Viernes, 26 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.230 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
lunes, 31 de marzo de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Un cap de setmana molt actiu a la comissió de la falla Plaça del Forn d’Alzira

Alberto Yago serà el nou president de la comissió i anirà acompanyat de Estefanía Cárcel com a fallera major



El darrer divendres 28 de mars juntament amb el tancament del exercici 2014, els membres de la comissió, debatien la necessitat d’un canvi de direcció. El tresorer, a la fi de la seua exposició de contes, manifestava que el canvi depenia de fer “coses diferents”. Per això, Toni Soler, proposava, com a abanderat del canvi, a Alberto Yago Canet, qui, amb molt il.lusió, acceptava el càrrec de President de la Comissió.

Alberto aportarà a la comissió eixa frescor i energia que tothom necessita i que fou molt valorada pels forners. Alberto comentava després de la seua elecció que “treballarà dur per una falla que s’entrega al 100% i on s’ha sentit molt arrupit des de el primer dia”.

Però el divendres també es va donar a conéixer qui acompanyarà a Alberto en esta aventura com a màxima representant de la Plaça del Forn. Estefanía Cárcel Esteban serà la Fallera Major per a l’exercisi 2015. Esta Jove Psicòloga rebia molt emocionada la proposta de part del nou President i prometia a tota la comissió donar “tot de la seua part” per a que tothom estigués orgullós d’ella.

Així es tancava una reunió molt animada en la que l’alegria per la bona gestió de la directiva anterior donava pas a la confiança en les noves generacions. Però el cap de setmana va donar molt més de si. Així, el diumenge 30 de mars, un grup reduït de membres de la comissió encapçalat per Alberto i Estefanía es reunia en casa de Elena Martínez Moreno per a propasar-li, juntament amb el seu marit Toni Soler, que els acompanyaren durant l’any que ara comença com a Cassolera 2015. Elena, fallera de raça i tradició i membre de la comissió des de fa molts anys aceptà el càrrec gustosament apoiada pel seu marit. Ambdós comentaven “hem rebut una animada representació de la falla a toc de dolçaina i tabalet, no ens podíem negar. A més, sabem que comptem amb tota la comissió per a gaudir d’un any inolvidable. Una forta abraçada per a tots i moltes gràcies”.

Falla Plaça del Forn

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 
              

 .-000210                                                              .-000132

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Mayte - 31/03/2014
Enhorabona Estefania!
torro-paketorro - 03/04/2014
enhorabona albert, seràs un gran president
MUCHACHO - 04/04/2014
pareix que plaça del forn va a competir en especial, algo que dir president?

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal