Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
martes, 27 de mayo de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’equip directiu del Grup Bromera es consolida per a créixer

Gonçal López-Pampló és el nou director literari del grup editorial



L’equip directiu de Bromera es reforça amb la incorporació de Gonçal López-Pamplócom a director literari.

Aquest nou impuls per al grupcomença amb una aposta important, la publicació al setembre de la novel·la de Pierre Lemaitre guanyadora del Premi Goncourt, Ens veurem allà dalt. A més, un altre repte imminent que s’afronta des de la direcció literària és reforçarla col·lecció «Els Nostres Autors»amb la incorporació d’alguns clàssics imprescindibles.

D’aquesta manera, l’editorJosep Gregoriencapçala el grup editorial amb un equip directiu format per Bernat Bataller com a director comercial,Josep Gregori Soler com a director de nous projectes, Gonçal López-Pampló com a director literari iMaria Viu com a directoradel departament didàctic.

Tot i la seua joventut, el nou responsable literari de Bromera té un currículum sòlid i compta amb experiència reconeguda tant en l’àmbit literari com en l’acadèmic.Gonçal López-Pampló Rius (València, 1982) és llicenciat en Filologia Catalana per la Universitat de València i llicenciat en Filologia Anglesa per la UNED. A més, té el títol de Màster en Educació i TIC per la Universitat Oberta de Catalunya.

Des de 2007 imparteix classes a la Universitat de València. Ha centrat la seua tasca de recerca en l’àmbit de la literatura contemporània, amb un interés especial per l’assaig com a gènere literari i per l’obra de Carles Salvador. Al voltant d’aquests dos eixos, ha publicat més de quinze capítols de llibres i articles d’investigació en revistes especialitzades. Des de 2008 col·labora periòdicament amb revistes com Saó, Futura, Caràcters i L’Illa.

Fins a la seua incorporació a Bromera, Gonçal López-Pampló ha exercit com a assessor lingüístici editor per a diferents editorials i institucions. A més, ha estat membre de diversos jurats literaris i ha impartit nombrosos cursos i tallers.Ara assumeix reptes i il·lusions compartits per tot el Grup Bromera, en un temps incert però ple de possibilitats de futur.

Bromera

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 

 
               
.-000025                                                      .-000143




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal