Martes, 14 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.248 Año: 18 Noticias: 46.031 Fotografías: 109.032 Comentarios de usuarios: 125.647
EL SEIS DOBLE
martes, 20 de mayo de 2014
Clic en la foto para ampliar

"El servei urbà ha deixat de ser gratuït per a col•lectius necessitats"
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira lamenta que l’equip de govern del PP només legisle per a les concessionàries de serveis privatitzats

“Durant els anys de govern del PP s’ha acabat de privatitzar pràcticament quasi tots els serveis públics”


  

EU-Alzira lamenta que l’equip de govern de la sra Bastidas només legisle i beneficie les concessionàries dels serveis privatitzats. Per a Ivan Martínez, portaveu local d’EU-Alzira: “la recent sentència que dóna la raó als treballadors del servei urbà d’autobús, a més d’altres mesures preses pel govern local, demostren que el PP només beneficia les empreses adjudicatàries de les privatitzacions”.

Segons el regidor d’EU-Alzira: “durant els anys de govern del PP s’ha acabat de privatitzar pràcticament quasi tots els serveis públics, amb condicions favorables per a les empreses beneficiàries que a la llarga han sigut a costa dels sous dels treballadors i del servei a la ciutadania. I això ho acabem pagant entre totes i tots”.

Des d’EU recordem com en el servei urbà ha deixat de ser gratuït per a col•lectius necessitats (estudiants o aturats sense ingressos i jubilats amb pensions mínimes); en canvi, es va privatitzar el servei amb unes condicions òptimes per a les empreses, pas-sant fins i tot de la mateixa cooperativa de treballadores i treballadors que eren municipals.

Per a EU, això ho hem comprovat en com s’han modificat en els últims anys els con-tractes per a la prestació de l’arreplegada i neteja del fem amb FCC (a costa de dismi-nuir els serveis prestats), la negociació de la pròrroga de l’ORA (amb una quantitat fixa mínima sense atendre la recaptació real), el servei de jardins (a costa de borses públiques de treball) o també amb la política impositiva (grans descomptes per a grans empreses), etc.

Per a Ivan Martínez (EU-Alzira): “des d’EU continuarem reclamant el retorn a allò pú-blic del que no deuria haver eixit d’allò públic. Amb el que costa l’IVA o amb el marge de beneficis de les empreses privades amb recursos públics, es podrien haver creat més borses de treball per a un servei de més qualitat”.

EU-Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s. 


 

              

.-000144                                                                    .-000131

               

        .-000166                                                .-000273

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Mascarell Mex - 20/05/2014
Apurate Bastidas privatiza la Semana Santa, antes de que los corran...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal