Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
jueves, 19 de diciembre de 2013
Clic en la foto para ampliar

Foto de archivo
Ver imágenes de esta noticia
1

 EUPV-Alzira denuncia que Bastidas gasta 16.000 euros en una sola jornada celebrant el Dia del Major

“És quasi tant com aporta el govern local al programa per a tot l’any de ‘Menjar a Casa’, que permet assistir de menjar a ancians necessitats d’ajuda”


 

 .-000218
.-000170

EUPV-Alzira denuncia que l’equip de govern ha destinat 16.000 euros per a pagar les despeses en la jornada que commemora el Dia del Major, el passat mes de setembre, que va incloure un dinar multitudinari i gratuït en una sala de banquets de la ciutat, per a més de 800 persones, i també la promoció d’aquesta celebració per part de la Sra. Alcaldessa.

Es dóna la circumstància que és quasi tant com aporta el govern local al programa per a tot l’any de ‘Menjar a Casa’, que permet assistir de menjar a ancians necessitats d’ajuda, si bé amb copagament per part de l’usuari.

EUPV-Alzira

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

 

 

En El Seis Doble Comarcal…

La N-332 entre Sueca y Favara es el tramo con más víctimas de las carreteras españolas

Sueca organitza la VII Cursa Nadalenca

La Generalitat entrega una vivienda en Alberic a una familia con escasos recursos

 

 

              

.-000144                                                                    .-000131




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ciudadano - 19/12/2013
De momento ya hemos invertido los alzireños 20 euros por cada voto para las proximas elecciones.
Benito - 19/12/2013
Yo del peperío me espero cualquier cosa, evidentemente ninguna buena pero, por favor, ¿por qué no enseñáis las facturas? Decir esto y no publicar las facturas es como decir que Bárcenas robaba sin presentar pruebas.
resbalon - 19/12/2013
Estais seguros que se gastaron esa cantidad para esa comida??? como han dicho antes, por favor ,enseñar el PAGO DE LOS 16.000 € ...que me parece que IU últimamente esta muy ligera en sus notas de premsa...
Cafre - 19/12/2013
Muy bien resbalon! Ya puedes ir a que te den tu premio de palmero al Ayto.
Pere Peres - 20/12/2013
La nota de premsa d'EUPV no va gens desencaminada i la xifra de 16.000 € es el resultant de multiplicar el nombre de comensals pel preu mitjà d'un menú d'una sala de banquets en día feiner. Amb açò dels menus hi ha per a tots els paladars i per a totes les butxaques. Per motius laborals sovint dine fora de casa i el preu que solc pagar ve a estar entre els 7 i els 9 €. Dins d'aquesta forqueta tan ajustada hi ha una sèrie de característiques comuns a totes les ofertes: taules amb mantels i estovalles de celulosa, vi sense etiquetar, i un primer i segon plat sense gaires floritures. Es busca oferir un servei ràpid i un preu competitu per tractar de fidelitzar la clientel·la dels polígons industrials.
La cosa canvia quanels plats es presenten sobre una taula parada amb de mantells i estovalles de tela, menú amb entrants, vi etiquetat i amb D.O. Una altra cosa, idó... El preu mitjà d'aquests servei pot rondar els 20 o 30 € depenent d'alguns factors que ara no em ve de gust anar primfilant, com per eixemple les ganes i/o la necessitat que l'empresari hostaler tinga de fidelitzar l'ajuntament.
Així les coses 800 comensals convidats per la Bastidas a 20 € cadascú ens donen els 16.000€ de l'ala apuntats per EUPV .
Ara bé: és lícit moralment desmbutxacar aquesta despera des de les arques de l'erari públic per acontentar els jubilats mentre que día rere día se'ls sega l'herba que trepitgen a base de retallades en els serveis que deurien de rebre de l'Estat després de tota una vida cotitzant? La pregunta és llarga--ho sé-- la resposta, per contra es ben curta: No. No es lícit i encara més: es moralment menyspreable aprofitar la consabuda i innata querència dels güelos a posar-se la gorra sense fer melindres a canvi d'arrapar uns manoll de vots.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal