Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
lunes, 23 de abril de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Agència Energètica de la Ribera ha programat un curs d’auditor certificat per a empreses de serveis energètics

Es durà a terme els dies 30 d’abril, 4, 5 i 7 de maig a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Baixa a Sueca


 

L’Agència Energètica de la Ribera (AER) és un organisme autònom del Consorci Medioambiental de la Ribera, entitat formada per les Mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa. L’Agència es creà en el marc del programa europeu SAVE II-2000. Els objectius de l’Agència son: implantar en la comarca una cultura d’estalvi energètic; aprofitament de recursos energètics endogen i utilització d’energies renovables contribuint al desenvolupament sostenible de la comarca.

Tal i com assenyala Joan Baptista Ferrando Miedes, president de l’Agència “Esta sorgeix com a organisme públic per impulsar la realització d’aquestes dues línies d’acció a les comarques de la Ribera Alta i la Ribera Baixa. Els 47 municipis riberencs, els seus ajuntaments, empreses, escoles i ciutadans es veuen beneficiats diàriament d’aquesta entitat tècnica, formativa i informativa. Mitjançant l’assessorament tècnic i legal sobre les instal·lacions d’energies renovables i els mètodes per aconseguir eficiència energètica junt a accions concretes destinades a la seua promoció i divulgació dins de la societat, es pretén dur a terme una tasca que situa a la Ribera entre els col·laboradors europeus al capdavant de la millora mediambiental i econòmica”.

Des de fa any i mig es programen cursos des de la AER. Carmen Castells, tècnica de la Agència, ha qualificat de “positius estos cursos”, en declaracions a El Seis Doble.

Seguint amb els cursos programats este 30 d’abril començarà una jornada de portes obertes on es tractarà la gestió del canvi cóm transformar una empresa instal·ladora i mantenidora en una empresa de serveis energètics. Esta activitat està integrada en el Cicle d’Estalvi i Eficiència Energètica. El horari de esta iniciativa gratuïta serà de 9:00 a 14:00 hores i es portarà a cap en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, Sueca. Al mateix temps, esta jornada inclourà un Curs d’auditor energètic certificat per a empreses de serveis energètics, curs d’auditor energètic certificat, seminari de finançament de projectes ESE, seminari de contractació, taller de gestió del canvi: transformació d’una PIME a una ESE i curs de tècnica comercial: cóm vendre un projecte de serveis energètics. Esta jornada també es dura a terme els dies 4, 5 i 7 de maig.

Este curs està orientat a: professionals del sector de l’electricitat, energia i manteniment d’instal·lacions; professionals de les energies renovables i responsables de manteniment o medi ambient en empreses amb gran consum energètic i empreses que desitgen transformar o ampliar el seu negoci amb el model ESE.

L’Agència Energètica de la Ribera, amb l’objectiu de promoure la figura de les ESEs (Empreses de Serveis Energètics) organitza el Cicle Formatiu d’Estalvi i Eficiència Energètica en el que es convida a experts en diferents camps per a impartir els cursos.

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal