Sábado, 4 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.238 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.619
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de abril de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Ajuntament du a terme el projecte ‘Art, creativitat i creixement personal’

Finalitzarà el pròxim mes d’octubre


 

 a#lquilershopalzira20130226
 f#issribera1020130305

Des del mes d’octubre i fins a juny, a l’Escola d’Arts Plàstiques Municipal d’Alzira es du a terme un projecte experimental creat pel seu director, Lambert Miquel Penalba, amb la col·laboració de la Casa de la Cultura d’Alzira, destinat a la ciutadania alzirenya que està sent atesa en el Departament de Serveis Socials i la regidoria d’Acció Social. Este projecte s’anomena “Art, creativitat i creixement personal”. Els alumnes assisteixen un dia a la setmana durant 4 hores, en horari de matí.

El grup està format per deu persones que treballen amb molt d’esforç, il·lusió i constància, participants als diferents tallers dedicats a experimentar les tècniques bàsiques de representació de les formes, els espais, els volums i la composició.

Este programa experimental tracta d’activar la pròpia creativitat aprenent un llenguatge universal, el del dibuix i les diferents tècniques gràfiques de representació de formes lliures, que cadascú va evolucionant i personalitzant al llarg del curs.

Este taller, a més, té un component terapèutic perquè està inspirat en l’arteràpia. Cada un dels participants pot experimentar un augment de l’autoestima, un canvi i amplitud amb la percepció del món representat i figurat. També augmenta la llibertat d’expressió, la formació i afirmació de l’estil propi, tot per a una major consciència de la pròpia personalitat, superant límits i pors adquirides per a una major expansió creativa i d’iniciativa, que es poden aplicar al món de les relacions socials i laborals.

Un dels objectius més importants és el d’oferir un espai de confiança, de llibertat d’expressió, d’aprenentatge i valorització del llenguatge visual, tant a lectors del món exterior com del propi món interior però, principalment, al camp de les relacions, amb la consolidació del treball en grup i convivència a un col·lectiu de gent molt diferent i, per això, molt enriquidora.

Este curs finalitzarà al mateix temps que la resta dels cursos de l’Escola d’Art, amb una exposició col·lectiva dels treballs de tot l’alumnat. També es realitza una valoració dels resultats i beneficis per a cadascun dels alumnes, i es desitja una continuïtat i ampliació del programa per al pròxim curs.

 
Nota de prensa del departamento de Comunicación del Ayuntamiento de Alzira.
 
 
 
 
 
 
 


                          
 .-000123                                                                                                                                  .-000188
                          
 .-000149                                                                                                                                  .-000079
                           
.-000179                                                                                                                                           .-000065

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaArtes Plásticas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal