Viernes, 20 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.377 Año: 18 Noticias: 46.739 Fotografías: 109.822 Comentarios de usuarios: 126.059
EL SEIS DOBLE
miércoles, 4 de enero de 2012
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Joves EU-Alzira demana l’ampliació d’horaris de la biblioteca i més aules d’estudi en períodes d’exàmens

“Hi ha menys de 50 seients, del tot insuficients per la quantitat de joves que hi acudeixen”


 

Des de Joves d’Esquerra Unida d’Alzira demanem als responsables de l’Ajuntament que, almenys en temps d’exàmens, s’habiliten aules d’estudi addicionals a la Casa de la Cultura o en altres edificis municipals. A més a més, sol·licitem que, per al període d’exàmens de maig i en el futur, s’avance l’horari especial per adequar-lo a les exigències del nou pla d’estudis universitari i a les necessitats dels joves alzirenys. Recordem que en ciutats com a Carcaixent sí tenen horaris nocturns.

A la tornada de Nadal comença el primer període d’exàmens per a les i els estudiants universitaris i, per tant, la biblioteca d’Alzira s’ompli cada dia d’estudiants que fan cua a la porta per aconseguir un dels pocs seients de la sala. Com bé sabem les i els joves alzirenys, hi ha menys de 50 seients, del tot insuficients per la quantitat de joves que hi acudeixen. A partir de gener, la biblioteca sol ampliar el seu horari una hora pels matins, per afavorir la preparació dels exàmens de febrer. El que no es té en compte és que, amb l’adaptació al Pla Bolonya, les universitats comencen els exàmens un mes abans i, per tant, la biblioteca d’Alzira hauria d’avançar el període d’horari especial al mes de desembre i no només al gener.

A hores d’ara disposem d’unes instal·lacions del tot inadequades i insuficients. El pitjor és que no sabem fins quan haurem d’esperar per tindre la nova biblioteca, promesa de nou per a inicis d’aquest any del 2012. El mínim que podem demanar els joves d’Alzira és la programació d’horaris útils i l’habilitació de sales amb espai suficient per satisfer les demandes que hui per hui tenen els estudiants.

Joves EU-Alzira


 

             
       .-000086                                                    .-000023
             

   .-000017                                                                .-000097 

 

 


 

                          
.-000013                                                                                                                          .-000032 

                            
     .-000021                                                                                                      .-000057

                           
.-000048                                                                                              .-000068


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
PolíticaActualidad Política
SocialJuventud

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Refregit - 04/01/2012
Açó ja ho he vist, com sempre res de collita pròpia, una llástima!
HayacK - 04/01/2012
Aquesta demanda la va fer joves d'EU l'any passat... El que passa es que com que no i havia representació al ajuntament ningú es va fer reso. A mes, el tema de la biblioteca ha sigut un tema recurrent als clar i ras d'EU... clar que Joves d'EU i EU no son els únics col·lectius que demanen açò... de fet joves d'EU no s'a eregit en "veu de la joventut"... Som, nomes, una veu mes. I vindre ací a deixar caure aixo de que no hi ha collita propia... em pareix una pataleta poc intel·ligent que adivine de quin lloc prove. I no precisament del "enemic" polític, desgraciadament...
Benito - 04/01/2012
¿Estudiar para qué? Con afiliarse al PP y llegar a concejal sobra... ¿cuántos concejales habrán pasado horas en la biblioteca estudiando?
Por si algún concejal lee esto decirle que no es lo mismo biblioteca que discoteca (aunque terminen igual).
tasoc - 04/01/2012
Per no tindre no tenim ni llum a la biblioteca... tot el matí estudiant a fosques i en període d'examens... quina vergonya!
unadalzira - 04/01/2012
Com en el seu dia vaig posar en un tema molt paregut, em reitere amb les meues paraules, per que encara que la noticia ja te 1 any, les coses continuen igual :

Sabeu que la biblioteca pública de Carcaixent esta oberta les vesprades fins a les 2 del MATI en época d'examens???
Sabeu que a Algemesí, els estudiants que volen estudiar mes enlla del horari de la biblioteca publica disposen de aules d'estudi amb horaris ampliats???
Sabeu que durant el mes d'Agost, crucial per als examens de septembre, la biblioteca d'alzira no obria ni per els matins???(i per les vesprades ni pensar-ho!!!, massa demanem)

I nosaltres a Alzira que tenim?
Una biblioteca insuficient en espai, personal, tecnologia, ordre, horaris, insonorització (tots hem patit paquito el xocolater entre altres dels balls dels jubilats)
Una biblioteca a mitjes, demanada de fa anys, parada també uns tants, i que ara en les pasades eleccions digueren que posarien en marxa (vots vots i vots, l'unic que els interessa) i que obviament continua sense estar acabada.
Cap aula d'estudi (fa uns anys et donaven l'opcio de pujar dalt, fins les deu de la nit, ara res).
Cap horari especial per examens. (inclus ni horari, per que esta tancada)
Ordinadors insuficients.
Funcionaris i funcionaries als que fa por dirigir-se (mai saps com te contestaràn) i que a les 8 i quart ja estan pegant veus per a que pires i acabar quan abans millor.
Taules insuficients, llibres amuntonats per tots els llocs (clasificacions tan lógiques com posar els llibres de PSICOLOGIA al costat de els llibres de MAGIA i BRUIXERIES com comparant-los) , sales compartides per a xiquets i majors, ni una maquineta per a comprar una cocacola (està al 3er pis)

AH! i el millor, heu probat a donar-vos d'alta a la biblioteca? Crec que son tres euros el que demanen, no? i has d'anar a l'ajuntament a registre d'entrada i tot, un FEMER, be pues, en nostra localitat veina d' ALGEMESI, vas a la biblioteca, amb el teu DNI, una foto i.... voilà! tens carnet gratuit, una biblioteca que res te que vore amb la nostra (ojala es pareguera en algo) i damunt! un carnet que serveix per a totes les biblioteques de la comunitat. aixo vaig fer jo, ni un duro mes per als lladres estos!!! per a que despres et tracten com un mindundi.

Vergonya de politics. Vergonya la gent que els vota. I no parle de la universitat CATOLICA que tenim, per que m'encenc.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal