Sábado, 18 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.252 Año: 18 Noticias: 46.061 Fotografías: 109.063 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
jueves, 18 de abril de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4

 Compromís per Alzira denuncia que la potabilitzadora de La Garrofera no estarà finalitzada abans que acabe l’any

Gómez: “El Conseller Císcar va anunciar que les obres acabarien abans d’acabar l’any però, amb l’estat que es troben les obres, no serà així”



s#ierra20130211

En març de 2011, aleshores conseller de Medi Ambient, Juan Cotino, i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, van col·locar la primera pedra de la potabilitzadora a La Garrofera d’Alzira. En aquell moment el Sr. Cotino, en declaracions a la premsa, va anunciar que les obres començaven de seguida i amb elles s’acabaria amb un problema històric que tenia la Ribera. L’alcaldessa d’Alzira també assenyalava que eixa primera pedra significava donar una solució “històrica  per als nostres veïns”.

Fa un mes aproximadament, el vicepresident del Consell, José Císcar, garantitzava que la planta potabilitzadora que està construint-se a Alzira entrarà en funcionament abans d’acabar l’any. En aquell primer moment es parlava d’un termini d’execució de 18 mesos. Com es pot comptabilitzar, han passat més de dos anys, és a dir 25 mesos. Això sí que és històric.

I també serà històric el temps que tardarà en acabar-se, perquè els regidors de Compromís per Alzira, Diego Gómez, Adelaida Pau i Paco Gimeno, visitaren divendres passat l’estat de les obres i han constatat que, al ritme que van, segurament els terminis que diu el Conseller Císcar no es compliran. Segons Diego Gómez, portaveu del grup municipal Compromís per Alzira, “estem davant un nou incompliment de la Generalitat i ja són més de 20 anys que els alzirenys i alzirenyes conviuen amb els nitrats i ara, amb els pesticides”.

Compromís per Alzira considera que la instal·lació dels filtres de carbono actiu és una sol·lució immediata però el problema de l’aigua continuarà latent pels nitrats. Per això Diego Gómez insisteix, “exigim a la Generalitat Valenciana la finalització, de manera urgent i prioritària, de les conduccions d'aigua i la posada en funcionament de la Potabilitzadora de La Garrofera per tal de garantir el subministrament d’aigua potable de superfície de qualitat a Alzira”.   

Diego Gómez

Portaveu Compromís per Alzira

 

 
.-000019
 
 

 
                            
  .-000166                                            .-000143          .-000103                                        .-000186                                  


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

julian - 18/04/2013
No entiendo como entran en la obra sin llevar el casco obligatorio, su única preocupación es la cámara del Sr. Gomez y el "casco" del Guerrillero.

Si está terminada para finales de año, dimitirán estos tres personajes?
Martínez legionario - 18/04/2013
¿Y en lugar de criticar por qué no cogéis y os ponéis a poner ladrillos? Luego criticáis a la alcaldesa de si va a hacerse la foto a las obras, ¿y vosotros qué habéis ido a hacer allí?
Jan - 18/04/2013
Tal vegada a comprovar l`estat de les obres.....
Ciudadana - 18/04/2013
De los tres que hay en la foto, ¿Dos de ellos no son profesores?.... ¿Que hacen en horario escolar ahí?.... ¿Van a cobrar esas horas del colegio o han pedido permiso?.... Además que menos que se hubieran puesto el casco y quedarían mas creíbles..... En fin..... Tres chupando el bote mas......
Asmodeo - 18/04/2013
Hale!!! Ja comença el fatxerio a vomitar brofegades!!! No teniu vosaltres tampoc res millor a fer??? Per què recomaneu als demés agafar una llegona i no ho feu vosaltres???? O un llibre millor, a veure si la neuroneta que teniu aborrint-se comença a funcionar per fi??? Si és què....... hi ha qui es morirà i el cervell el deixarà sense estrenar!!!
español - 18/04/2013
asmadeo o como se escriba......me lo puedes traducir?
jaime - 18/04/2013
Ostras!!!!! Tres funcionarios, sin pegar un palo al agua. Así nos va España. Dedíquense a trabajar, que lo único que hacen es descalificar a los funcionarios que trabajamos y sobre todo los que nos dedicamos a la docencia ( aunque sea en colegios concertados), políticamente no me identifico con nadie. La próxima foto pónganse el casco y cojan una pala aunque solo sea para aparentar.
José Tomás - 18/04/2013
Español a ver si empiezas a saber el idioma propio de la tierra donde vives, aunque no te lo creas serías más inteligente y todo.
José Tomás - 18/04/2013
Por lo del casco teneís razón, vosotros veis el riesgo de desprendimiento de algo? o el riesgo de salir algo proyectado?. Tan inteligente que sois seguro que sabeis que la obligatoriedad de la utilización de equipos de protección individual (casco en este caso) es por estar expuestos a riesgos que puedan ocasionar daños a las personas, para así minimizar éstos.
Paco Gimeno - 19/04/2013
Francament, no vé de gust entrar a aclarir segons quines coses. Si tot allò que ens pot criticar la dreta local, més o menys extrema, son les que tothom pot llegir ací, això només pot significar que anem per molt bon camí.
No obstant, no puc deixar de respondre un parell dels comentaris, per què tothom puga veure amb claredat la catadura moral d'alguns dels nostres crítics.
En primer lloc ciudadana, et diré que les fotografies corresponen, minut amunt o avall, al divendres per la vesprada, entre les 17,30 i les 18,00. Just abans de tornar a l'Ajuntament on havíem quedat amb el Regidor Lahuerta per què ens mostrara una documentació que havíem demanat.
Fora de l'horari lectiu doncs. Tots tres Regidors havíem acabat ja la nostra jornada labora, i de cap altra manera hauríem pogut visitar les obres. No sé d'on has tret què estavem en horari escolar, però sembla evident que, al teu comentari, no hi ha cap altra intenció què difamar. Així que ningú va a pagar-nos eixes hores. De fet, mai abandonem les nostres obligacions laborals si no és per causa major (se'ns convoca a una Comissió o Plenari coincident amb el nostre horari laboral) i en els casos previstos per la Llei per als permisos o llicències.
De fet, si vols trobar persones sense ofici ni benefici, xuclant del pot com tú dius, o que no compleixen amb les seues obligacions laborals o polítiques, bé faries de deixar de passar llista als Regidors de Compromís i trobaràs allò que busques al teu propi partit.
Ara, el comentari que, seguint la teua mentida, ja no té cap desperdici és l'escrit per jaime. "Tres funcionarios sin pegar un palo al agua"? "Lo único que hacen es descalificar a los que trabajamos y sobre todo los que nos dedicamos a la docencia (aunque sea en centros concertados)"? Com quedem jaime? Eres funcionari docent o treballes a un centre concertat, on et contrata el director i, per tant, NO ERES FUNCIONARI? Dubte que sigues res del que has escrit: ni funcionari ni docent en una escola concertada, en manifestar tant de desconeiximent sobre la condició d'uns i altres. Així què, pel que sembla, tampoc tens cap altre interés més que la difamació.
Francament, si treballares en la docència, tal i com afirmes, pot ser estaries més indignat pel fet què ara mateix has de treballar més hores, i amb menys recursos i salari, i amb més alumnes, què fa només un any. I si a més el teu lloc de treball es troba a la concertada, estaries molt preocupat per les declaracions de Santiago Martí, Director General de Centros y Personal Docente, què fa uns díes afirmava què ·"no es lógico que gente que nunca ha aprobado esté dando clase". És referia a alguns interins, però obviament el criteri és d'aplicació als qui treballeu a l'ensenyament privat, doncs ho feu allí per no haber aprovat una oposició.
En qualsevol cas, pense que si realment fores el que dius ser, et preocuparien més coses com aquestes i no sí portem casc o ens el deixarem a casa. La pròxima vegada que et poses a comentar, agafa tú algún llibre, tot i que siga també per dissimular. Consell per consell.
Per cert, si alguna persona amb dos dits de trellat repasa les fotografies, podrà adonar-se de seguida què, amb la distància que hi ha entre on estem i les obres, el casc no és necessari en absolut. Trobe açò un aclariment del tot innecessari, però posats a aclarir, aquests dos renglons son de bades.
Bé, una vegada clar com l'aigua (desafortunada frase feta, per cert, en el context d'aquesta notícia) que, com qualsevol treballador, ens guanyem honestament el nostre jornal; cosa que no poden dir molts dels polítics als qui ciudadana profesa vertadera admiració; i sabent a més, que els qui han escrit els dos comentaris als què m'he referit ho saben; només em queda una darrera reflexió: Una cosa és la crítica legítima i un altra és la misèria moral, la mentida intencionada. Si a més això es produeix aprofitant un mitjà de comunicació com aquest, i sense la valentia de fer-ho donant la cara, sota pseudònim, caldrà afegir a la condició de miserable la de covard. I això amic jaime, sí que deixa en mal lloc, no només als funcionaris, sinó als sers humans en general. Afortunadament, estic ben segur què la majoria no som com vosaltres.
desperta ferro - 19/04/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.
Maestro - 19/04/2013
José Tomas cuando fueron al polígono de El Plà todos los del PP, que ya estaba casi todo terminado, porque una concejala no llevaba el casco y el chaleco les pusisteis de todos los colores y había mucho menos peligro que ahí.
Por ejemplo si el concejal de gafas que está a la derecha diese un paso atrás en falso, donde está podría caerse y abrirse la cabeza.
Además que tiene que ver si hay peligro o no, es obligado y punto, por no llevar no llevan ni los chalecos reflectantes y yo ahí veo máquinas peligrosas como apisonadoras y grúas.
Seguro que tú serás de los que cuando conducen como no ven peligro, pues no se ponen el cinturón de seguridad.
No se puede defender lo indefendible y si el casco es obligado en las obras, es obligado y punto, que menos gracia les hace a los obreros ponérselo porque sudan más trabajando y se lo ponen, pero aquí estos señores no se lo ponen y no tienen excusa.
Aprended del de la izquierda que seguro que será alguien del PP y si que lo lleva, aunque también le falte el chaleco reflectante.
julian - 19/04/2013
Los funcionarios que son concejales tienen el privilegio de irse del trabajo. Que sea por la tarde me parece muy bien, pero en muchas ocasiones se han aprovechado como casta política de los privilegios que tienen y faltan a su puesto de trabajo, es cierto?

Cuando entras en una zona de obras es obligatorio el casco, no solo por riesgo de desprendimiento. Estais al lado de una zanja.
rita - 19/04/2013
Tu dirección e-mail es incorrecta.
Asmodeo - 19/04/2013
julian, tots els treballadors, siguen funcionaris o per compte alié, tenen el dret, què no el privilegi, d'assistir a quantes reunions siguen convocats si son càrrecs electes. Aquest dret vé regulat per llei (Estatuts dels Treballadors i de la Funció Pública Docent) als capítols de permisos i llicències. Així que de casta política i de privilegis res de res. No inventeu.
Pel demés, he de reconèixer que hui és un d'eixos dies en els que qualsevol persona sensible acaba reconciliat amb la espècie humana. El julian i el Maestro, dos feixistes de pro, preocupats per la seguredat dels Regidors de Compromís!!!! Acollonits davant el perill inminent de caiguda dins un forat del Regidor Diego Gómez!!!!! Què gran és la democràcia que permet moments així!!!! Em declare emocionat!!!!
Això sí, molt malament això de no posar-se el casc. Castigueu-los perpètuament i no els torneu a votar!!! Ah, que no pensàveu fer-ho en cap cas!!! Doncs haureu de pensar una altra cosa...... Jo els premiaria amb la indiferència permanent. Negueu-los el bon dia i poseu-los mala cara quan se'ls creueu pel carrer!!!! Au!!! Bon dia a tothom!!!
José Tomás - 21/04/2013
Apreciado maestro.
Si el de gafas cae por detrás el casco le salvará de que de abra la cabeza? Me confirmas con esto que no tienes ni idea de Prevención de riesgos laborales.
viejo - 22/04/2013
¿Que hacen tres funcionarios que no tienen ni puñetera idea de ingenieria civil haciendo de profetas ?
¿Acaso creen que por haber sido elegidos en unas votaciones se les ha aparecido el Espiritu Santo y les ha otorgado la ciencia infusa?.
Mal andamos cuando los politicos hacen de ingenieros sin haber pasado por el Politecnico. A esto en los paises civilizados se le llama politica-espectaculo, vamos, como la Belen Esteban pero con las siglas de Compromis.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal