Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.057 Fotografías: 109.060 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de marzo de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Compromís per Alzira considera que el resultat de la Tamborada confirma que el govern de Bastidas no dona per a més

És ja el quart cas durant l’any 2013 on la ineficàcia dels regidors delegats i la seua falta d’implicació en el càrrec que ostenta demostren el desgovern de la nostra ciutat



 a#bacco20130211

A Elena Bastidas se li acumula la feina per la mala gestió del seu equip confirmant que el govern del PP no dona per a més. És ja el quart cas durant l’any 2013 on la ineficàcia dels regidors delegats i la seua falta d’implicació en el càrrec que ostenta demostren el desgovern de la nostra ciutat. Primer, el Sr. Candela amb la Policia Local demanant a l’Alcaldessa que li lleve la delegació per no considerar-lo un interlocutor vàlid; segon, la problemàtica de l’aigua, amb la Sra. Bañeres desbordada; tercer, la sentència de la Carretera d’Albalat, amb la falta de diligència de l’Alcaldessa en la resolució del problema i ara, el Sr. Fita fent de les seues.

Per desgràcia, els fets demostren que teníem raó en allò que dèiem abans de la celebració de la Tamborada. Des de Compromís per Alzira demanàvem a l’equip de govern que hi haguera més coordinació en l’organització i informació de tot allò que envoltava aquest esdeveniment.

El Sr. Fita ha aconseguit un fet històric, que molts veïns i veïnes i part del sector turístic de la nostra ciutat estiguen molestos amb el desenvolupament de les Jornades. I la màxima responsable és la Sra. Bastidas per confiar l’organització a una persona que torna a demostrar la seua incapacitat i incompetència en l’organització de festes  -només cal veure els resultats de les festes de Sant Bernat dels últims anys.

Ja en el mes de febrer els professionals de l’hostaleria mostraven el seu malestar acusant la regidoria de Festes d’afavorir la competència deslleial de les entitats festives, ja que els deixaven instal·lar barres per a servir begudes i menjar. A això cal afegir les falses expectatives creades sobre el número de visitants -entre 25.000 i 35.000 segons Fita- que va fer que els hostalers actuaren en conseqüència i que, amb els visitants reals que ha hagut -dubtem que siguen els 13.000 que diu Fita-, es veuen amb pèrdues importants. D’aquesta manera, Fita i Bastidas han aconseguit que ni hostalers ni entitats festives vegen les seues previsions cobertes. Així, l’Ajuntament hauria de donar compte de en quins informes es va basar per a donar les previsions de persones que anaven a vindre a Alzira, i que justificaven el que el senyor Fita demanara a les entitats festives que muntaren barrres perquè, segons ell, el sector hostaler anava a estar desbordat i que guanyarien tots. Quan es governa no es poden fer coses per intuïció o suposicions, ja que els errors els paga la ciutadania, com ha segut el cas.

Quan, des de Compromís per Alzira presentarem la proposta de comissió organitzadora amb totes les parts implicades -recordem, fa un any-, ja deixarem ben clar que, més enllà del motiu de la Tamborada, el principal era que podia suposar un font d'ingressos importants per als comerciants i sector hostaler. Lamentem que no ens feren cas i que avui ens trobem amb aquesta situació que no deixa content a quasi ningú.

Lamentem també que no se’ns fera cas en quant a que es tinguera en compte als veïns i que calia mantindre-los informats de les possibles molèsties que es podien ocasionar. Al respecte ens han arribat queixes del veïnat de la Vila que amb només dos dies d’antelació els avisaren que no podien utilitzar els guals, també sobre el descontrol dels participants en horaris que atempten contra el dret de descans de les persones – quan es podrien haver acotat uns horaris, per exemple- així com de la falta de neteja de La Vila durant el cap de setmana i la falta de més urinaris o del seu manteniment. No comprenem que un dispositiu de neteja i urinaris que es suposa que tindria que haver estat previst per a més de 20.000 persones, es quedarà desbordat amb molt menys participants. Els veïns i la gent que va vindre a Alzira el dissabte per la vesprada a veure aquest gran esdeveniment es trobaren amb un espectacle lamentable on als carrers de la Vila les sabates s’apegaven al terra per la brutícia acumulada i fem per tot arreu. 

Ara, a la senyora Alcaldessa i al Sr. Fita el que els toca, apart de demanar disculpes per les molèsties -com ha fet en unes declaracions a la ràdio municipal- és donar compte dels resultats de la Tamborada. Per això, des de Compromís per Alzira anem a demanar la relació de despeses amb les factures corresponents que ha de pagar l’Ajuntament. També demanarem un informe de les denuncies i incidències produïdes des del divendres fins el diumenge tant sanitàries com per l’incompliment de les ordenances municipals.

Per últim, proposem que s’habilite una Oficina de Reclamacions per tal d’atendre tot allò relacionat amb la Tamborada i que se done resposta i tràmit a totes i cadascuna de les peticions que se presenten. Un govern responsable hauria d’assumir la seua responsabilitat davant l’estafa que han suposat per als ciutadans, entitats festives i sector hostaler les falses expectatives creades pel mateix Ajuntament.

Compromís per Alzira
 


                             
  .-000141                                            .-000143          .-000103                                        .-000186                                  


 



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasSemana Santa
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 13/03/2013
Quan una autoritat en ús de les seues facultats desobeix una norma o fa un acte en contra de una llei sabent-ho i intencionadament, no es diu: Prevaricacio"???? Ho dic per pasar-se pel arc del triomf la ordenança sobre soroll.
Ninot - 13/03/2013
Que l'hi pasa a Compromís? Que els ha decebut els tamborets? ¿Per què no demaneu la dimissió de Fita per aquesta c*gà? Quina panda de beatos!
Tamborrachada - 13/03/2013
alcohol, meadas, ruido menuda forma de promocionar Alzira, que imagen más lamentable!
Valenciano - 13/03/2013
No Benito, no se dice "prevaricacio", como mucho se diría "prevaricació", en valenciano aunque seas churro hay que poner los acentos.
tramus - 13/03/2013
El sabado la señora BASTIDAS estaba en Alzira??????? Vergonzoso
Benito - 13/03/2013
Valenciano... querrás decir "tilde" ya que así se llama al símbolo ortográfico que aludes, acento es la silaba fuerte de cada palabra.... Ains que no sabemos distinguir las cosas ni siendo valenciano.
Valenciano - 13/03/2013
Sí Benito es tilde y como ya sabes la tilde es la representación gráfica del acento, si no pones una tilde, no has puesto el acento correcto al hablar, que es lo que yo quería decir y eso es lo que normalmente hacéis los churros como tú cuando os atrevéis a hablar en valenciano, porque como apreciarás yo no critiqué ninguna falta ortográfica sino tu acento al hablar en valenciano.
julian - 13/03/2013
Valenciano, no seas duro con Benito...no hay nada peor que los renegados.Intenta hacerse el guay cuando no tiene ni.... idea del Valenciano, aunque por otra parte me parece absurdo utilizarlo en este tipo de foros.Gracias
Benito - 13/03/2013
Doncs repetisc:

Quan una autoritat en ús de les seues facultats desobeix una norma o fa un acte en contra de una llei sabent-ho i intencionadament, no es diu: Prevaricació"???? Ho dic per pasar-se pel arc del triomf la ordenança sobre soroll.
Benito - 13/03/2013
Ostras, otro Benito :)…
Tocayo no te molestes, ¿qué se puede pensar de un memo que firma como "Valenciano" y no escribe en ese idioma? A ver memo, tú habrás querido decir una cosa pero no es eso lo que has dicho, ya que no sabes expresarte. Da igual que comentes como Leo o como valenciano, como ya te han dicho antes, aquí no se habla se escribe, ¿ves como no sabes expresarte? Por cierto, necesitas lecciones de gramática, ya que no sabes utilizar las comas; otro día que tenga tiempo te lo explico.
Y el Julai en su línea, ni valenciano ni castellano. Éste al poner mayúsculas, minúsculas, puntos y el espacio después del punto lo hace como si estuviera tirando maiz a las palomas.
Ale, me boy a zenar , vuenas noxes (ya tenéis trabajo, mañana os lo corrijo).
Benedicto II - 13/03/2013
te espero gran maestro
Valenciano - 13/03/2013
Mira, el que faltaba pa'l duro!
UnAmic - 14/03/2013
Por colaborar y como veo buen rollo: "... per l'arc del..."
viejo - 14/03/2013
Hace tiempo que no leia un articulo tan demagogo, insulso e hipocrita como este. Ninguna critica a la Junta de Hermandades ( organizadores), ninguna critica a la Policia Municipal (los que debian vigilar a los borrachos que tocaban a deshoras o los que hacian sus necesidades en la via publica) y por supuesto, ninguna critica a los que se emborrachaban en las calles, los que las ensuciaban con sus meadas y vomiteras y los que impidieron el sueño de los alzireños que se quedaron en la ciudad.
¡Que, chicos!, ¿a la busqueda de votos?
Benito II - 14/03/2013
Gracias por la corrección, tienes toda la razón y te lo agradezo, me gusta aprender de mis errores, pero la cuestión es... prevarican o no prevarican????
alcaldesa dimisión - 14/03/2013
Viejo, de todo lo que has dicho solo hay una responsable, la señora Elena. Lo mismo que de que haga un mes que los casales esten ocupando plazas publicas. Si en la tamborrada no se hicieron respetar las ordenanzas , es por que alguien con autoridad lo tolero.
felipa - 14/03/2013
Valenciano te defines cuando a otra persona le llamas churro como a Benito por no ser valenciano y yo te pregunto cuando viajas a otra comunidad ¿ a ti como habría que llamarte?un poco más de humildad por favor.
xurro - 14/03/2013
Felipa,jo soc xurro i amb de orgull. Més mirant a valencianicos que no solten una en valenciá
Ciudadana - 15/03/2013
Vamos a ver, Benito no es churro..... Es de Alzira, aunque según él la seua terreta se la XXXX....
desppilfarro - 15/03/2013
Ni en l'article ni en cap comentari he sentit rès de una de les coses que mès en cridà l'atenciò de la tamborada, es la primera vegada que veig una "afluencia masiva" d'autobusos i estos els enviaven cap a la graella (zona nova) o cap a tulell, i la nova "Estaciò d'autobusos", eixa de mès de mig mil.liò d'eurets allì morinse de risa, ja que no aprofita per a rès..................Que pena comprovar com es juga en els diners pùblics (de tots).
finor - 15/03/2013
desppilfarro, lo de que van vindre molts autobusos, va de conya, no?
Valenciano - 15/03/2013
Ciudadana ¿eres la portavoz de Benito?.... aunque es igual, a mi también Benito y tú me la XXXX....

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal