“Més democràcia. L’Ajuntament és del poble”
Per superar el nivell de desafecció política existent en aquestos dies, es necessari que les persones d'Alzira, prenguem consciència del paper que ens pertoca dintre de les decisions municipals. L’alcalde, com a primer representant de la corporació, i els regidors i regidores, han d’exercir el contacte directe amb el veïnat de forma biunívoca, per tal de detectar i resoldre els problemes de la ciutadania i traslladar i explicar les decisions municipals i els seus efectes en la nostra ciutat. La participació, la transparència i la claredat en la gestió, són imprescindibles en un Ajuntament modern i que es pretenga democràtic.
Per tot això des de Compromís per Alzira ens comprometem a:
Realització de consultes directes (presencials i telemàtiques), que impulsen la democràcia directa, sobre temes importants (pressupost, PGOU, festes, reordenació del trànsit, limitació de velocitat a la ciutat, obres d’impacte,...).
Creació del defensor dels veïns i veïnes, escollit per insaculació entre persones voluntàries proposades per institucions implantades a la ciutat i amb una duració determinada.
Creació d’un sistema de comunicació directa dels ciutadans i ciutadanes amb l’Ajuntament de les anomalies, irregularitats o arbitrarietats en la prestació dels serveis, així com la realització d’auditories veïnals i seguiment dels objectius i els indicadors del nivell de satisfacció, bon viure i benestar de la ciutat.
Creació de l’oficina de transparència obrint a la ciutadania les dades públiques de l’Administració. Posant a disposició pública i lliure les següents dades:
Retribucions i patrimoni de l’alcalde i regidors i regidores.
Criteris de remuneració de l’alcalde i regidors i assessors.
Limitar els càrrecs de confiança i publicació de la seua relació i serveis als què estan adscrits.
Informació clara i comprensible sobre l’estructura organitzativa de l’Ajuntament, tant a nivell polític com a administratiu (corporació, plantilla municipal, organització per departaments, estadístiques sobre personal…).
Informació precisa sobre l’inventari municipal d’immobles (tant propis com llogats), vehicles oficials i elements patrimonials de valor històric i/o artístic rellevant.
Transparència en les contractacions d’obres i serveis.
Aquestes són propostes del nostre programa electoral per a la pròxima legislatura. Alzira pot tornar a somriure i Compromís vol ser la clau del canvi.
Compromís per Alzira
El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.
Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia
¿Porque no la habéis hecho hasta ahora?
Un gran equipo para levantar Alzira y poder hacer todo aquello que un buen gobierno debe hacer por su pueblo y que desde la oposición no se puede hacer.
Somos muchos los jóvenes alcireños que esperamos un gran cambio y para eso confiamos en vosotros.
Mis padres me dicen que hace algunos años formasteis parte del gobierno municipal asumiendo responsabilidades de urbanismo y cultura y que hicisteis de Alzira una verdadera capital de comarca y referencia de buena gestión.
Contáis con el voto joven de Alzira y de la Comunidad Valenciana. No falléis.
Quien no os conozca que os vote.
No repetiré dos veces el mismo error.
Muchisima gente confia en vosotros, es vuestro año o mejor dicho el año de la gente que ya tiene ganas de cambio real en Alzira y la comunidad! Estamos hartos de tanto estafador, de tantos engaños y de tanta prepotencia pepera! Animo!
Ai vecino..... no ho hauràn fet per què no governen. Si tot el que se vos ocurreix és això ho tenen fet!!!!
Indisnado..... tú no has votat Compromís en ta vida........ no vingues ara donant-te-les d'innocentot.
Asmodeo, sí que gobernaron junto al Partido Socialista, no era Compromis, era el Bloc que para el caso es lo mismo, mismo perro con distinto collar. Y menudo desastre hicieron en Urbanismo, endeudados nos quedamos gracias a ellos. El Hort de Redal fue calificado suelo dotacional en el Plan General de Ordenación Urbana (PGOU) del año 1985 cuando presidía la corporación local el entonces socialista, Francisco Blasco. Mientras que el gobierno de coalición formado por el PSOE, UV y el Bloc, con Pedro Grande de alcalde y el nacionalista Antoni Murillo responsable de Urbanismo, recalificó los 150.000 metros cuadrados en suelo agrícola en el PGOU aprobado en el año 2002. Los titulares de la finca recurrieron entonces al Jurado Provincial de Expropiación para que condenara al Ayuntamiento a la correspondiente compensación económica. Gracias a esto estamos tan endeudados, la gestión de anterior compromís, llamado bloc, nos ha llevado a esto.
Valenciano, deberías informarte un poco mejor, porque no aciertas ni una. El gobierno que formaban PSOE, UV y Bloc, y en el que participó Antoni Murillo, estuvo presidido por el alcalde Alfredo Garés. Y que por cierto Antoni Murillo no terminó su mandato en urbanismo por problemas de salud.
El huerto de Redal es una herencia envenenada del alcalde Paco Blasco, que lo declaró suelo urbano en el primer PGOU, iniciando un proceso de expropiación que no ejecutó durante su largo mandato como alcalde y que la familia Redal asumió con resignación pagando la contribución urbana de un campo de naranjos durante más de 20 años, propiciando la realidad en la que nos encontramos.
No es bueno inventar mentiras con la finalidad de calumniar y desprestigiar a quien no nos cae bien.
Ai "valenciano", menteixes fins i tot amb el "nick"!!!!
En fi, t'explicaria la diferència entre una part i el tot per què entengueres que el Bloc és una part de compromís, però no és el mateix. Però com que estic convençut després de llegir els teus comentaris que tant et fà saber-ho, per què el teu interés no és conèixer la veritat., sinó difamar a l'enemic polític, no perdré molt de temps amb tú.
Tot el que has escrit sobre l'Hort de Redal i Murillo és mentida. Tú sabràs quin interés tens en fer-ho.
Añadir un comentario