Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.956 Fotografías: 108.947 Comentarios de usuarios: 125.614
EL SEIS DOBLE
viernes, 2 de diciembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 S’han presentat els calendaris a benefici de PROSUB amb la col•laboració de les falleres majors d’Alzira

Amb el lema “Junts podem fer alguna cosa”


 

Les falleres majors de la nostra ciutat van demostrar el passat dimecres, 30 de novembre, que “Junts podem fer alguna cosa gran”.

L’acte el va obrir Mª Carmen Cano, qui va presentar a les coordinadores del projecte, Marta Peris i Carrascosa i Mª Jesús Villén i Furió. Aquestes van fer un recorregut per cadascun dels mesos del calendari FFMM 11 amb PROSUB. En acabar, Miguel Ángel Gil, de Digital Flash, fotògraf i dissenyador del calendari, va dedicar unes paraules als presents i en especial a les falleres majors que havien participat felicitant-les per la seua generositat al entrar en un projecte tan complex com aquest.

Les falleres van ser cridades a l’escenari, així com a Andrea i a la seua Cort i a Esther i a la seua Cort per la seua col·laboració especial com a regines de les falles del 2011, al mes de març i desembre. També van assistir la fallera major d'Alzira del 2012, Paula March i Borrás, junt a la seua Cort que van pujar al escenari.
A l’acte, el president i la fallera major del 2011 de PROSUB, Vicent i Rosana, van obsequiar a les empreses col·laboradores amb un calendari.

Per últim, la presidenta de l’associació, Isi, va agrair a tots els participants l’esforç que havien demostrat i les ganes per tal de que el calendari eixira endavant. Especialment a les falleres majors participants i als pares dels més menuts que aquest any han eixit al calendari.

Recordem que demà, 3 de desembre, Dia Internacional de las Personas con Discapacidad hi hauran activitats a la Plaça Major d’Alzira dirigides a menuts i grans, on l’associació PROSUB ens mostraran algunes de les activitats que es fan als seus tallers. Així, aprofitant aquest dia, es posaran taules per tal de vendre calendaris, així doncs, si algú en vol un podrà passar-se per allí per tal de col·laborar. Son tan sols 5 euros.

FFMM - 11

 


 

 

                
.-000025                                                                            .-000125

 

 

 

 


 

                            

.-000084                                                                  .-000091

                          

 .-000100                                                                                          .-000102

.-000021




El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal