Jueves, 19 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.376 Año: 18 Noticias: 46.736 Fotografías: 109.818 Comentarios de usuarios: 126.059
EL SEIS DOBLE
martes, 31 de enero de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cartes al director
Una proposta interessant per a demà

Jo la vaig a seguir


 

Com que estic fart que em facen pagar les disbauxes, robatoris i males gestions d’altres i veient que ara sembla que la banca ja no té cap responsabilitat al respecte i la culpa de tot està en un estat del benestar que no ens mereixem (o no ens podem permetre), ací teniu una proposta. Es fonamenta en el nostre poder (la quantitat de gent que som) i en  atacar directament un dels responsables de la crisi i les retallades: els bancs. A veure què els sembla tenir menys diners.

Mesura: consistiria a retirar 1.000 euros del nostre compte el dia 1 de febrer. No es tracta de perdre mil euros. Simplement, en lloc de traure diners del caixer diverses vegades al mes ho traurem tot de colp. En lloc de pagar amb targeta, pagarem en metàl·lic. En definitiva: en lloc de prestar-li al banc aquests 1.000 euros (perquè amb ells facen les maleses que acostumen), els gestionarem des de casa.

Uns números (o el conte de la lletera) : al País Valencià hi ha 53.000 docents. Només que la meitat se sumen a la iniciativa tenim 26 milions d’euros. Millor dit: els bancs deixen de tenir 26 milions d’euros per fer maldats. Si més no, això sí ho aconseguiríem.

Què obtenim? Acció senzilla, legal,contundent i cridanera. Guanyar-nos la simpatia de la societat per ser una mesura que afecta els causants en lloc de molestar només els usuaris. Per tant, no ampliem la mala imatge, injusta, que té la societat de nosaltres. Assenyalem directament amb la nostra acció uns dels grans culpables de la crisi -la banca- (a banda dels gestors públics ineficients i que se n’han aprofitat) que, a més, continua amb beneficis i està al darrere d’aquesta destrucció del sistema públic, tot buscant encara més guanys.
Imagineu la mateixa mesura si la seguim més de la meitat dels docents, si s’hi afegira el personal sanitari, bombers, personal de les administracions, de jutjats, etc. Si s’hi afegira més població que no siguen treballadors/es públics però estiguen farts/es dels bancs, de les seues gestions i dels seus guanys vergonyosos. Si ho continuàrem fent cada mes, cada mes, cada mes...

Si ho considereu oportú passeu la veu. Quants més siguem més riurem.

 

Nota: l’autor d’este correu ha preferit ocultar públicament la seua identitat. Com sí s’ha identificat davant de la nostra redacció i el text guarda les formes i correcció requerides, ho publiquem i respectem la seua llibertat d’expressió. 

 

 

             

   .-000017                                                                .-000097 

 

 



                           
.-000115                                                                                      .-000118
                            
                      .-000119                                                                                                            -000120

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Cartas al director

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

d'Alzira - 31/01/2012
Jo porte fent-ho ja fà anys, desde que La Caixa em cobra unes comissions d'escandal per un descovert de dos dies, el primer minut retire la meua nomina, no tinc cap rebut domiciliat, es una putada anar a pagar en mà, però al menys els meus miserables diners no estan en mans de lladres. Ara pense jo i si açò es dugera a terme, que no crec açì cada un va a la d'ell, però si es dugera a terme i els bancs es queixaren, els nostres politics tornarien a donar-los els nostres diners, no se fins a quin punt els tocaria la corf aquesta acciò................... hi ha que ser mès directe, de tota manera, endavant en les iniciatives d'este tipus!!
`pepet - 31/01/2012
Me uno a la iniciativa. Lo voy a hacer. Y si lo hiciese todo el mundo, cada uno en la medida de sus posibilidades, ya se pondrian las pilas los bancos. Animo!!!. A saco con ellos.
Nicanor - 01/02/2012
Yo ya hago hace tiempo lo mismo que d´Alzira, los bancos son unos chorizos empedernidos y si todos hicieramos lo mismo se pondrian las pilas y respetarian al cliente. Para ellos somos un miserable nº de cta, de la cual con descubiertos, mantenimientos, comisiones etc........... se hinchan a "pasta" y mientras nosotros si un mes nos retrasamos dos dias en descubierto (que lo sabemos) nos comunican dicho descubierto en 30,35 ó 40 euros. Una verguenza. ¿porque cuando tenemos dinero no nos lo comunican igualmente......?. En fin lo dicho unos "chorizos".

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal