Domingo, 5 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.239 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.620
EL SEIS DOBLE
viernes, 20 de diciembre de 2013
Clic en la foto para ampliar

Foto d'arxiu
Ver imágenes de esta noticia
1

 EU-Alzira evidencia que Bastidas només ha invertit un 7 % del que va prometre per al Pla Alzira Social per al 2013 d’un total de 400.000 euros

“S’ha traduït en una inversió en obres de 28.000 euros, només està a punt d’acabar-se una sola casa i s’han contractat 6 treballadors”


 

 .-000218

EU-Alzira denuncia que l’Ajuntament només ha invertit 28.000 euros dels 400.000 que la Sra. Alcaldessa va prometre el mes de gener passat per al seu projecte estrella d’enguany, el Pla Alzira Social de rehabilitació de vivendes. De fet, per a 2014 s’han pressupostat tan sols 50.000 euros.

Des d’EU-Alzira denunciem que en el primer any de vida del gran projecte de la Sra. Bastidas, en el que es va presentar literalment com una “Robin Hood” per a llevar-li als bancs per a donar-li-ho als pobres, s’ha traduït en una inversió en obres de 28.000 euros, que només està a punt d’acabar-se una sola casa i s’han contractat 6 treballadors. Recordem que la Sra. Alcaldessa va prometre 400.000 euros per al 2013 per a tota aquesta operació. I, de fet, per al 2014 la partida ha quedat tan sols en 50.000.

Per a Ivan Martínez (regidor d’EUPV-Alzira): “com hem denunciat des d’EU, no hi ha un pla com a tal al darrere. I ens temíem que, després de tota eixa propaganda, es quedara buit de contingut real. El temps torna a donar-nos la raó. No està sent una mesura que estiga beneficiant ni a moltes persones necessitades de vivenda ni molt menys un pla de xoc de treball. I recordem que 400.000 euros suposen quasi tot el que destina l’Ajuntament en programes d’ocupació propis”

Per a I. Martínez (EU-Alzira): “amb els 400.000 euros previstos es podia realment haver començat a fer-se un pla de vivenda a Alzira, que no en tenim, i posat en marxa una agència de lloguer social (hui per hui no hi ha ajudes per al lloguer). D’igual manera haver destinat la meitat del previst (200.000 per a expropiacions) per a posar en marxa el pla de regeneració del barri que proposaren els veïns (Pla Azahara) i haver destinat més recursos a programes de treball. Hem perdut un any i un altre tren, això sí, però amb molt de soroll mediàtic per part del PP.

EU-Alzira
 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.


 

En El Seis Doble Comarcal…

Ford Almussafes inicia mañana su parada de un mes y se prepara para la nueva producción

El presupuesto municipal de Algemesí para 2014 rebaja el IBI y congela tasas

Demà Carrera Solidària a Carcaixent a benefici del Banc d’Aliments

 
 
 
 
 
 
 


                          
 .-000228                                                                                                                                 .-000079
                           
.-000179                                                                                                                                           .-000065
                           
.-000261                                                                                                                          .-000100

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal