Jueves, 19 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.376 Año: 18 Noticias: 46.736 Fotografías: 109.818 Comentarios de usuarios: 126.059
EL SEIS DOBLE
martes, 17 de enero de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Cartes al director
No a la denominació “Avinguda del Països Catalans” a la Barraca d’Aigües Vives

“Els 'Països Catalans' corresponen a la denominació d’una falsa entelèquia creada pel nacionalisme català”


 

La Barraca d’Aigües Vives és una pedania d’Alzira, a mig camí entre esta població i Tavernes de la Valldigna. En ella trobem que la carretera principal, la que creua el nucli urbà, té la inconstitucional i antivalenciana denominació de “Avinguda dels Països Catalans”.

Els valencians tenim, per obligació, que ser vigilants i reivindicatius en este sentit, i no podem tolerar esta denominació en cap carrer, plaça o avinguda d’un poble valencià. Els “Països Catalans” corresponen a la denominació d’una falsa entelèquia creada pel nacionalisme català, per la qual es pretén l’anexió territorial de la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, la part més oriental d’Aragó, Andorra i els territoris del surest de França per a formar un nou ent nacional “de parla catalana”, en oposició al rigor històric i científic, i en clar confrontament polític als Governs espanyol, andorrà i francès, als Estatuts d’Autonomia dels territoris espanyols comentats, a la Constitució Espanyola de 1978 i al sentit comú.

Tenim ja en la Comunitat Valenciana clars exemples de com ajuntaments valencians han decidit eliminar qualsevol denominació que fera referència o tinguera reminiscències imperialistes en clau catalanista o de subordinació i dependència a eixa entelèquia il·legal, artificial i que, per als valencians, representa un claríssim contrafur, a banda d’un insult a la nostra memòria col·lectiva, a la nostra intel·ligència i a les nostres singularitats.

Així, Paterna i Torrent modificaren per fi denominacions de “País Valencià” en els últims anys, per exemple, o el recent cas d’Almassora, en Castelló, a on una “Avinguda de la Corona Catalano-Aragonesa” (eufemisme de països catalans i manipulació històrica contrastada) ha alçat tanta polèmica, inclús entre entitats cíviques aragoneses, que al seu ajuntament no li ha quedat més remei que eliminar-la.

Per tant, com a ciutadans valencians devem exigir i exigim a l’ajuntament d’Alzira que tramite, a la major brevetat, la modificació de la denominació de “Països Catalans” per a l’avinguda principal de la Barraca d’Aigües Vives. Som valencians, mai catalans!

Adrián Gómez
 

 
              
       .-000025                                                      .-000125

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Cartas al director

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Consens - 17/01/2012
Pots estar d`acord o no amb eixa denominació, però afortunadament els noms de carrers a Alzira sempre i dic sempre, s`han pres per consens de tots els grups polítics que formen o han format part de l `Ajuntament d`Alzira i per tant al nostre poble s`ha donat el cas que quan canvia de color l`equip de govern local el nom dels carrers ha sigut respectat, i a Alzira trobem des de noms com pont de "José Pellicer" alcalde franquista fins el carrer "Dolores Ibarrúri" alias "La pasionaria". Podem discrepar de moltes coses però afortunadament al nostre poble en eixe sentit les coses fins ara s`han fet bé i canviar el nom d`un carrer perquè a una o varies persones els moleste es ENCETAR UNA GUERRA sense final i arriscar-se a que depenent del govern municipal es canvien o modifiquen noms de carrers, places o avingudes depenent de la ideología de cada partit.
jop - 17/01/2012
Però hi ha algú amb trellat i que siga valencià que puga estar d'acord en eixe nom?. Per cert jo no tinc constància de què eixa avinguda es diga així. Des de quan i qui li va donar eixe nom?
Consenso... falaz - 17/01/2012
Al autor, cuatro aclaraciones:

1. El término Paisos Catalans no es ni inconstitucional ni ilegal. Le podrá gustar más o menos, pero no se escude en parafernalias legales que no tienen fundamento.
2. El término País Valencià (o Regne de València) no es ni inconstitucional, ni ilegal, ni si me apura antiestatutario (lo refleja el actual preámbulo estatutario como una de las denominaciones oficiales que ha recibido la actual Comunidad Valenciana).
3. Si no le gusta, haga lo que tenga que hacer y allá usted. Algunos (que son tan valencianos como usted) sí están a favor. ¿Y qué?¿Es usted mejor o peor? No lo creo.
4. Si es por antiimperialismos, sea realmente atrevido. Proponga también eliminar la mitad de calles de l'Alquerieta (Pizarro, Diego de Almagro... que estos sí que mataron a gente, por cierto); o la Avenida de la Hispanidad. O incluso la Plaza del Reino (porque el Reino de Valencia fue producto de una conquista militar también).

Al del consenso:
1. Equiparar a un alcalde del régimen como una diputada elegida democráticamente en 1936 y en 1977 dice mucho de su idea de consenso: todos iguales. Disculpe, pero no.
2. Cúmplase la ley y que eliminen los restos de la propaganda de la dictadura (exaltación de los fascistas que se alzaron en armas en su intento de un golpe de Estado), y luego hablaremos de los criterios del consenso.

Saludos
Ruda - 17/01/2012
Anaves bé fins que has mesclat les coses, Adrián Gómez, perquè potser "Països Catalans" tinga molt d'entel·lèquia (com moltes altres coses que ni tan sols ens plantegem), però "País Valencià"? No tant. I això també està contrastat històricament. És més, eixa denominació esta recollida al nostre Estatut. I tu ho has ficat tot dins del mateix sac. Una altra cosa és que no t'agrade, que estàs en tot el dret, però en este punt et remetria al primer comentari a la notícia, amb el que no puc estar més d'acord. No siguem tontos...

P.D: Corregeix-me si m'equivoque, Adrián, però és possible que eixa denominació siga la que surt al Google Maps, i que a La Barraca no hi haja cap placa amb eixe nom? Perquè en eixe casa caldria comprovar si efectivament eixe és el nom que reb la via, o no.
alziro - 17/01/2012
Sincerament, a mi açò dels noms dels carrers me la trau fluixíssima. Més tart o més promte es poden tornar a canviar. Lo que sí que m'interessa és lluitar contra la corrupció i la desocupació.
Benito - 17/01/2012
Lo de la "Corona Catalano-Aragonesa" es que es patraña descomunal. Hasta donde yo sé siempre ha sido la Corona de Aragón.
Lo de "Països Catalans" no merece la pena ni comentario.
Karen - 17/01/2012
"También es incorrecto, a pesar de los debates surgidos, referirse a la Corona de Aragón como corona catalano-aragonesa,16 puesto que esta denominación fue establecida en el siglo XIX y surge a partir de la renaixença, en obras como la monografía de Antonio de Bofarull y Broca, La confederación catalano-aragonesa (Barcelona, Luis Tasso, 1872).17 Por último, cabe señalar que tampoco el propio término Corona de Aragón, a pesar de su mayor arraigo y amplio uso en la historiografía actual en castellano, se encuentra libre de polémica entre especialistas.18"

Gracias, Wikipedia
http://es.wikipedia.org/wiki/Corona_Catalano-Aragonesa

De verdad, que ganas de separar el pais...somos una nación (des)unida...
¿No os da vergüenza?
¿¡Qué más da como se llame!?Debemos estar unidos.
Estoy harta de escuchar gilipolleces
¿Por qué no nos unimos contra la corrupción? Ah, no...que como se llama Corrupción y no hay ningún cambio en su nomenclatura...no es interesante

BAH!
Martínez - 17/01/2012
Totalmente de acuerdo con Karen. España es UNA, aunque a los progres izquierdosos les pique y es indivisible desde que los Reyes Católicos unificaron el reino. Lo demás es ganas de marear la perdiz. De la misma forma que el idioma de la nación es el ESPAÑOL y lo demás no sirve para nada. Las calles deberían tener nombres en castellano, ya que es la lengua en la que nos entendemos todos. Además el valenciano es limitado, en Mota del Cuervo ya no se entiende ¡eso si que son miras de progreso!
Inmediatamente deberían unificarlo todo al castellano y así nos entenderíamos. A este paso no me extrañaría nada ver calles con nombres en rumano o en árabe.
pepet - 17/01/2012
Me parece una discusión lícita, pero no ha de dársele más importancia de la que tiene. Simplemente que con la que está cayendo y los problemas tan gordos que tenemos, lo último que debemos hacer es estar desunidos como apuntaba Karen. No les hagamos el juego a los políticos corruptos, y opinar si, pero sin que ello suponga crear un malestar, que, en estos momentos no es aconsejable. Mira, se me está ocurriendo un nombre para esa avenida: porque no la llaman Avenida Isla Perejil?
t.t - 17/01/2012
nunca a existido españa a existido los reinos de castilla, navarra, leon, aragon, portugal i los reinos musulmanes.
en el momento llega la edad contemporanea españa es un basurero donde a todos nos rejuntan obligados y nos llevamos a matar porque entendemos que no tenemos nada que ver unos con otros, y mucho menos valencianos con catalanes jaume i nos dio independencia total de la corona de aragon.
Asi que paisos catalans nada, aqui el reino de valencia.
Es como si metieras a dos gatos en el mismo saco.
pd. quien quiera españa que se vaya a castilla, cada uno en su lugar.
Saludos
alziro - 18/01/2012
Martínez, sólo un pequeño apunte: el nombre de España, o mejor dicho, Reino de España, es de las Cortes de Cádiz de 1812. Hasta entonces, no hay NI UN SÓLO DOCUMENTO OFICIAL, ni siquiera de la Monarquía, que diga "España", sino "Las Españas", o mejor dicho, "Coronas Unidas de Las Españas". Antes de 1812 los Reyes se autoproclamaban "Reyes de Galicia, Castilla, León, Aragón, Valencia, Mallorcas, Sevilla, Jaén, Córdoba, Murcia, Granada y un largo etcétera", que eran los Estados (o Reinos) a efectos jurídicos y legales existentes, pero jamás "Reyes de España". También el concepto "Nación Española" es un "invento" de las Cortes de Cádiz, copia exacta del modelo republicano francés al que presuntamente querían combatir.
tito - 18/01/2012
Martinez, desde cuando España a sido una, ya lo teneis bien que con tal de robar lo que hay en vuestras provincias poneis todos los impedimentos para seguir robando. To pa Madrit, to pa Madrit.
Alzireny - 18/01/2012
Martínez ves i gita't mante , per què la que acabes de soltar.... si la ignorància fora música tú series Beethoven.. a estes altures de la vida fent discursos feixistes... Que Déu siga lo que vullga! xD
IBI - 18/01/2012
¿Pero no tenemos en Valencia persnajes ilustres y lugares emblemáticos para dar nombre a una de nuestras calles o avenidas? ¿Tan pobrecitos estamos?
Barraquero - 18/01/2012
!!!! Açò que es ??? !!!!!.......Ni he acabat de llegir l'article, primer que tot aclarir eixe carrer es diu carrer Matilde Malo, ilustre personatge per a tots els Barraquers, no mès es denomina aixina, suposse que per una errada .en el Google map. Repeteix es diu carre Matilde Malo, esta situat alli l'ajuntament provisional , entreu en la web i voreu la direcciò. Este mateix comentari, amb la mateixa "exaltaciò" ja el va fer una concejala del PP d'alli la Barraca, i deprès de que li explicaren la clavà de pata que arreà va dir que ja faria pera que ho rectificaren, supose algùn mig hi ahura pera que Googlemap rectifique, per ho segueix igual, no habrà tingut temps total han pasat vora a 5 anys, o no estarà motivada en el jornal que tenen, dic jo....... En la de problemes que tenim i gilipollades d'estes, es que ja no entre en quin es el problema ( com si volen ficar paisos baixos), contraste ho les coses avant de parlar Adrian mante.....
pico de oro - 18/01/2012
ADMINISTRADOR - Buenos días. Tu comentario no puede ser publicado porque el e-mail de origen es incorrecto. Por favor, si lo consideras oportuno, vuelve a reenviarlo con una dirección de correo electrónico verdadera. Te aconsejamos que leas las normas de uso de nuestra web. Que tengas un buen día.
Ruda - 18/01/2012
Moltes gràcies, Barraquero; per fi un poc de llum (i trellat) en tot açò. Xe! Que es penseu que tot el que diu la tele o Google és veritat!!! Ara no estaria de més tampoc una rectificació del senyor autor de l'article, més que res per tancar el tema ja i passar a coses més serioses...
pì - 18/01/2012
ADMINISTRADOR - Buenos días. Tu comentario no puede ser publicado porque el e-mail de origen es incorrecto. Por favor, si lo consideras oportuno, vuelve a reenviarlo con una dirección de correo electrónico verdadera. Te aconsejamos que leas las normas de uso de nuestra web. Que tengas un buen día.
alziro - 18/01/2012
tt, bueno eso de quien quiera España que se vaya a Castilla... ahí también la has soltado bien. Los valencianos somos tan españoles como lo son los castellanos o los catalanes. Hasta incluso los portugueses, a los cuales hasta el siglo XIX les sentaba como una patada en los huevos que se llamara españoles a los castellanos y a los aragoneses y se les excluyera a ellos. Lo que queda claro es que, añadiendo a mi comentario anterior, hasta bien entrado el siglo XIX el término Cataluña no tenía sentido político ni jurídico, sino estrictamente geográfico. Decir Cataluña era como decir La Mancha, La Meseta o Levante. De hecho, en los títulos de la Monarquía Hispánica, tras la retafila de "Reyes de Galicia, Castilla, etc..." aparecía "Condes de Barcelona", pero jamás "Cataluña" como entidad política. Así que lo de "Corona Catalano-Aragonesa" o "Païssos Catalans" no hay por donde cogerlo. De todos modos, sigo pensando que esto de los nombres de las calles es una patochada. Y decirle al Sr. Adrián Gómez que a mí tampoco me agrada el término "País Valencià", pero de ahí a decir que es inconstitucional... hay que informarse mejor antes de decir las cosas. Por favor no confundamos la libertad de expresión y de opinión con la libertad para decir lo primero que se nos ocurra.
Alzireny - 18/01/2012
tt has dit les coses com cal , els Reis Catòlics no eren reis d'Espanya PER QUÈ ESPANYA NO EXISTIA , és una unió matrimonial, si els regnes s'haveren unit, el Regne de València hauria perdut els furs, i no va ser així fins l'abolició dels mateixos als Decrets de Nova Planta a mà de Felip V, després de la batalla d'Almansa el 25 d'abril de l'any 1707.
baphomet - 18/01/2012
A l'autor de l'artícle, solament cal dir-li que abans d'escriure sobre coses que no entén, o que no contrasta, podria documentar-se un poquet. Així ni faria el ridícul, ni alenaria l'espectacle del fatxerio patri, desganyitant-se contra un "imperialisme" catalanista que solament existeix en les ments malaltísses del propi autor o de Martínez el fatxa. Efectívament, el carrer al que al.ludeix no es diu Avinguda dels Països Catalans, sinó Carrer de Matilde Malo. La principal premisa és falsa i la resta son deliris. Països Catalans és una entelèquia, cert, però en cap cas imperialista ni anticonstitucional. Faria bé l'autor en llegir la Constitució Espanyola i iluminar els ignorants que no trobem l'artícle que prohibeix una expresió que s'utilitza per definir un espai geogràfic, i que pot agradar més o menys, pot semblar més o menys correcta, però en cap cas és il.legal ni inconstitucional. No pense que insulte aquesta definició la inteligència de l'autor, per què difícilment es pot insultar allò inexistent.
Respecte les afirmacions què es fan sobre la pretesa ahistoricitat de la definició de "Corona catalano-aragonesa" (diu l'autor que és una manipulació històrica contrastada), solament em referiré a un document de l'any 1286, titolat "Privilegio de anexión de Mallorca a la Corona de Aragón", que tothom pot consultar als Arxius de la Corona d'Aragó, on es parla de "regno, dominio et corona Aragonum et Catalonie". Sobren els comentaris.
Sembla curiós que es recurrisca a la ciència històrica per rebutjar determinades denominacions modernes d'un territori que és correspón a part de l'antiga Corona d'Aragó, i que amb el mateix fervor es negue la validesa dels estudis reconeguts de forma unànim per la comunitat científica que mostren que Catalunya, Illes Balears i Comunitat Valenciana compartim una mateixa llengua, i unes idèntiques arrels culturals. L'empecinament en donar validesa a una part de la història, per negar l'altra no deixa de ser sorprenent. Els historiadors i els filòlegs poden tindre raó o no, però no podem citar-los a la nostra conveniència. Això és manipulació, no exempta de certa mala baba.
Un exemple de manipulació històrica, o de ignorància, cadascú que pense el que vullga, ens l'ofereix Martínez en afirmar que "los Reyes Católicos unificaron el reino." Els Reis Catòlics, en tot cas, unificaren ELS REGNES, per què eren varis els regnes a unificar. No solament la Corona d'Aragó i Castella per matrimoni, sinó també el Regne de Navarra i el Regne Musulmà de Granada, units a la resta per la força. Ni existia Espanya aleshores, ni es parlarà d'Espanya fins segles després. Després del 1812, encara es poden trobar monedes de l'epoca del regnat d'Isabel II on es llig "Reyna de las Españas". A més, val la pena comentar la resta de brofegades amb les que ens ha obsequiat Martínez el fatxa, que afirma que des d'aleshores el idioma de Espanya és el castellà, menyspreant la resta d'idiomes que és parlen dins la nació que diu estimar, però que òbviament no deu agradar-li tant quan rebutja una part tan important de la seua història, arrels i cultura. Recorde que el lema dels Catòlics reis era "tanto monta monta tanto, Isabel como Fernando", així que tan espanyol hauria de ser el castellà com el català. Però ben mirat, i com que en ocasions Martínez ha afirmat en comentaris d'aquest mateix mitjà que el paper de la dona hauria de ser la cuina i la cura dels fills, hauríem de convindre que, en justícia, el vertader Rei d'Espanya havia de ser Ferran el Catòlic, que no savia parlar en castellà quan es va casar amb Isabel... Que trega Martínez, si sap, les seues pròpies conclussions.
Alzireny i valencià - 18/01/2012
Els "Païassos" Catalans a fer la mà i els catalanistes a..... Catalunya. El qui no vulga ser valencià que se'n vaja de Valéncia.
Martínez - 19/01/2012
Ya tardaba Baphomet en aparecer para pretender dar lecciones de historia. Es capaz de manipular la historia a su antojo para hacernos creer lo que no existe. Y lo más gracioso es el final: "Ferran el Catòlic, que no savia parlar en castellà". Por lo visto este aficionado a historiadorcillo ha hablado en persona con Fernando el Católico y ha podido constatar que este rey no sabía hablar castellano; es increíble lo que puede llegar a inventarse la gente. Fernando el Católico no hablaba el castellano (¡siendo rey de Aragón! pero ahí lo dejamos), entonces, ¿en qué idioma hablaba este rey? ¿En catalán (porque es capaz de decirnos que el catalán ya se hablaba en Babilonia)? ¿Cómo se entendía con la reina? ¿Por señas?
No me extraña que España esté en la decadencia moral en la que se encuentra. Estos hubieran preferido que los turcos hubieran masacardo a los españoles en Lepanto y que los gloriosos tercios españoles (el ejército más perfecto de la historia) hubiera sido derrotado en cada batalla.
Martínez - 19/01/2012
Ya se ha demostrado que Baphomet ha quedado con las vergüenzas al aire. Estará buscando en Wikipedia a ver que copia y pega.
baphomet - 19/01/2012
Martínez el fatxa.... què graciós eres!!! Quí va a donar lliçons d'història patria per aquests mons virtuals???? Tú??? Per a poder fer-ho, al menys hauríes d'haber passat de "Mi primera Cartilla", i llegir un llibre. Sí, això plé de fulles escrites que van dins d'unes tapes de cartró!!!! Això sí, mira algún dibuix (a la wikipèdia encara que siga) que t'indique com s'obre i manipula, no siga que t'entestes en obrir-lo pel llom i acabes desistint.... Seria una llàstima!!!!
Savíes que el gran Carles I d'Espanya, i cinqué d'Alemanya, no savia parlar castellà quan va vindre a proclamar-se rei de les Espanyes???? Savíes que hi va haber una revolta molt important a Castella per que tampoc els seus Ministres parlàven castellà i, quan vingueren a governar amb en Carles, era la primera vegada que xafaven terres castellanes??? Com s'entendríen la filla dels Reis Catòlics, l'anomenada Joana la boja, amb el seu espós Felip, príncep de la casa d'Austria???? Encara no saps que els matrimonis entre monarquíes eren matrimonis de conveniència, i que molts dels desposats no parlàven el mateix idioma??? Com s'entenien doncs??? Parlant en llatí, idioma que estudiaven tots aquests aristòcrates, i si no.... amb moltíssima paciència!!! L'únic que s'ha demostrat ací és que les teues brofegades feixistes necessiten d'un bon psiquiatra... i urgentment!!!!
baphomet - 19/01/2012
Per cert Martínez, ja posats, quan aprengues a obrir un llibre i entengues els signes negres sobre el fons blanc que adornen les pàgines interiors, agafa el que va escriure Menéndez Pidal i que es titola "El lenguaje del siglo XVI", publicat per Cruz y Raya, Madrid, 1933, i trobaràs els idiomes que es parlaven als regnes d'Espanya en l'epoca dels Reis Catòlics.... i llegiràs allí en quin idioma s'expresava el rei Ferràn abans de casar-se. Fas el ridícul sempre que obris la boca, però mai està de més apendre alguna cosa, encara que te la recomane un roig separatista com jo!!! De res!!!!
Martínez - 19/01/2012
Claro, claro, como te dejo sin argumentos te vas por las ramas. Tú has dicho que Fernando el Católico no hablaba el castellano y te excusas en otros reyes, ¿o puedes demostrar lo contrario? ¿Puedes de mostrar que Isabel y Fernando no hablaban en el mismo idioma?
Por cierto, ¿eso de “brofegada” qué significa? Tú sí que no hablas un idioma normal.

Señor Administrador, una sugerencia. Creo que para tener un mayor número de visitas, los artículos y comentarios deberían ser únicamente en castellano, ya que el valenciano limita mucho en la actualidad. Muchas gracias.
baphomet - 19/01/2012
Martínez.... ja t'he dit on pots buscar, si vols i saps, per saber quin idioma parlava el Rei Ferràn abans d'anar d'amagat a Castella a desposar Isabel. Si dius que no tinc arguments o que he fet el ridícul, li ho estàs dient també a Menéndez Pidal, una autoritat en la matèria, qui afirma que Ferràn el Catòlic no parlava castellà fins que no es va casar. Però clar, tú a la teua. Insisteix en el ridícul i no llisques el llibre..... Pel demés, si vols saber què significa bròfec o brofegada, pots utilitzar qualsevol vocabulari castellà-valencià. Saps què és un vocabulari o també t'ho hauré d'explicar????
HayacK - 21/01/2012
Martinez... Tus intentos por hacer quedar a los demás como estúpidos acaban volviendose en tu contra.... Hasta yo tendría mejores argumentos para debatir con baphomet.... En fin, una lástima debalúes un debate tan apasionante.
viejo - 22/01/2012
A estos chicos les falta leer un poco de historia, desconocen que hubo una Hispania que los romanos dividieron en provincias (bética, lusitania, cartaginense, etc.), tambien desconocen que existió la España visigoda anterior a los musulmanes, pero la ignorancia de todos estos arreveidiles no tiene límites, siguen creyendo que la historia de la Comunidad Valenciana empieza con Jaime I, ¡serán burros!
baphomet - 23/01/2012
El que faltava pa'l duro!!! Ara entra el guelo a donar lliçons d'història!!! Guelo, la hispania que dividiren els romans en províncies no era cap país, sinó una part de l'Imperi Romà. No saps la diferència??? El regne dels gots mai es va denominar España. Aprén història abans de escriure, per què la nòmina d'ignorants mai està completa sense les teues burrades!!! Només et queda per afirmar que els Homo Antecessor d'Atapuerca ja gaudíen d'un DNI espanyol i parlàven valencià, molt abans de l'arribada de Jaume I per les nostres terres!!!! Hale!!! Entra a l'Acadèmia de la Història per la porta gran!!!!
viejo - 23/01/2012
Que tonto que eres Baphomet, no lo puedes remediar, un simple tonto que te dedicas a repetir como un papagayo lo que te dijeron otros tontos como tú.
Lo que he escrito, solo es un resumen de lo que antes escribieron grandes historiadores como Menedez Pidal o Sanchez Albornoz, pero como eres tan rematadamente tonto, nunca llegarás a leerlos y mucho menos a comprenderlos.
Vamos chico rebusca en la wiqui, eres carne de wiqui y con cerebro de wiqui.
baphomet - 23/01/2012
Els tontos que m'han ensenyat història resulta que son, tots ells doctors en la matèria, professors en la Facultat de Geografia i Història i autoritats reconegudes!!! El que tú has fet no és un resum, sinó tres renglons plens de barbaritats. No en caben més!!! Clar, considerar que dos grans historiadors (ningú ho nega) com Menèndez Pidal (a qui jo precíssament he citat en aquest mateix artícle) i Sánchez Albornoz encerten en tot el que diuen, quan està més que acceptat en la comunitat científica que moltes de les seues afirmacions no son del tot certes a la llum d'investigacions posteriors més acurades i amb noves proves documentals, diu molt dels teus desgavells. Però clar, tú no només saps més que ningú, sinó que a més eres "endevinaor" i saps d'on he tret jo allò que sé o deixe de saber..... I per supost, sense conèixer-me de res saps perfèctament allò que llisc o deixe de llegir!!!! Sembla evident qui és ací, a més de babau i bufó del Regne, el prepotent indocumentat!!!!
viejo - 24/01/2012
Vaya, ya tenemos por aquí a otro historiador, vamos chico lee un poco más, a ver si así dejas de decir tonterias, mira que decir que no existía España hasta el siglo XVIII, será burro.
El sentimiento de lo hispano, es algo intrínseco de los habitantes de esta tierra, se sentían españoles los que dejaban sus vidas en las legiones romanas allende nuestras tierras, los españoles que fueron a descubrir las américas y los que regaron con sangre los Paises Bajos, el sentimiento de Patria, es algo que no necesita de ordenamientos jurídicos, es un sentimiento íntimo enraizado en la tierra de tus antecesores, de tus amigos, de tus costumbres y de tus conciudadanos, este sentimiento se hace evidente cuando sales de España , estás largo tiempo fuera de ella y oyes hablar español.
Te aconsejo que leas "Origenes de la nación española" de Sanchez de Albornoz, antes de pontificar sobre lo que dicen historiadores menores y mediocres que lees, aunque no esperaba menos de tí.
Como ves, te estoy citando autor y obra, espero que me cites autores y obras de aquellos que dicen que España no existe hasta el XVIII.
baphomet - 25/01/2012
Guelo, la teua prepotència solament és comparable a la teua ignorància. No et recomanaré llegir més, per què resulta evident la teua manca de comprensió lectora. Llegir no et valdrà de res doncs, fins que no sigues capaç d'entendre allò que lliges. On he afirmat jo que Espanya no existía fins el segle XVIII??? Jo he afirmat que la Hispania Romana de la que tu parlaves no era un país, sino una part de l'imperi romà. A partir d'ahí les bobades les afegiges tú. Els gots es referien als habitants de la península com a romans. I finalment, també he afirmat que Espanya no existía aleshores (referint-me als temps anteriors al matrimoni entre Isabel i Ferràn) per acabar dient què "ni es parlarà d'Espanya fins segles després". Quant els documents parlàven de l'Imperi, es referien a "las Espanyas", i solament has de consultar-ho a qualsevol arxiu.
Els legionaris romans d'orige hispànic ni es sentien hispans ni espanyols ni res semblant. Això t'ho has inventat tú i no ho afirma Sánchez Albornoz. Els regiments on lluitaven mercenaris o legionaris càntabres, o asturs, portàven els noms tribals, i en cap cas es denominàven "espanyols". I de fet, ni tan sols vessaren molts d'ells la seua sang a territoris llunyans. Els legionaris romans que cerclaren la ciutat Arévaca de Numància eren Contestans, Laietans, Ilergets, Edetans.... nascuts tots a la península ibèrica, servint a l'exèrcit romà i lluitant contra celtíbers. Heus ací el sentiment "espanyol" que profesaven. Si llegires, o entengueres allò que lliges, podràs trobar açò a qualsevol llibre d'història.
Els conqueridors que anaren a Amèrica ho feren per enriquir-se. No teníen cap sentiment patriòtic sinó pecuniari. I si usurpàven algún territori als indigenes, ho feien en nom de la monarquia, a la que rendíen vassallatge, i no a cap país ni nació. I quan els interessava, no dubtàven en trencar els vincles de vassalls, per tal de mostrar els vertaders interessos espuris que els motivaven, com va fer el mateix Hernan Cortés en arribar a terres mexicanes i cremar les naus.
La major part dels integrants dels Terços de Flandes que tant admires, eren mercenaris estrangers i lluitàven per diners. No dubtaren en saquejar terres catalanes provocant la insurrecció del segle XVII que de poc no va significar la separació de Catalunya.
L'únic ruc que escriu per ací eres tu guelo. No serveix de res donar-te referències bibliogràfiques per què no entendràs res de res, si decideixes fullejar un llibre d'història. De fet, torne a insistir, Sánchez Albornoz no diu a cap llibre, ni el que tú em recomanes ni cap altre, allò que tú dius haber-li llegit. I a més, els estudis de Sánchez Albornoz, com els de Menéndez Pidal (grans historiadors sense cap dubte) huí en dia estàn molt qüestionats per estudis més recents, i no per què aquests historiadors foren mediocres, sinó per què la ciència històrica ha evolucionat, millorat, i a més, van apareixent documents i dades que de vegades capgiren estudis anteriors. Puc entendre que un guelo com tú no conega els treballs d'historiadors més joves que els que tú empres com a font de coneiximent, però no podré entendre mai que t'inventes les conclussions a les que arribaren aquells que dius haber llegit, per afirmar autèntiques barbaritats, i a més et permetes el luxe d'anar de sabudet, i d'insultar als qui et contradiuen. Solament eres un bufó intolerant.
viejo - 25/01/2012
Mira diablillo de enculados, no me referia a tí en el anterior escrito, pero ya que entras al trapa como vaquilla esmirriada, te diré que tanto los españoles que mataban y morian en Flandes, como los legionarios de las cohortes romanas, como los descubridores de nuevos mundos en America, tenían el nombre de España entre sus labios y morian y mataban por ella.
baphomet - 25/01/2012
"Diablillo de enculados"..... no se t'ha acudit res millor? Quant es posa en evidència la teua ignorància superlativa, solament pots recorrer a l'insult? I tu eres el sabut? Els legionaris de les cohorts romanes tenien el nom d'Espanya entre els seus llavis i morien i mataven per ella? Em pixaria de riure si no fores tan patètic! També li ho has llegit a Sánchez Albornoz? O ho llegires de jove a "El Alcázar"? El que jo et deia abans, solament et queda per afirmar que l'Homo antecessor d'Atapuerca (que segur era familiar teu en primer grau) ja tenia DNI espanyol. Mare meua! No et canses de fer el ridícul cada vegada que et poses davant d'un teclat? Deixa la cassalla guelo.... i posat a llegir, però sense pendre al.lucinogens mentre ho fas!
viejo - 26/01/2012
Tal vez prefieras "ídolo de sodomitas", ya que eso era tu pseudónimo, aunque me extrañaría mucho que lo supieras, siendo tan ignorante como eres.
Por cieto, estoy esperando, nombres de historiadores y de sus publicaciones que avalen tus burrerias y tu falta de conocimentos.
baphomet - 26/01/2012
L'acusació de sodomia contra els templaris, als qui el Rei de França va acusar també d'adorar a baphomet i, per tant, practicar l'idolatria i el culte satànic, era tan falsa com les altres guelo. Tot i que a mi personalment tant me fà que fora falsa o encertada eixa acusació. Un altre títol a la teua burrera: Homòfob. I sobre la resta, també estic convençut que no valdrà de res recomanar-te cap llibre donat que no tens comprensió lectora, però tot i això ho he fet: Ja t'he dit que llisques QUALSEVOL llibre d'història i podràs comprobar que el que afirmes sobre Espanya t'ho has inventat.
viejo - 26/01/2012
Bla, Bla, Bla,, se nota que eres poco leido, pero, ¡que le vamos hacer!, de todo tiene que haber en la viña del Señor.
Vamos chico repite conmigo "leere más libros y menos la wiqui", "opinaré sobre lo que sé, para no decir tonterias", "no discutiré con los que saben más que yo, y evitaré el ridículo de decir burradas"
saludos.
baphomet - 26/01/2012
Però guelo, si tot això ja ho faig des de fà anys!!!! No se ni el què és la wiqui, opine sobre les coses que sé, no m'invente els arguments ni pose en boca d'altres intel.lectuals allò que m'invente, o que somnie, o que em diuen les veus que escolte a l'interior del meu cabet malaltís, i per supost, mai discutisc amb gent que sap més que jo!!!! Escolte i aprenc!!! Eres tú l'intolerant, ruc, miope, esquizofrènic, babau i unineuronal..... i ni te n'adones!!!! Lo teu és de traca!!!!! I mira que jo també pensava que hi havia de tot..... i que ja no em sorprendria de res, però tú eres vertaderament un especimen únic!!!!
viejo - 27/01/2012
Vaya con "el figurín de sobremesa", ahora nos dice que lee, ¡será posible!, si no sabias que tu mismo pseudónimo era la figura que presidía los actos de iniciación al mundo templario, en los que a los principiantes se les hacía besar el culo de los iniciados, se les hacía jurar que nunca tendrían contacto carnal con mujeres, (ojo, con mujeres) y entre sus figuras típicas estaba la de dos templarios cabalgando sobre el mismo caballo en las que el aprendiz iba delante y el iniciado detrás.
Vamos chico, no te da vergüenza utilizar un pseudónimo del que desconoces su significado. Eres tan burro que no sabes ni el significado del nombre que has elegido.
baphomet - 30/01/2012
Guelo, ni entrenant-se es pot ser més ruc!!! Si t'acabe d'escriure que l'acusació de sodomia, igual que la d'idolatria, amb que el Rei francés va iniciar el procés contra els templaris era més falsa que una moneda de tres euros i mig!!!! I dius que no sé el significat del meu pseudònim???? El que et dic sempre!!! No saps llegir!!! Clar que els templaris juraven que no tindrien contacte carnal amb dones burro!!!! Eren frares!!!! Tots els frares juraven això!!!! Mare meua!!! Tractar de raonar amb tú és fà més complicat que ensenyar a llegir una pedra!!!!
viejo - 30/01/2012
Vamos chico, datos, cifras, ¿qué es lo que es mentira?
- ¿Que en su escudo de armas iban montados dos templarios sobre un mismo caballo? .
- ¿Qué fueron acusados de simonía?
- ¿Qué fué probado en casos que los novicios tenían que besar el culo de los iniciados?
- ¿Que juraban no tener contacto carnal con mujeres?
- ¿Que era un ídolo llamado Baphomet el que presidía sus reuniones iniciáticas?

Ves como tenía sentido llamarte "ídolo de sodomitas",
baphomet - 30/01/2012
Tu erre que erre guelo. Ja no et donaré més lliçons d'història per què no val per a res. Amb refractàris com tu és ùna sobirana pèrdua de temps. El nom de Baphomet solament apareix durant el procés contra els templaris, mai abans. Solament va ser una invenció dels qui redactaren el plec de càrrecs contra l'ordre del Temple per al rei Felip IV de França. Com quasi tot el que poses després. Per suposat que foren acusats de tot això, i molts confesaren sota tortures, però des del punt de vista històric està més que clar que tot va ser un muntatge del rei francés, que estava molt endeutat amb l'ordre. Si els "bulos" i les llegendes, son per a tu font de sabiduria i paraula de Déu, ja no cal que discutim més. Això sí, quant recomanes als demés "estar ben informats" o llegir abans d'escriure, bé faries d'aplicar-te la lliçó. Pots nomenar-me com vullgues, els insults me la duuen al pairo, i si son insults homòfobs, vomitats per un babau intolerant, m'omplen d'orgull.
viejo - 30/01/2012
"Que xiquet, mirant la wiqui., va trompellot", coge libros y aprende un poco de historia, lo que yo te he dicho está en las actas de las condenas a los templarios, lo que tu dices es lo que dice la wiqui. ¿lo vas captando?, es la diferencia entre los que conocen la Historia y los que hablan por hablar.
baphomet - 30/01/2012
El què tu dius ho has trobat a llibres de l'estil del "Codigo da Vinci", i què tú confons amb llibres d'història babau!!!!!
Encara no saps què l'any 2007, coincidint amb el 700 aniversari de la disolució de l'Ordre del Temple, el propi Vatica publicà una sèrie d'arxius i un document on reconeixia que tot el procediment contra els Templaris havia sigut una farsa orquestrada pel rei de França i exculpant els templers de TOTES les acusacions, que reconeixia falses???? També el Vaticà parlava per parlar???? Ho vas captant babau capgirat????
Fotre!!! Podries mirar tú encara que fora la famosa wiki que tantes vegades nomenes!!!! Evidentment, en eixe lloc podries apendre moltes coses resabut!!!! Uffff!!!! Lo teu no ho arregla ni el millor dels psiquiàtres!!!!! El què t'he dit abans.... deixa la cassalla que a la teua edat la neurona et patina cosa fina!!!!
baphomet - 30/01/2012
Mira guelet, no ho faré per tú, sino per si de cas algún lector o lectora ha tingut la paciència de llegir fins ací. Tu no vas a ser capaç de llegir res de res ni apendre cap cosa. Només has d'escriure al Google "Processus contra Templarios" i trobaràs tota la informació que necessites per comprobar què només eres un guelo ridícul i incult. De res!!!!
viejo - 31/01/2012
Por lo visto anoche la dedicaste a informarte sobre los templarios, algo es algo, pero como eres tan burro eres incapaz de entender lo que lees, Historia son las actas de los procesos en los que fueron culpados, juzgados y condenados los templarios. La exculpación a posteriori de los templarios es un acto revindicativo que se hace cientos de años después en un intento de exculpar a la Iglesia de un posible error.
Para que lo entiendas en tu cortedad mental : Historia son los obispos bendiciendo a los aviones que iban a bombardear a los republicanos, pedir perdón 50 años después, es solo un intento de exculparse.
baphomet - 31/01/2012
Guelo, què no tens ni idea i què només escrius bobades i fas el ridícul ja ho pot comprobar qualsevol lector a través de Google. Ara t'explicaré què és historia, i com treballa un historiador, tot i que tampoc ho entendràs. Efectívament, les actes d'un procés inquisitorial son un DOCUMENT HISTÒRIC, no historia. I un historiador treballa amb elles, així com amb altres elements i documentació per comprobar si allò que apareix escrit a eixes actes, és creible, és vertader (molts escrits històrics son falsificacions) i tracta de reconstruïr els fets. Així, les actes que tú creus demostren les teues tonteries, son UNA PART, i en aquest cas poc significativa, DEL QUÈ VA OCORRER. I és poc significativa per què les probes i confesions recollits amb eixes actes foren manipulats i trets sota tortures als acusats. Així, l'historiador, reconstrueix els fets i arriba a conclussions, que fins i tot, a la llum de nova documentació o coneiximents, pot ser revisada o rebutjada amb posterioritat (per això treballs de grans historiadors com Sánchez Albornoz, hui en dia estan desfasats, encara que ignorants com tú continueu defensant-los com si fossin paraula de Deu).
I les conclussions dels historiadors sobre el procés als Templaris son unànims: Tot el que està escrit a les actes del procés inquisitorial contra els Templaris, i que tú creus vertader, ES FALS, i va ser tot un muntatge del rei de França per dissoldre l'ordre.
Au, ves a pastar, ja que eres incapaç d'entendre i apendre!!!!
viejo - 31/01/2012
Sigues sin tener puñetera idea, pequeño idolillo
Yo tengo las actas de un proceso, en el que hay una acusación, un veredicto, un condenado y un ejecutado, eso es real, ocurrió en una una fecha determinada, lo demás son especulaciones tuyas, sacadas de la wiqui y de novelitas de bolsillo.
Vamos chaval deja de hacer el tonto, te digo lo mismo que te dije cuando te cité a Sanchez de Albornoz, datos, autores, documentos, ensayos...... todo lo demás es conversación de barra de bar, y para eso, ya tengo a mis amigos.
baphomet - 31/01/2012
Si si de la wiki, el que tu digues guelo.... Tens tú les actes??? Permet que pare un moment que em dona la risa fluixa!!!! Tu tens una còpia d'un procés inquisitorial en el que l'esglesia catòlica, presionada pel rei francés, va inventar testimonis, amanyar probes i aconsegui confesions amb tortures. I jo t'he mostrat un document redactat pel Vaticà en el que set cents anys després, més val tard que mai, reconeix tot això i més; i que a més es sustenta amb documentació que es conserva als propis Arxius Vaticans. O també el Vaticà redacta documents basant-se en la wiki???? Au, ves a pastar, que la teua burrera solament és comparable al teu empecinament en fer el ridícul una vegada i una altra!!!! De psiquiatra!!!!
I no em vingues amb milongues mentider.... que tú tens amics???? Això sí que és ciència ficció!!!!
viejo - 01/02/2012
En el proceso contra Geoffroy de Charney, se le acusa de que en los actos iniciáticos, escupían sobre la cruz, se desnudaban y eran besados "in posteriore parte spine dorsi" y posteriormente en la boca, después se entregaban al concúbito recíproco y adoraban a un ídolo barbudo llamado Bafomet. A lo que el citado Geoffroy contestó que escupió al crucifijo con la boca pero no con el corazón, que beso en el culo y en la boca , pero que nunca tuvo trato carnal aunque si lo tuvieron sus compañeros de orgia, en cuanto al Bafomet dice que solo era una supercheria para asustar a los novicios.
Es muy extraño que señores avezados a la guerra, al sacrificio de la batalla y al horror de la muerte, cantaran como corderitos ante la simple amenaza de la tortura.
Vamos, idolo de sodomitas, ya tienes trabajo para buscar en la wiqui, así te distraes y dejas de dar la tabarra
baphomet - 01/02/2012
Tú a lo teu guelo. Insisteix en el ridicul. Les confesions foren arrencades, no sota l'amenaça de tortura, tot i que no seria extrany, fins i tot amb "señores avezados a la guerra, al sacrificio de la batalla y al horror de la muerte". Tracta d'informar-te, si saps i pots, sobre els mètodes de tortura habituals en aquella época i a veure qui era el "guapo" que no cantava de plà!!! Tot i això però, insistisc, no va ser sota "amenaça de tortura", sino que foren torturats a base de bé, i solament sota tortures aconseguiren els frares inquisidors arrencar eixes declaracions autoincriminatòries. Alguns, com Jaques de Molay, no confesaren ni amb la tortura, i fins i tot mentre el cremaven proclamava la seua innocència i la dels templers. En qualsevol cas, t'ho torne a dir a veure si, a força de repetir-ho, acabes entenent-ho. Fins i tot el propi Vaticà ha reconegut que eixes acusacions eren falses!!!! L'únic especimen que queda al món que proclama la veracitat dels processos eres tú!!!! Massa nomenes l'enculament.... a mi tant me fan les teues frustracions, però pel que em va semblant, si et decidires a eixir de l'armari pot ser se't llevaria eixa amargor i ràbia que mostres. De veritat que cansa, i molt donar lliçons a un individu tan babau!!!!!
viejo - 01/02/2012
Es mentira que Jacques de Molay ( a ver si aprendes a escribirlo), no confesara, primero se declaró culpable de los cargos que se le imputaron, posteriormente cuando fué condenado a cadena perpetua y traicionado por el Papa, volvió a insistir en su inocencia y fué condenado por retractarse y perjuro.
Vamos chico a ver si estudias un poco más y dejamos de discutir sobre lo que no sabes.
Por mi parte y vista tu completa ignorancia sobre el tema lo dejo por que estoy aburrido y cansado de tener que rectificarte continuamente.
baphomet - 01/02/2012
Mare meua com t'has posat per una "c"!!!! I m'ho dius tú que escrius "Bafomet", en comptes de Baphomet, o "avezados a la batalla" en comptes de "avezados en la batalla", o que escrius cada dos per tres "a", sense "h", davant dels participis.....
Per una vegada, i sense que servisca de precedent, estic d'acord amb tú, a mi també em cansa tractar d'ensenyar a quí és absolútament refractari al coneiximent i al pensament racional.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal