Viernes, 27 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.384 Año: 18 Noticias: 46.769 Fotografías: 109.857 Comentarios de usuarios: 126.058
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de noviembre de 2013
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Segons Compromís per Alzira, l’arxiu definitiu del PAI del Centre Comercial Vilella no és més que la crònica d’una mort anunciada

“Bastidas convoca el Ple Extraordinari a les 9 del matí per a concloure aquest projecte fallit que va ser al seu dia estrella en el seu programa electoral”



Des de Compromís per Alzira volem fer públic, la crònica d'un projecte que desapareix , com la famosa novel·la de Garcia Márquez.

Ni Europa, ni inversors estrangers o espanyols han posat la seua mirada en aquest complex de formigó ubicat en la partida de Vilella i que amb la creació del SAREB o banc dolent, passa a ser un tòxic immobiliari al balanç d'aquest banc públic.

Per a arribar a aquest final, Bastidas, després de sis mesos de silenci (des de l’anunci d’acord del mes de maig) presenta a hores d’ara un Conveni signat (aquesta mateixa setmana) a tres parts per la qual, acorden arxivar definitivament aquest PAI sense acabar les obres públiques pendents d'urbanització i valorades en més de sis milions euros.

A canvi, es pacta (sense termini per a executar les obres) arreglar un tram de l'antic camí de Vilella per a donar accés a les empreses afectades en la zona i realitzar les connexions a la xarxa de clavegueram; renunciant a crear una carretera completa i paral·lela per a ús general dels veïns, per un import pròxim als 120.000 € (sense IVA) a costejar entre el SAREB i el centre esportiu Tenisquash que aconsegueix també el compromís de segregar la seua parcel·la del sector, a través d'una modificació del PAI que es tramitara pròximament.

Crida poderosament l'atenció que es justifique ara per l'Ajuntament la renúncia a continuar amb el centre comercial al·legant que hi ha un excés d'oferta comercial a la zona i l'emplaçament presenta moltes dificultats… Però açò no existia l'any 2004? I a pesar d'això, es va donar llum verda a l'esmentat centre comercial.

Des de Compromís per Alzira, lamentem que el final d'un projecte empresarial i de creixement de la ciutat reste inacabat amb la mala imatge que projecta per a la nostra ciutat, i mostrem la nostra preocupació davant la falta d'inclusió en el conveni signat de qui ha de fer front el pagament d'una indemnització pendent a un propietari de terrenys del sector per un import superior al milió i mig d'euros.Qui pagarà aquesta quantitat? Què garanties existeixen ? Perquè no s'inclou en el conveni? I, finalment, existint aquest deute pendent, perquè es va tornar a l'agent urbanitzador l'aval bancari de 600.000 € sense atendre aquest pagament derivat de la reparcel·lació?

Moltes són les preguntes i dubtes les que continuen recaient en aquest projecte estrella de Bastidas i del PP i des de Compromís per Alzira únicament ens queda continuar controlant que el procés acabe sense perjudicar econòmicament el nostre Ajuntament. Per la qual cosa hauran de plantejar-se possible solucions al monument al formigó que tenim instal·lat a l'entrada de la nostra ciutat.

Diego Gómez

Portaveu G.M. Compromís per Alzira

 

El Seis Doble no corregix els escrits que rep. La reproducció d'este text és literal; fidel a les paraules, redacció, ortografia i sentit de l'autor/s.

 
 
 
 
 


         
                 

 .-000025                            .-000068                  .-000144              .-000131


 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ciudadano - 14/11/2013
Pido a todos los partidos de la oposicion a Bankia y la Fiscalia tiren de la manta.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal