Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
martes, 22 de noviembre de 2011
Clic en la foto para ampliar

Carles Aranda, Diego Gómez i Joan Baldoví
Ver imágenes de esta noticia
1

 La coalició Compromís estarà representada a Madrid per Joan Baldoví

“Per primera vegada i des de la Segona República, un ciutadà de les Riberes exercirà de diputat a Madrid”


 

El diumenge per la nit quan començava a ploure de forma persistent a la nostra ciutat d’Alzira i a la comarca de la Ribera, acabava una jornada electoral llarga i històrica. A hores d’ara tothom sap o coneix els resultats de les votacions i els mitjans de comunicació i els partits polítics han sabut donar suficients explicacions dels mateixos.

Sense rebaixar el triomf o la perduda de vots de les diferents opcions polítiques, cal destacar l’èxit de participació ciutadana. Des de primeres hores del matí les taules van rebre un riu de gent que volia exercir el seu dret, que volia fer explícit el valor democràtic de la seua participació electoral. Cal agrair també als membres de les taules, als interventors i interventores dels partits, als representants de l’administració, a les forces de seguretat i molta gent anònima, la seua dedicació. Sense dubtes el triomf del diumenge és el triomf d’aquesta jove democràcia nostra, que poc a poc anem construint i que tal vegada caldrà anar modificant.

La coalició Compromís per Alzira, vol sumar-se a aquest agraïment i felicitar als ciutadans i ciutadanes de la nostra ciutat per la seua exemplar participació i per les recolzament a la nostra candidatura de Compromís - Equo. Els prop de 2.000 vots d’Alzira han sumat per a fer efectiu un resultat històric per al nacionalisme progressista valencià. Per primera vegada i des de la Segona República, un ciutadà de les Riberes exercirà de diputat a Madrid, representant els interessos dels valencians i valencianes i de tots els riberencs i riberenques. Joan Baldoví estarà a Madrid.

També, com no, felicitar als partits polítics que han tret representació parlamentaria a les Corts estatals per la nostra circumscripció electoral: Partit Popular, Partit Socialista, Esquerra Unida i Unió, Progrés i Democràcia. A tots ells el millor dels viatges amb l’honestedat, dedicació i transparència que requereix el treball polític. Els nostres ciutadans i ciutadanes, la nostra comarca i el nostre país, en aquest moments necessiten gent agosarada i amb ganes de tirar endavant aquest carro que es troba enmig de la costera i en aquesta partida a Joan Baldoví el tindrem davant estirant i sempre a la nostra disponibilitat.

Porta uns dies plovent insistentment sobre Alzira i sobre la Ribera. Ara farem saó, que ofegue la sequera, i entre les canyes del camí rebrotaran noves idees, com llances al vent reconduirem la situació. Amb Compromís a Madrid, farem saó.

Diego Gómez

Regidor de Compromís per Alzira


 

 

.-000019
 
 
 
 
 

 
                           
.-000115                                                                                      .-000118
                            
                      .-000119                                                                                                            -000120

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

maicky - 22/11/2011
Para Navidad, nada más llegar Rajoy a Moncloa, se prepara un rescate de España. En ello se trabaja ahora incesantemente en Moncloa, Génova y Bruselas y se hará público con la presentación de los PGE 2012. Se instrumentará a través de una línea de crédito, concertada con el FMI, BCE y la CE, de alrrededor de 300.000 millones para evitar a los mercados de deuda y ayudar a la banca a superar el agujero inmobiliario. Hará falta intervenir algunos bancos. El plan, a cambio, incluye el despido de 300.000 trabajadores públicos, subida del tipo general del IVA al 21%, subida de impuestos especiales, subida de uno o dos puntos de la tarifa estatal del IRPF, recorte drástico del subsidio de desempleo y recorte del 5% de las pensiones y de 10% de los salarios públicos. Probablemente,durante el proceso de intervención bancaria, se decretaría un corralito temporal. Por cierto, el Ministro de Economía, según las mismas fuentes, será González Páramo, actual BCE. El rescate lo habrá pedido Rajoy, como futuro presidente a Merkl y Sarkozy, cuenta con el compromiso de la UE y FMI y estaría decidido desde después de este verano pasado. Ayer se reiteró el compromiso en la conversación que mantuvieron Rajoy y Merkel.
viejo - 22/11/2011
Que yo sepa Jordi Blasco era de Alzira y diputado en Madrid, ahora bien de estos ignorantes de Compromis cualquier cosa es posible
Vell - 22/11/2011
Viejo com sempre clavant la pateta si et mossegares la llengua t'enverinaries com tots els teus dretans.. per què et delates cada dos per tres... amb els teus arguments de "viejo" i caducats.. el progrés ha aplegat! li pese a qi li pese!! ENHORABONA COMPROMÍS..!
Cuenca - 22/11/2011
Vamos a ver maicky, a contar cuentos de terror te vas al programa de cuatro "cuarto milenio" o escribes un libro como el de nostradamus, pareces raphel con su bola de cristal que nos avisa del fin del mundo,
P.D. - 22/11/2011
No olviden el respaldo de el 15 M que ha sido la razón, creo que de muchos para dar apoyo a esta formación.
Que la representación sea de un solo indignado no implica que no haya valido la pena, y que si cumple con las espectativas depositadas, en futuras elecciones los votantes se multipliquen.
De UDs depende. Si no olvidan a los que han dado su apoyo, posiblemente aumente en próximos comicios.
Si por el contrario, olvidan o defraudan, como ya han hecho algunos de sus concejales en Alzira, apoyando los planes modificados de la Barraca, la gente dejaremos de confiar en Ustedes.
A partir de hoy estan bajo la lupa de la ciudadanía, no se esperan milagros sino coherencia con los principios y necesidades de los que han confiado y que se han comprometido.
Mucho del voto absentista podrá en el futuro reconsiderar su postura, salvo que sea traicionado.
Batiste Ceba - 22/11/2011
Viejo es refereix al primer diputat nacionalista des de la Segona República, serem uns ignorants però almenys sabem llegir!!!
Rafa - 22/11/2011
i por nombrar a altre si vols a Chiquillo i a la de vicepresidenta de govern del PSOE, pero una cosa es ser i l´altra exercir com a tal. Per primera volta anem a estar representats amb veu i no per mans de madera.
paco - 22/11/2011
Personalment m'interessa més el que vaja a defendre que d'on siga. Si és Valencià i defensa el mateix que el tal Jordi que diu Viejo doncs em dona igual que vaja que que torne. Altres valencians també aniran i defendran els interessos de la classe treballadora, com Ricardo Sixto, per si a algú l'interessa és de Burjassot.
Felipe - 22/11/2011
viejo, toda la vida votando y nunca me he enterado como ahora que voy a tener un diputado en Madrid que va a defender las cosas nuestras. Si estos de Compromís lo hacen bien y trabajan por los de aqui, vamos a tener diputados de Compromís para muchos años.
PePito - 22/11/2011
segons han dit Rajoy ja va telefonar a la Merkel per a posar-se a les seues ordens, en menys de 2 anys els del PP afonen lo poc que queda de bo en Espanya. Ens van a vendre per quatre cèntims com han fet a València, i jo pensava el diumenge de que s´alegraven els votants del PP, si amb molta sort sols van a donar-los uns grams de vaselina per a que passe millor.
JUAN - 22/11/2011
Reitero mi enhorabuena a Compromís. Por fin en España sabrán que la Comunidad Valenciana también existe, de la misma manera que Catalunya, Euskadi y Galicia . Que los valencianos aun no hemos desaparecido del mapa.
Mi felicitación al señor Joan Baldoví, que en cuatro años ha hacho de Sueca la verdadera capital de la comarca de la Ribera y ahora tiene la oportunidad de hacer lo mismo por nuestro País.
Victoria - 22/11/2011
Paco, lo que pasa es que Sixto es hombre de partido y de obediencia estatal, y aqui estamos hablando de un diputado que solo se deba a sus votantes y no a un partido. En el caso de Baldovi no hay conflicto de intereses entre defender a sus votantes y a su partido. Así y todo, le damos un voto de confianza a Sixto y esperamos que recuerde que sus votantes además de ser de izquierdas son valencianos, no como hacen los diputados del PP y el PSOE. Sera muy digno el dia que vote en contra de sus compañeros de partido y a favor de quienes le han votado, si se da el caso.
derronyador - 23/11/2011
Després de 30 anys de democràcia i eleccions, en que han passat pel Congrés diputats de PP, PSOE, I.U, UV, ETC. És la primera vegada que la premsa anomena i reanomena a un diputat per ser nacionalista valencià. Per algo sera .
viejo - 23/11/2011
Hay que ser un verdadero lameculos para defender la ignorancia del articulista, ahora bien, si el tal Gomez es el que expende los carnets de valencianía, es el que determina quién es valenciano o quién no lo es, o el que nos otorga los diferentes grados de valencianía a cada uno de nosotros, esperaré a que me ponga la nota para saber si estoy en el pelotón de los menos valencianos.
Por lo visto un tal "vell" y un tal "Batiste Ceba", se han convertido en los traductores oficiales de los pensamientos del lider, son las pitonisas que interpretan los sueños del frustrado diputado
¡Hay que ver como baja el nivel!
Vicente - 23/11/2011
Yo me alegro por Compromis, no me considero nacionalista, ni siquiera soy valenciano parlante, pero me siento valenciano como el que mas y lo que me ha hecho votar a Compromis en Mayo y ahora tiene nombres y apellidos (Monica Oltra), es la unica politica con quien me siento identificado a dia de hoy, lastima que no sea ella la que nos vaya a representar en el congreso para apretarles bien las tuercas a mas de uno. Solo espero que el resto de su partido tengan sus mismos ideales y pasion.
Paco - 23/11/2011
Victoria, unes preguntes: 1ª perquè dius que Ricardo és un home de partit? 2ª a cas Baldoví no ho és? 3ª perquè s'ha de donar la circumstància de què el companys de Ricardo estiguen en contra dels que l'han votat? EUPV s'ha presentat a les eleccions amb un programa electoral i no em cap el més xicotet dubte de que Ricardo el defendrà per damunt de tot. Supose que els que l'han votat ho han fet perquè coneixen les propostes que s'han presentat en eixe programa, si no totes almenys les més rellevants. Per la qual cosa pots estar ben tranquil o tranquila per eixa banda. I per acabar dir-te que EUPV no és cap partit polític i en els seus estatuts ho manifesta, EUPV és un Moviment Polític i Social, que en diferència dels partits polítics tradicionals es composa per diferents partits i corrents de diferents tendències, això sí, en un projecte comú. D'ací que alguns afiliats tingam doble afiliació i altres simplement una. Ser valencià i prou en política, almenys per a mi, no significa res. Jo vull saber que és el que es defèn i per a qui i perquè. Sóc valencià i per això no defense els interessos de TOTS els valencians, sinó els de la classe treballadora. Els interessos dels banquers valencians no són els meus ni els de la majoria, per posar un exemple.
Alzirenybarraquer - 23/11/2011
Jo vaig votar a Equo, en coaliciò amb Compromìs , i com jo pense que molta gent,. En l'article s'anomenat la dedicaciò , honestitat i Transparencia i pense que d'honestitat i trànsparencia no podeu fer molta "gala" desde Compromìs, ja que aneu de progressisites i ecologistes, ara bè. El Sr. Aranda demana en el seu dia en un pleno l'exclusiò de persones de unes votacions per que tenien interessos (viuen alli) en el terme hon afectava la votaciò (La Barraca D'Aigues Vives), a mès mentres estes persones o el partit al que estan vinculades (PSI) estavem en l'ajuntament de La Barraca, ereu els mès ecologistes del mòn mundial, 4 anys es tira una pancarta dalt la finca del super i altra en una valla pasant el monestir de "Salvem Aigues VIves", es repartiren "panfletos", es ferem camisetes, banderoles per als balcons,etc. Tot desde el Bloc o Compromìs com vullga ho dir-ho, estos desaparegeren en quant entra el PP a l'ajuntament (casualitats de la vida ), en esta epoca ( la del PP )s'han tallat milers de pins en les distintes urbanitzacions (pegeu una volteta per Sta Marina) , s'ha inagurat un camp de golf , s'ha foradat la serra de le agulles per a un trasvassament............... Che tù i ni una pancarta !!!, . En Callosa D'ensarrià Compromìs ha donat suport a un mega PAI amb hotel de luxe i camps de golf incluits. Jo tinc un altre concepte de Progresisme i Ecologisme, per això he votat a Equo, ara bè ja que estu ahi, si vos demanaria això que pregoneu, sobre tot honestitat i transparencia, i que no ens trate ho com a idiotes, que ja es conegem tots. El que mès m'agrada de tot es haber clavat el cap a Madrid , vorem de que aprofita....
SOL - 23/11/2011
M'agradaria que algú em diguera qui va ser el riberenc que en la república va representar els interessos de tots els valencians i valencianes i de tots els riberencs i riberenques, al qual fa referència l'article i no nomena el seu nom.
Tixoreta - 24/11/2011
SOL, Jo te contestaré amb unes frases tretes de la premsa pronunciades pel Baldo.

Según Joan Baldoví, "ahora debemos trabajar mucho para explicar nuestro programa y nuestro proyecto a los valencianos" porque, tal y como ha asegurado, "nos encontramos en una perspectiva histórica de poder tener un diputado valencianista comprometido con el País Valencià en esta etapa de la democracia, como ya tuvimos a Vicent Marco Miranda en la II República, elegido diputado por el Frente Popular y en representación de Esquerra Valenciana".

Es tracta doncs de Vicent Marco Miranda, que pots veure la seua biografía en el enllaç a la wiki siguent: http://es.wikipedia.org/wiki/Vicente_Marco_Miranda

Com podràs observar ni era riberenc del xuquer, sino del Palancia ni era nacionalista valencianisa, doncs se va integrar en la Esquerra Republicana de Catalunya.

I és que als del Bloc (Compromís) els perd la llengua, la procacitat i sels veu la vena catalanista que no han abandonat.

Salutacions
jo - 24/11/2011
aiiiiiiii que envejaaa que tenen alguns!!! amunt compromis!!!allá on aneu farem que parlar i desfensarem la nostra terra!!!en lo xicotets que som i mireu si donem que parlar!!anim amicsss açò cada vegada anirà a mésss!!!!! i si donem que parlar será perque alguns comencen a tremolar!!!!!pk saben que estem cada vegada més forts i més units!!! si tenen tanta por será per alguna cossa perque les nostres idees son fermes i plurals!!!i sobretot del poble!!!
Pere Peres - 24/11/2011
Sembla que s'embolica la troca. Vicent Marco no era de l'Alt Palància sinó de La Plana Alta i fou diputat pel partit Esquerra Valenciana que s'integraria dins del Front d'Esquerres , Baldoví és el segon diputat suecà d'aquesta segona restauració bobònica ja que el seu veí Francesc de Paula Burguera ho fou de les corts constituïens de 1977 pel Partit Demòcrata Liberal del País Valencià del qui fou membre fundador. Si anem més enrere trobarem també a Sueca la figura d'un altre diputat: Francisco ´Peris Mencheta membre del Partido Conservador, -aquest personatge donaria per parlar-ne un feix- . Ja ho diuen allà "Sueca bressol de fenòmens"
un preguntat - 24/11/2011
Pere Peres:
segona restauració bobònica?
aixó serà el que vullgueu vosaltres!
Rafa - 25/11/2011
en 30 anys de diputats al congrés, alguns de la Ribera i molts de València es la primera volta que em sent representat. Es la primera volta que se que Alzira, la Ribera, el Xuquer, la defensa seriosa de la taronja i la nostra industria va tindre nom i presencia. Respecte les opinions de tots i de que alguns vos sentiu representats en altres opcions polítiques, però si hi ha 125000 valencians que pensem que per primera volta ens va a representar algú. sols un poc de respecte.
Tixoreta - 25/11/2011
Pere Peres. Jo no he dit que Vicent Marco fos de l'alta palancia. Jo el que vaig voler dir que no era riberenc del xuquer i vaig dir del palancia per que està prou mes aprop de la seua localitat de naixença igual que podría haver dit el mijares. Per altra banda les altres teues manifestacions no fan sino confirmar el que jo he dit abans. Ni era riberenc ni se va comportar com nacionalista valencia en unir-se amb altres partits d'esquerra.
Però després de sentir al Baldo hui a Ribera TV dir que està volguen fer un grup mixte 'amanoset', que pugues estar composat per els canaris o g-bai, me pareix que el seu destí a MAdrit serà mes o menys el mateix que el de Vicent MArco. Abur
valencià d'apeu. - 25/11/2011
Mira, si reconéixer i acceptar que el valencià i el català son el mateix idioma, tal i com diuen totes les universitatas del món, tots el trubunals de justícia, "La Academia de la Lengua Española", i la Academia Valenciana de la Llengua, és de ser catalanista, jo també soc catalanista. I a molta honra.
viejo - 25/11/2011
Esto son ganas de marear la perdiz, el asunto es mucho más simple, el Sr. Gomez hace unas declaraciones y mete la pata, lo normal y caballeroso es salir en el mismo medio donde se ha equivocado,reconocer su error y pedir disculpas.
Pero como tenemos unos políticos endiosados ajenos a todo lo que les rodea, mandan a sus "lleponets" a defender lo indefendible, ha mostrar ridículas interpretaciones sobre los posibles pensamientos de Gomez, a tontos útiles dispuestos al ridículo con tal de que su jefe de filas siga en su limbo particular.
Que si Vicente Marco,que si Burguera, tonterias de "mandaos" , el chico ha dicho " Por primera vez desde la II República un ciudadano de "les riberes" ejercera de diputado en Madrid representando los intereses de los valencianos y valencianas......." y lo que ha dicho es falso.
Mientras los ciudadanos seguiremos esperando sus disculpas.
Pere Peres - 25/11/2011
"ni era riberenc del xuquer, sino del Palancia" i tot seguit "Jo no he dit que Vicent Marco fos de l'alta palancia" Tixoreta, açò què és, un acudit? en acabant i per acabar-ho d'adobar et fas la pitxa un lio amb la toponímia i la geogràfia, sembla que tens el coeficient intelectual d'un calamars, deus d'èsser votant del PP o d'UpiD perque si no no m'ho explique.
un preguntat, tot i que em fas el preguntant usant la segona persona del plural et contestaré jo tot sol: La societat civil espanyola ha expulsat el bobons dues vegades del territori espanyol, la primera vegada tornaren de la mà del general Arsenio Martínez Campos en fer un colp d'estat contra la I República i la segona de la mà del general Francisco Franco també 40 anys després de fer un colp contra la II República i després de fer-li el llit exterminat sistemàticament la disidència anarquista no fos cas que li eixira un rebrot de Mateo Morral. És això el que volem nosaltres?
Quin nivell hi ha pel cau de raboses!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal