Domingo, 19 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.253 Año: 18 Noticias: 46.060 Fotografías: 109.062 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
martes, 17 de diciembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

 Les pirateries i Peter Pan seran els protagonistes de la falla Plaça Malva d’Alzira en 2014

En un acte celebrat en el casal es presentaren els esbossos dels monuments


 

S’han presentat en el casal de la falla Plaça Malva els esbossos dels monuments que la nostra comissió plantarà este exercici. L’acte va ser conduit per José Manuel Rubio Albentosa i va comptar amb la presència, entre altres, de les falleres majors de la Malva, Lydia Medie Amargós i María José Lluch Bono; la totalitat dels huit presidents que formen la junta gestora i Daniel Giménez Bohigues; els artistes fallers Venancio Cimas i David Enguix; els escriptors Josep Antoni i Alba Fluixà, així com Vicent M.Pastor, fotògraf del periòdic Levante i, a més, la comissió fallera.

L’acte va estar encaminat a presentar totes les activitats culturals que la comissió tenim previst realitzar en el present exercici faller.

Les falleres majors de la Malva en companyia dels artistes van descobrir tant els esbossos com les maquetes dels monuments.

Venancio Cimas plantarà la falla gran i compta amb l’experiència d’haver realitzat falles de categoria especial a València; va explicar la seua proposta per a enguany que portarà per títol “Pirateries se’n fan tots els dies”, amb la participació en el disseny i composició de José Manuel Rubio i Miguel A. Martínez.

Així mateix, David Enguix, artista de Cullera, serà l’encarregat de confeccionar el monument infantil que portarà per títol “Els viatges de Peter Pan”, amb un guió realitzat per Josep Antoni Fluixà, escpritor i col·laborador cultural de la Malva. D’altra banda, Josep A. Fluixà, Manolo Rubio i Vicent Pastor són part principal de l’engranatge cultural del Tró d’Avis, el llibre de la falla, així com de la resta d’activitats culturals que la Malva té previst realitzar dins d’este exercici.

La comissió


.-000079

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal