Jueves, 2 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.236 Año: 18 Noticias: 45.935 Fotografías: 108.925 Comentarios de usuarios: 125.609
EL SEIS DOBLE
sábado, 16 de marzo de 2013
Clic en la foto para ampliar

Diego Gómez
Ver imágenes de esta noticia
1

 Compromís per Alzira considera desafortunades les declaracions de Bastidas qualificant de “broma” la proposta de crear una oficina de reclamacions

“Per a tots aquells hostalers i la resta d’entitats davant els perjudicis ocasionats per la Tamborada”



e#lzapatitodecristal20130222

Així de clar valora Compromís per Alzira la resposta que la primera autoritat ha realitzat a la seua proposta d'habilitar una oficina de reclamacions que puga atendre al malestar creat després de la fallida econòmica que ha suposat la celebració de la Tamborada en la nostra ciutat els passats 8,9 i 10 de març.

Diego Gómez, portaveu municipal de Compromís per Alzira, afirma que “si davant l’evidència del que ocorre l’alcaldessa nega la major i no assumeix cap responsabilitat, Compromís per Alzira portarà la iniciativa i situant-nos junt amb els nostres veïns i veïnes”.

En aquest sentit Compromís per Alzira realitza una convocatòria per a dijous pròxim, dia 21 de març, a les 20:00 hores, en el seu del BLOC, síta al carrer Mare de Déu de la Murta 33, amb tots aquells afectats que vulguen conèixer la nostra proposta de presentar degudament una reclamació de responsabilitat patrimonial contra l’Ajuntament a qui considera principal causant del perjudici econòmic ocasionat dins dels paràmetres que marca la Llei en aquests casos, demanant-los que porten tots els documents per a justificar les despeses que han hagut de suportar i el resultat final d’aquell cap de setmana.

Esperem que ara, amb les festes falleres es puguen recuperar de tot el que han gastat, però en tot cas és la nostra obligació atendre a aquesta situació amb tot el rigor i serietat que es mereix.

Per a tots aquells que no puguen assistir a la reunió estarem a la seua atenció al despatx del Grup Municipal de Compromís per Alzira a l'Ajuntament en el telèfon 962.459.076, en horari de 10:00 a 14:00 hores, i el correu electrònic [email protected].

Compromís per Alzira

 


 
 .-000166                        

 

 

 

 

 



                            
.-000115                                                                                      .-000182
                            
                      .-000180                                                                                                         .-000012
                            
  .-000021                                                . -000181

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSemana Santa
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

piluca - 16/03/2013
menos mal que alguien toma la iniciativa en este tema.
es de juzgado de guardia lo que Fita y Bastidas han provocado con la Tamborrada: decir que venian màs de 20.000 visitantes y pedir a los bares que tuvieran
abierto dia y noche para atender a toda esta gente y despues NADA de NADA.
Esperemos que ahora se busque una solucion ante este desastre provocado desde el Ayuntamiento.
Bien por Compromis y el Bloc

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal