juan Ponce, l’ex-diputat i portaveu d’Els Verds-Esquerra Ecologista, Carles Arnal, i el coordinador d'Ecologistes en Acció del País Valencià, Carlos Arribas.

 La problemàtica de la Ribera amb el Consorci de Residus Ribera-Valldigna i la polèmica decisió de modificar el contracte amb la construcció d’un macroabocador i una nova Planta de Tractament al terme de Guadassuar centraran també l’atenció d'aquesta jornada. Paco Sanz, regidor de Compromís per l'Alcúdia i Joan Puchol de Compromís per Guadassuar abordaran aquesta situació que contarà també amb la participació de membres de la “Plataforma Ciutadana No al macroabocador de la Ribera”.

 

Acte en commemoració de la diada del País Valencià a la Pobla Llarga

Demà dissabte, 21 d’abril, tindrà lloc a la Pobla Llarga un acte en commemoració de la diada del País Valencià organitzat pel col·lectiu local del Bloc Nacionalista Valencià.

Com cada any, el 25 d’abril, els valencians commemorem la batalla d’Almansa de 1707, una diada en la que recordem la pèrdua de la nostra identitat, els nostres furs, l’oficialitat de la nostra llengua i els nostres drets com a poble que gaudíem des de 1238 i els quals, encara avui, no hem  recuperat. 

Però seguim existint, no pogueren acabar amb nosaltres! Una història, la nostra, que segueix sense ensenyar-se a les nostres escoles ni instituts. La història del País Valencià ni als governs del PSOE ni als del PP els ha interessat mai ensenyar i per això el  col·lectiu local, com molts col·lectius d’altres localitats té el compromís d’eixir al carrer cada any per explicar la nostra història a tot aquell que vulga escoltar-la. 

També, aquest any, s’aprofitarà l’acte per homenatjar el 50é aniversari de Nosaltres els valencians de Joan Fuster, amb les explicacions històriques de Emili Gascó.

Així, a partir de les 18:30 hores, hi haurà un cercavila amb tabal i dolçaina des de la Plaça de l’Ajuntament (Plaça del País Valencià) que conclourà al voltant de les 19:00 hores amb els parlaments a la Plaça dels Furs. Bloc Jove - la Ribera del Xúquer

 
 
NOTICIAS DE LA RIBERA DEL XÚQUER
EN TIEMPO REAL
ACTUALIZACIÓN DURANTE TODO EL DÍA
 

 


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal