Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.858 Fotografías: 108.844 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
domingo, 9 de octubre de 2011
Clic en la foto para ampliar

Fira Gastronòmica l’Alcúdia - Foto RTVV
Ver imágenes de esta noticia
1

 Noticias de la Ribera
L'Alcúdia, immersa en la Fira Gastronòmica

La Moixeranga envaeix l'Alcúdia - Els forners d'Alberic reparteixen 1.400 racions de mona i xocolata - Fallo cable pudo causar accidente en el que murió la topógrafa de Algemesí - Síndic afea la negativa de Sueca a dar sus cuentas - Ajuntament Sueca contracta una persona per 21 dies “per a que puga cobrar l'atur” - Noticias de Alberic, Algemesí, Almussafes, Cullera, l’Alcúdia, Sollana y Sueca


 

L’Alcúdia

L'Alcúdia, immersa en la Fira Gastronòmica

A l'Alcúdia estan immersos en una de les fires gastronòmiques més importants i pionera de la Comunitat Valenciana. Una de les novetats, per exemple, e ls bunyols, un dolç genuïnament valencià que ara també el fan de caqui. Llegir notícia i veure video.

 
 
L’Alcúdia

La Moixeranga envaeix l'Alcúdia

La Moixeranga ha sonat esta la vesprada d'este dissabte a l'Alcúdia, i els Negrets han construït un castellet, amb la col·laboració dels Castellers de Sants, de Barcelona. S'ha fet en el marc de la Fira Gastronòmica de la ciutat. La meitat dels seixanta membres del Negrets estaven presents, i també han ajudat els de Sants, que amb més de cent persones han alçat un cinc de tres. Llegir notícia i veure video.

 
 
Alberic

Els forners d'Alberic reparteixen 1.400 racions de mona i xocolata

Els forners d'Alberic tenen un detall bonic amb els seus veïns tots els 8 d'octubre. Han repartit 1.400 racions de mona i xocolata durant la vespra de la festa dels valencians. Llegir notícia i veure video.

 
 
Cullera

III Jornada Gastronómica Marinera Ciudad de Cullera 2011

La gastronomía local más autentica y la tradición pesquera de Cullera se unen un año más para celebrar, la III Jornada Gastronómica Marinera. Un evento anual que se consolida gracias al éxito de participación de las jornadas anteriores y que pretende exaltar lo mejor de la gastronomía cullerense en un escenario privilegiado, el río Júcar. Más información.

 
 
Sueca

El Síndic afea la negativa de Sueca a dar sus cuentas

El Síndic de Comptes, Rafael Vicente Queralt, es partidario de que los municipios que no rindan sus cuentas no participen de las subvenciones públicas. Al cierre del informe de fiscalización de la cuenta general, fueron 35 los Ayuntamientos de la Comunitat los que no presentaron su estado financiero.

De todos los municipios que no atendieron la petición de la Sindicatura destacaron tres por superar los 20.000 habitantes: Torrent, Sueca y Xirivella. Llama la atención la posición de Torrent, que es una de las grandes ciudades de la Comunitat Valenciana y que no ha entregado la documentación requerida por el órgano fiscalizador. Leer noticia completa en Las Provincias.

 
 
Sueca

Sueca organitza una Campanya d’Educació Ambiental per als escolars

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sueca ha posat en marxa una Campanya d’Educació Ambiental que es va iniciar ahir i finalitzarà el pròxim 18 d’octubre. Durant estos dies, els alumnes d’educació primària de tots els col·legis de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes (al voltant de 1.600 xiquets i xiquetes) aprendran, entre altres qüestions, a respectar el medi ambient fomentant el reciclatge.

“Entre els objectius principals d’esta campanya, trobem: la consolidació de les activitats d’educació ambiental que reben en els col·legis, ajudant al mateix temps als centres a què les integren de manera quotidiana en la seua activitat diària; l’augment de la sensibilització dels alumnes sobre les conseqüències que tenen els nostres hàbits diaris en l’entorn; o la introducció dels menors en la problemàtica ambiental que generen els residus urbans, incentivant-los a consumir d’una manera més responsable”, ha assenyalat la regidora de Medi Ambient, Manuela Egea. Més informació.

 
 
Sueca

L'Ajuntament de Sueca contracta una persona per 21 dies “per a que puga cobrar l'atur”

L'Ajuntament de Sueca ha contractat una persona per a  vint-i-un dies “per a que puga cobrar l'atur” segons manifestà ahir públicament el primer Tinent d'Alcalde Joan Baldoví en el Ple Ordinari d'octubre. Així de clar s'expressà el portaveu del Bloc i regidor de Personal i Acció Social. També va matissar que la persona necessitava cotitzar eixos dies per a poder-se per a eixa prestació. Llegir notícia completa en riberabaixa.info.

 
 
Algemesí

Un fallo en un cable pudo causar el accidente en el que murió la topógrafa de Algemesí

Un fallo en el cable de una cubeta de hormigón pudo causar el accidente en las obras de construcción de la presa de Castrovido en el que murieron cuatro trabajadores, entre ellos una topógrafa valenciana, y otros dos resultaron heridas graves, según las primeras inspecciones oculares efectuadas por representantes sindicales y equipos de emergencias.

Efectivos de la policía judicial y la inspección de trabajo continuaban ayer la investigación de los hechos para buscar las causas de este fallo que provocó que unas 20 toneladas de hormigón cayesen sobre los trabajadores de la empresa Fomento Construcciones y Contratas (FCC). Leer noticia completa en Levante-EMV.

 
 

Otras noticias de la Ribera

 Algemesí - Jiménez, triunfador en Algemesí

Almussafes - Tomás Peris presenta l'últim volum de la sèrie Història de la Ribera

Cullera - Restaurante L'Illa consigue cuatro premios en concursos gastronómicos en 2011

Sollana - Actes festivitat 9 d’Octubre

Sueca - La seu de la policia rural de Sueca conta ja amb subministrament elèctric

Sueca - Actes del 9 d'octubre programats per l'Ajuntament de Sueca

 
 
 

Sueca a colp de rima

Els cognoms

 

 


 

                           
.-000062                                                                                              .-000068
                          
 .-000074                                                                                                                         .-000076
                           
 .-000090                                                                                              .-000111
                           
.-000115                                                                                      .-000 118
                            

.-000119                                                                              .-000120


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal