Jueves, 19 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.376 Año: 18 Noticias: 46.736 Fotografías: 109.818 Comentarios de usuarios: 126.059
EL SEIS DOBLE
sábado, 21 de enero de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cartes al director
Els valencians no podem tolerar la denominació “Països Catalans” en cap carrer

“Exigim a l’Ajuntament d’Alzira que tramite davant Google i la seua aplicació Maps, a la major brevetat, la modificació de la denominació de “Països Catalans” per a l’avinguda principal de La Barraca d’Aigües Vives”


 

A la atenció de Na Elena Bastida. 

La Barraca d’Aigües Vives és una pedania d’Alzira, a mig camí entre esta població i Tavernes de la Valldigna. En ella trobem que la carretera principal, la que creua el nucli urbà, té la inconstitucional i anti-valenciana denominació de “Avinguda dels Països Catalans” en Google Maps.

Els valencians tenim, per obligació, que ser vigilants i reivindicatius en este sentit, i no podem tolerar esta denominació en cap carrer, plaça o avinguda d’un poble valencià. Els “Països Catalans” corresponen a la denominació d’una falsa entelèquia creada pel nacionalisme català, per la qual es preten l’anexió territorial de la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, la part més oriental d’Aragó, Andorra i els territoris del surest de Francia, per a formar un nou ent nacional “de parla catalana”, en oposició al rigor històric i científic, i en clar confrontament polític als governs espanyol, andorrà i francés, als Estatuts d’Autonomia dels territoris espanyols comentats, a la Constitució Espanyola de 1978 i al sentit comú.

Tenim ja en la Comunitat Valenciana clars exemples de com ajuntaments valencians han decidit eliminar qualsevol denominació que fera referència o tinguera reminiscències imperialistes en clau catalanista o de subordinació i dependència a eixa entelèquia il·legal, artificial i que, per als valencians, representa un claríssim contrafur, a banda d’un insult a la nostra memòria col·lectiva, a la nostra intel·ligència i a les nostres singularitats.

Així, Paterna i Torrent modificaren per fi denominacions de “País Valencià” en els últims anys, per exemple, o el recent cas d’Almassora, en Castelló, on una “avinguda de la corona catalano-aragonesa” (eufemisme de Països Catalans i manipulació històrica contrastada) ha alçat tanta polèmica, inclús entre entitats cíviques aragoneses, que al seu ajuntament no li ha quedat més remei que eliminar-la.

Per tant, com a ciutadans valencians, devem exigir i exigim a l’Ajuntament d’Alzira que tramite davant Google i la seua aplicació Maps, a la major brevetat, la modificació de la denominació de “Països Catalans” per a l’avinguda principal de La Barraca d’Aigües Vives.

Tomás Pérez

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Cartas al director

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Juan - 21/01/2012
¿Y porqué no te pones tú directamente en contacto con ellos? ¿Tanto te preocupa realmente ese tema?
Ruda - 21/01/2012
Ja en tenim un altre, tu... Hi ha que vore, com són estos catalans, eh? Que tenen comprats fins i tot als de Google...

Per cert, Tomás Pérez, digues-li al teu amic Adrián Gómez que es va oblidar de RECTIFICAR pel contingut del seu article, quan se'n pujà a la figuereta i afirmà coses incertes (com allò de dir que l'avinguda principal de La Barraca portava per nom "dels Païssos Catalans") sense comprovar-ho. Que estaria be que diguera que es va equivocar, per no crear alarma social i eixes coses...
Pere Peres - 21/01/2012
"devem exigir i exigim" Tomàs, això d'escriure fent servir la primera persona del plural hauries de fer-t'ho mirar, valencians hi ha molts i moltes i cada u fill d'una mare, alguns pensaran com tu i altres -deu n'hi do- d'una altra ben distinta. Cert que hi ha pobles del PP que han retirat aquesta denominació del seus carrers, però també, al mateix temps han aprofitat per encetar una cacera de bruixes retirant també noms com ara Vicent Andrés Estellés o Sanchis Guarner i dedicant-li'ls tot seguit a genocides franquistes com és el cas de La Llosa de Ranes i Sedaví. Tanmateix i ja que parles d'imperialisme amb el fetge en la mà, podies parar conter en carrers d'Alzira que si tenen referències imperialistes de facte i que fan referència a personatges tan repugnants com aquell Vasco Núñez de Balboa que inventà el verb "aperrear" consistent en entaforar un indi en un pou i tot seguit amollar-li un parell de gossos mentre ell i les seues hosts es recolzaven en els barals per veure com se'l menjaven al malaguanyat indi, o també aquell altre d'Hernán Cortés autor de les matances de Cholula, Tlaxcala o Technottitlán i que no dubtà en desorellar i tallar-li las mans a dotze jovencelles tlaxcalteques acusades d'espionatge per, així, instaurar un regim bassat en el terror, o també aquell altre genocida de Pizarro. La llista és llarga i tots tenen un carrer dedicat al nostre poble. Amb un parell... i ací, i mentre abomineu dels països catalans, el dia de La Hispanidad s'agafeu la festa del calendari i ho celebreu tan amples.
Visquen els països catalans lliures i sobirans II*II
SALVA - 21/01/2012
Estimado Tomas, vaya panfleto manipulador de artículo. Yo soy tan valenciano como lo puedas ser tú y no me preocupa el tema de los nombres de calles o plazas. Es increible hasta donde llega la paranoia de decir sin ningún rubor, que lo que se pretende es la "anexión territorial de algunos territorios". Que pasa, que la Constitución no existe?. ¿Como se consigue llevar a cabo dicha barbaridad cuando no es posible si no es de forma legal, realizar un referendum por la independencia de ninguna comunidad autónoma?. Dejaros ya de entelequias y manipulaciones de la gente. Peor es mantener en nuestras calles y plazas los nombres de fascistas y criminales que provocaron con su Golpe de Estado la guerra civil en España y eso, que existe una Ley legal y Constitucional que obliga a eliminarlos. De eso no protestas. Saludos
belén Alsira! - 21/01/2012
vaja tela el que hi ha que llegir...així va Espanya! ara volen poser a Madrid el nom de FRAGA a un carrer, un feixista que va ser responsable dels cinc morts a Vitòria en 1976, i ministre del 'generalísimo Franco'! i et molesta el nom Països catalans? a mi em dona més fàstic veure com els peperos posen noms de feixistes als carrers, i retiren a persones tan importants en la nostra història com a valencians com ara Sanchis Guarner!

segurament el que haja escrit este article te una bandera al seu cuarto amb el aguilucho!

visquen els països catalans lliures ||*||
HayacK - 21/01/2012
Me hacen gracia esos que para hacer bandera de su sentimiento nacional azuzan los odios más estúpidos e irracionales. ¿Sabéis que? Buestra rabia es mi gozo. Rabiad fascistas! Consumíos como una vela para que al apagaros nadie os recuerde. No mereceis ni desprecio.

Que viva la ribera, Valencia, Catalunya y todos los pueblos que habitan la tierra.

PD: Ante la metida de pata del primer escritor, bien habría venido una rectificación.
Jordi - 21/01/2012
Valencians i catalans som tot el mateix, no se a que venen eixes polèmiques
Pilar - 21/01/2012
¿creeis que aún vale la pena estas cosas?
Truc - 21/01/2012
Este es un tema recurrent per a no parlar de les retallades de drets socials que aplica el PP, intentar marejar amb polèmiques absurdes com si amb més de 5 milions de parats fóra canviar-li el nom a un carrer una de les prioritats, no pense perdre més temps amb este tipus de tonteries, que al cap i a la fi no tenen cap objectiu més que desviar l`atenció de les coses veritablement importants.
Estudiante - 21/01/2012
Hayack, creo que tu comentario tiene un fondo de rabia y luego hablas de odios
Miquel - 21/01/2012
Rosa Mª de Dios, entra ací i aqueta a totes estes fieres
Martínez - 21/01/2012
Así va España, cada uno tirando por su lado en lugar de hacer una nación cohesionada, fuerte y libre. El imperialismo catalán es un problema que habría que planteárselo muy seriamente. También reclaman parte de los Pirineos franceses pero allí no dicen ni mú porque los franceses tienen un amor a la patria y a la bandera del que nosotros hace tiempo que carecemos. Claro ejemplos de que a los españoles nos gusta tirar piedras contra nuestro propio tejado es el tercer comentario atacando a conquistadores españoles; a aquellos que contribuyeron a llevar a España a convertirse en un vasto imperio (En mis estados no se pone el sol, dijo Felipe II). Claro, a lo mejor les hubiera gustado que hubieramos continuado siendo invadidos por los moros. Y otro comentario censurando una calle a Manuel Fraga, el artíficie de que España sea una potencia mundial en turismo. A lo mejor es que les van mejor los nombres de calles como Largo Caballero, Victoria Kent, Indalecio Prieto o Manuel Azaña.
Si por algunos fuera España sería una anaraquía donde cada cual haría lo que le viniese en gana.
Me extraña que todavía no haya entrado el "ilustrado" Baphomet a dar lecciones de historia y a recomendar bibliografías.
HayacK - 21/01/2012
Un fondo de rabia? Todo lo contrario! Si disfruto leyendo los ladridos de gente que necesita inventarse la historia. :D
Bruce Willis - 21/01/2012
Almenys ja han aprés a escriure be, tots estos als que els entra urticària només de sentir algo relacionat amb Catalunya...
Valensianòt - 22/01/2012
Per supossat que no volem res de Catalunya, ells ens ningunejen als valencians i nossaltres no? ens invadeixen fins i tot en els llibres de l,escola ,cadascú en sa casa i déu en la de tots!!!
HORUS - 22/01/2012
Per favor, ¿por que tenemos que hacernos mala sangre?. Está claro que cuando paso por la Barraca, paso con orgullo por un bonito lugar de la geografía española, situada en la comunidad Valenciana, y muy contento de tenerla cerca de mi casa. Yo no iré a Salou ni a Tarragona, a decir que en la calle "x" pongan calle de valencia, o de Alzira etc..., por que sencillamente...¡ no se me ha perdido nada allí ni les envidio nada!!!. Si lo único que quieren es decir que Valencia pertenece a Cataluña será que no están lo suficientemente orgullosos con lo que tienen y quieren lo que nosotros estamos disfrutando. Cuanto más ladran, más orgulloso me hacen sentir de lo que tengo.
P.D. je,je...paella pa dinar.
Ramón - 22/01/2012
Estas son las cosas que nos preocupan y no el paro, la corrupción, como se llama una calle, si somos catalanes o chinos, ¿saldra hoy Dinio?, ¿como esta gran hermano 12+1?
alziro - 22/01/2012
Jordi, Belén, Pere... ¿no os dáis cuenta de vuestra hipocresía al exigir a los demás lo mismo que criticáis en otros? ¿No véis que vuestro nacionalismo es una fotocopia reducida del nacionalismo españolista que profesa Martínez? Criticar la "opresión" españolista pero por otro lado incluir a la Comunidad Valenciana en "els Païssos Catalans" os convierte en víctimas de vuestra propia doctrina. Por otra parte, tampoco estoy de acuerdo con el españolismo y centralismo a ultranza de Martínez, visión contraria a la tradición secular de nuestra Patria, que es de hecho federalista. Espero que tanto unos como otros reconduzcáis vuestra visión parcial y cedáis para construir entre todos un futuro para todos los habitantes de nuestra Patria Hispánica. No podemos vivir ajenos al vecino, la caída de uno arrastrará sin remedio la caída de los demás. Reconozcamos que el único sistema válido que la historia ha demostrado para nuestra Patria es el sistema federal, sistema que funcionó durante siglos incluso cambiando de monarcas y de gobernantes, sistema que respetó la convivencia entre todos y que nos llevó a ser la mayor potencia del orbe.
P.D.: Pere Peres, no hables mucho que tú también festejas el Día de la Hispanidad. ¿O acaso renuncias a cobrar ese día sin trabajarlo?
baphomet - 23/01/2012
Martínez, ja veig que em trobes a faltar.... Serà per què amb les meues recomanacions vas ilustrant-te??? Ho dubte molt després de llegir el teu comentari i comprobar que continues insistint amb les brofegades de sempre. Ja has buscat al vocabulari el significat de brofec??? Aquesta vegada no et recomanaré llegir. Pense que per a tu l'esforç de la lectura et suposa un repte inabastable. Així que aquesta vegada et recomanaré viatjar.
Creua la frontera entre Espanya i França (eixe país que tanta admiració et desperta pel seu patriotisme exacerbat) per la Jonquera, i el primer que trobaràs és un cartell de grans dimensions amb la següent llegenda: Bienvenus au Pays Catalàn. Vaja.... a la França on els catalans no demanen res per què els francesos tenen un amor a la pàtria i a la bandera del que nosaltres careixem!!!!! Sembla que al xovinisme jacobí que practiquen els francesos, les denominacions els la porten fluixa.... No serà més bé, que als francesos tant els fà que s'anomene una part del seu territori d'una manera o d'una altra, per què en la pràctica, tenen problemes més importants que atendre???? Si això és així, mostren més intel.ligència que l'autor de l'artícle i tota la banda d'ofesos que li acompanya; despotricant contra Catalunya, al cap i a la fi, una part molt important de la Espanya que dius estimar.
La teua ignorància es podria curar llegint, però ja que no ho vols fer, al menys viatja.
Jose Beteta - 23/01/2012
Bon dia. Agrairia, company Tomàs, que no parlares en nom dels valencians.

En primer lloc, si a Google apareix un carrer d'Alzira amb un nom diferent del real, obviament s'ha de canviar siga el nom que siga. Això per davant.

Sobre el nom del carrer, en primer lloc hauriem de vore què significa això de "Països Catalans".

Extret de la wikipedia: "Els Països Catalans, o Països de Llengua Catalana, són els territoris en els quals la llengua autòctona és el català, o bé els territoris que formen part d'unitats geohistòriques de predomini català.[1] Són també els territoris on han viscut o viuen els catalanoparlants".

Dit això, els PPCC són una denominació per a un conjunt de territoris que compartixen llengua, denominació inventada per un valencià al segle XIX, per cert. Qui em conega sap que no sóc partidari d'eixe nom per al conjunt de les terres valencianoparlants, per això no el gaste. Altra cosa és el contingut polític que alguns li han donat a eixe terme i del que tampoc sóc partidari. Però en principi, company Tomàs Pérez, el que has dit al voltant dels "PPCC" és molt subjectiu i, si em permets, entres al joc dels que li donen contingut polític a un conjunt de terres que compartixen llengua.

Després ja, company, desvaries prou amb el tema de que alguns pobles han eliminat denominacions catalanistes com "País Valencià". Supose que seràs d'eixos que li diuen a tot catalanista. Recorde quan a Zaplana li deien catalanista. Estem bojos? En fi, altre terme, "País Valencià" que va ser inventat abans que el catalanisme polític o cultural existira a terres valencianes i, si m'apures, també a catalanes. En realitat el que molesta és que es diga "país", perquè consultar el diccionari a vegades costa massa, o no ens agrada el que diu perquè ens desmonta la paraeta. Extret del diccionari de la RAE: "País: 1. m. Nación, región, provincia o territorio." Els valencians som un territori, tres províncies (malauradament), una regió (geogràfica) i una nació (segons l'Estatut d'Autonomia). Per tant, som un país. On és el problema? la RAE s'ha tornat catalanista? Clar, si Zaplana ho era, la RAE més, que tenen estudis!

I per últim, que se li demane a Google que canvie el nom perquè no és el vertader, i que se li demane a l'AJUNTAMENT (que som tots!) que canvie els noms franquistes d'alguns carrers que queden a Alzira. O això no?

Bon dia a tots!
alziro - 23/01/2012
baphomet, me alegro de que por fin digas cosas con sentido. Mi visión de España, o "Las Españas" incluye la actual España, Portugal, Gibraltar, Andorra, Iparralde y Rosellón, todo ello bajo un sistema federal. Por tanto la actual España desaparecería como Estado-Nacíón para ver nacer a Estados federales con auténtica identidad (algunos coincidirían con las actuales Com. Autónomas y otros supondrían la fusión de otras, como por ejemplo Castilla) y Portugal dejaría de ser Estado-Nación para convertirse en Estado federal dentro de la gran federación de España o "Las Españas". Todo esto puede parecer muy novedoso y hasta descabellado pero es justo respetar la tradición geo-administrativa, cultural e histórica de nuestra Patria, que fue gestándose durante la Reconquista, mostró su mayor apogeo entre los siglos XV y XVII y finalmente fue aniquilada por el centralismo liberal borbónico que quitó los fueros a la Corona de Aragón y dinamitó a la Corona de Castilla dividiéndola en un mosaico estúpido de provincias sin identidad ni carácter. Podría pasarme horas hablando sobre esto pero no quiero aburrir al personal más de lo que lo he hecho ya. baphomet, creo que esta visión hasta podría ser compatible con la tuya.
Martínez - 23/01/2012
Baphomet, ¿eso que dices donde lo has visto en vídeos de Youtube? Porque si tan defensor eres de una lengua como el valenciano tienes que tener los movimientos muy limitados para entender a la gente. Pasando Requena ya tienes que volverte y de Orihuela no pasas, por el norte, que es lo que te va, tampoco mucho más.

Alziro. Por supuesto que Gibraltar es español. Esa debería ser la reivindicación de todos los españoles. Pero con gente con miras tan cortas no se podría hacer nada. Los nacionalismos periféricos han hecho mucho nado a la idea de una España unida.
Barraquer - 23/01/2012
!altra vegada!..............xe però que no tenim rès mès de preocuparmos???, sols esta mal al google maps i tot este merder??, mira Tomas Perez , ami em preocupa del meu poble, La Barraca , que el xiquets no tingen un punyetero camp de futbet, ni CAP zona esportiva, que no tingam transport public, ni biblioteca, ni policia, que es tanquen les fonts publiques, que es lleven els contenidors de reciclatje, que no se fiquen ni llums de nadal, que no es reparen els carrers, que no tingan ni foguera per S.Antoni, que s'elimine el acces dels ciudatants a les actes d'anys pasats, que es puje un 20% el sou de l'alcalde en plena crisi, que es despilfarre conforme s'esta despilfarrant en L'Ajuntament de La Barraca amb un alcalde que cobra casi com el de sueca, (ben poqueta es la diferencia), tot això i molt mès tenim al poble de la Barraca capitanejat p'el PP , que si que si triat p'el poble i en ello estem "disfrutant lo votat" i vens tù en el romanç del nom d'un carrer, torne a dir-ho com si volen ficar-li "avinguda dels paisos baixos"...... !! pero quina xorrada mès gran !!
baphomet - 23/01/2012
Martínez, a diferència de tú, a més del valencià, la meua llengua materna de la que em sent orgullós, parle i escric corrèctament castellà i francés. A més, també a diferència de tú, m'agrada llegir i ho faig amb assiduitat; i viatjar, cosa que faig sempre que m'ho permet la meua economia i temps lliure... El cartell l'he vist personalment, en travessar la frontera per gaudir de la Ruta dels Càtars, una part preciosa de la campinya francessa. També et diré, per què veig que ho desconeixes, com quasi tot, que al Rosselló francés, hom pot parlar en valencià, i troba què a molts establiments l'entenen perfèctament per què, encara que et sorprenga i et moleste, compartím llengua!!!! Com diuen els castellans: Ajo y agua!!!
Alziro, em sorprén la teua visió federalista de l'estat. Comparant els teus escrits al respecte amb altres on destil.les feixisme a "cascoporro" i xenofòbia delirant, diria que qui per fí escriu coses amb sentit, eres tú. En qualsevol cas, sembla que més aviat, el que tens és un bon cacauar mental, més què una ideologia "novedosa". De tota manera una salutació afectuosa!!!
Pere Peres - 23/01/2012
"P.D.: Pere Peres, no hables mucho que tú también festejas el Día de la Hispanidad. ¿O acaso renuncias a cobrar ese día sin trabajarlo?"
Alziro, ja fa molts anys que treballe eixe día, cadascú ha de mirar d'ésser conseqüent amb el que pensa, cap problema en això. Respecte a la resta ja ho diu Baphomet: tens un bon cacauar. En el teu iberisme t'has quedat una mica curt, ja posats demana també Guinéa (a un bon fatxa mai li s'hauria passat reclamar El Río Muni) Las Indias Occidentales, Cíbola, Filipinas, Macao, el Queroneseo Aureo i tota la vaina. Per demanar que no quede.
Salutacions

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal