Sábado, 4 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.238 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.619
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de abril de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Bromera celebra hui el Dia Internacional del Llibre amb noves propostes literàries

Bones lectures per als lectors més exigents


 

.-000025

La celebració del Dia Internacional del Llibre i la diada de Sant Jordi fan que la jornada del 23 d’abril siga molt especial per a Bromera.

Per això ens agradaria compartir-la amb tu a través de les millors propostes literàries. Les descobriràs en L’Illa 62, el nou número de la nostra revista, una invitació a endinsar-te en la primavera de bones lectures que hem preparat per als lectors més exigents.

En aquesta ocasió, la novel·la històrica és protagonista del dossier, amb propostes tan interessants com El retorn de Macbeth, de Francesc Puigpelat, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira. Però al llarg de les pàgines de L’Illa també trobaràs els nous llibres d’Erri De Luca, John Banville com a Benjamin Black, Josep Lozano, Jordi Sierra i Fabra, Andreu Martín, Vicent Enric Belda i Pasqual Alapont, entre altres.

Com sempre, l’educació és una de les apostes permanents de Bromera, i en aquest número donem veu als autors de Llibre del professor, un poemari que ret homenatge a l’ofici d’ensenyar, i La fórmula, un títol molt interessant per a encaminar els adolescents cap a la felicitat. A més, ressenyem el llibre amb què Gemma Lluch i Caterina Valriu ofereixen claus ben útils per a fer recomanacions de lectures, així com novetats literàries per a lectors de qualsevol edat, que són eines magnífiques per a fomentar la lectura entre infants i joves.

A banda de la revista, en el catàleg de novetats trobaràs la fitxa tècnica i una descripció breu de tots els nous títols, en els quals hem invertit tanta il·lusió i esforços tot l’equip que fem possible Bromera.

Des del gabinet de comunicació, en nom de tot l’equip de Bromera, et desitgem un 23 d’abril inoblidable, per descomptat, ple de bons llibres i amb les millors lectures!

 


               
        .-000103                                                            .-000186
 
 
 


                          
.-000176                                                                                                                        .-000032 

                           
     .-000170                                                                                                      .-000135

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLiteratura

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal