Jueves, 16 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.250 Año: 18 Noticias: 46.052 Fotografías: 109.053 Comentarios de usuarios: 125.652
EL SEIS DOBLE
domingo, 16 de marzo de 2014
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Falla Plaça Malva i el grup Suc de Teatre "La Tarumba" participaran en un "desembarcament pirata"

L’acte partirà hui diumenge des de la porta del casal; recorrerà el centre de la ciutat i finalitzarà en la Plaça Malva


 

La Falla Plaça Malva i el grup “Suc de teatre La Tarumba” participaran este pròxim diumenge en una cavalcada conjunta d’animació i festa que hem volgut anomenar “desembarcament pirata”. L’acte partirà a les 18:00 hores des de la porta del casal de la falla situat en el carrer O’Donnell per a recórrer el següent itinerari: Reis Catòlics, Hort dels Frares, Plaça Major, Correus, Avinguda Sants Patrons, Plaça Societat Musical, Hort de Torrremocha, Plaça de Dolç i finalitzarà en la mateixa Plaça Malva davant dels dos monuments fallers que enguany abasten la temàtica pirata. 

El grup “Suc de teatre La Tarumba” i la falla Plaça Malva realitzaran al llarg de tot el recorregut una escenografia acompanyada per una música, balls i un gran vaixell pirata que li donara ambientació adequada a l’acte.

 
Associació Cultural La Tarumba

Va sorgir a principis dels huitanta i, des de llavors, les seues activitats s'han anat creixent i refermant al llarg del temps. En un primer moment, exclusivament en la producció teatral amateur però amb el trancorrer del temps s'han anat sumant diferents iniciatives i consolidant-se un equip de producció i gestió capaç d'abordar projectes importants. En estos quasi trenta anys, les seues activitats han merescut importants guardons. El més important, el Premi Micalet de les Arts Escèniques 2001, atorgat per la Generalitat Valenciana. Però la Federació de Teatre Amateur de la Comunitat Valenciana també ha concedit dos premis ‘Taules’ pel seu dinamisme teatral. A això cal unir els més de trenta premis aconseguits pels muntatges teatrals durant estos anys. També participa en col·laboració amb escoles, instituts i associacions de la nostra ciutat, organitza la Mostra de Teatre Amateur, tallers de teatre per a adults, animació performance i tallers per a adolescents.

Falla Plaça Malva

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 


 

.-000019
 
 
 


                          
.-000260                                                                                                                    .-000168

                           
 .-000181                                                                                                      .-000135

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
FiestasFallas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Pere Peres - 13/03/2014
Potser amb aquesta iniciativa encara podrem gaudir d'un espectacle lúdic, amé i plaent a la vista enlloc de l'esperpent que, des de la JLF, ens abobaren en la Cavalcada del Ninot.
Creuem els dits.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal